Srebrenica

Preminuo Hakija Meholjić

Hakija Meholjić preminuo je rano jutros u Tuzli, povrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

Civilna zaštita upozorava na vjetar i moguće poplave u Srebrenici

SREBRENICA - Služba za zaštitu i spasavanje koja djeluje u sastavu Civilne zaštite opštine Srebrenica jutros je izdala upozorenje na opasnost od obilnih padavina i nevremena u predstojeća dva dana i pozvala stanovnike da zaštite imovinu.

U Srebrenici izgorio ugostiteljski objekat

SREBRENICA - Na jezeru Perućac sinoć je u potpunosti izgorio ugostiteljski objekat u vlasništvu Jasmira Beganovića.

"E-matičar" stigao u Srebrenicu

SREBRENICA - Aplikacija "e-matičar", koja omogućava elektronsko podnošenje zahtjeva za dostavu ličnih dokumenata na kućnu adresu, pokrenuta je danas u Matičnoj službi opštine Srebrenica.

Nekvalifikovanih radnika najviše na birou

Na evidenciji Biroa za zapošljavanje u Srebrenici registrovane su ukupno 1.694 osobe, od kojih 1.211 traži zaposlenje, dok ih je 483 prijavljeno radi ostvarivanja nekih zakonskih prava po osnovu nezaposlenosti, izjavio je službenik ovog biroa Veljko Petrović.

Bez struje oko 2.500 potrošača u Srebrenici

BIJELJINA - Oko 2.500 potrošača sa područja opštine Srebrenica, osim mjesne zajednice Skelani, danas neće imati električnu energiju zbog godišnjeg remonta trafostanice "Srebrenica", saopšteno je iz "Elektro-Bijeljine".

Uhapšeni u zasadu droge

SREBRENICA – Srebrenička policija uhapsila je M.C. i A.B., oba iz Bratunca, koje je zatekla u zasadu indijske konoplje u mjestu Zalazje, saopšteno je iz PU Zvornik.

Podnesen zahtjev za uklanjanje bošnjačke spomen-ploče u Srebrenici

SREBRENICA - Boračka i Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Srebrenice danas su na opštinski protokol predale zahtjev za uklanjanje spomen-ploče koju su 21. avgusta predstavnici bošnjačkih udruženja proisteklih iz rata postavili na nekadašnju zgradu policijske stanice u ovom mjestu, rekao je Srni predsjednik Organizacije poginulih i nestalih Srba Branimir Kojić.

Zalihe na minimumu, poziv građanima da štede vodu

SREBRENICA - Komunalno preduzeće "Polet" iz Srebrenice, koje gazduje vodovodom u ovom mjestu, pozvalo je potrošače da narednih dana racionalno koriste vodu iz mjesnog vodovoda.

Besplatni udžbenici za srebreničke učenike iz siromašnih porodica

SREBRENICA - Opština Srebrenica obezbijediće za predstojeću školsku godinu besplatne udžbenike za učenike iz socijalno ugroženih porodica, rekao je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za društvene djelatnosti i javne servise Bego Bektić.

Najčitanije