Srebrenica

Obilježeno 28 godina od stradanja Srba na Petrovdan 1992. godine

SREBRENICA - Na Zalazju, kod Srebrenice, danas je obilježeno 28 godina od stradanja 69 Srba, koji su ubijeni na Petrovdan 1992. godine.

Komemorativni skup u Potočarima protekao mirno i bezbjedno

ZVORNIK - Komemorativni skup u Potočarima, kod Srebrenice, danas je protekao mirno i bezbjedno, saopštila je Policijska uprava Zvornik.

Učesnici Marša mira prešli najtežu trasu puta

SREBRENICA - Nekoliko stotina učesnika Marša mira 2020 Nezuk - Potočari prešlo je drugu etapu od kampa Glodi do kampa Mravinjci. Ove godine je znatno manje učesnika zbog pandemije korona virusa.

Poribljene pritoke Drine u Bratuncu i Srebrenici

BRATUNAC/SREBRENICA - Predstavnici Sportsko-ribolovnog saveza Republike Srpske, u saradnji sa sportsko-robolovnim udruženjima "Drina" iz Bratunca i "Mladica" iz Srebrenice izvršili su danas poribljavanje pritoka Drine u ove dvije opštine.

Kovačević: Zajednički kandidat za Srebrenicu najviši interes Srpske

BANJALUKA - Jedinstvo i konsenzus svih stranaka iz Republike Srpske oko toga da daju jednog kandidata za načelnika opštine Srebrenica spada u kategoriju najvišeg nacionalnog i državnog interesa Srpske i svako onaj ko radi protiv tog jedinstva radi direktno protiv Srpske a u korist nekog drugog, istakao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Stranke iz RS zajedno na izborima u Mostaru i Srebrenici

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da će političke partije iz Republike Srpske zajednički nastupiti na izborima u Srebrenici i Mostaru.

"Interes Srpske da se udruže snage na izborima u Srebrenici i Mostaru"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je interes Republike Srpske i svih političkih partija u Srpskoj da udruže snage i racionalno djeluju kada je riječ o lokalnim izborima u Srebrenici i Mostaru.

Opštini Srebrenica negativno mišljenje revizora

SREBRENICA - Sporno zapošljavanje, kršenje Zakona o javnim nabavkama, isplata grantova bez kriterijuma te ugovaranje neplaniranih poslova, samo su dio razloga zbog kojih je opština Srebrenica dobila negativno mišljenje revizora.

Traktor i kuća izgorjeli u požarima

SREBRENICA - U srebreničkom selu Liješće kod Skelana izgorjela je kuća čiji je vlasnik Avdo Ljeskovica, a u selu Dobrak traktor u vlasništvu Sabita Mandžića, prijavljeno je Policijskoj stanici Srebrenica.

Srebrenica produžila mjere zaštite i ograničenja

SREBRENICA - U Srebrenici nema inficiranih virusom korona, a testirane osobe iz ove opštine koje su bile u kontaktu s jednom zaraženom ženom iz Bratunca negativne su na virus, rečeno je na današnjoj sjednici opštinskog Štaba za odbranu i spasavanje.

Najčitanije