Srebrenica

Uprkos tenzijama Srebrenica dobila Spomenik miru

SREBRENICA - U Srebrenici je danas svečanom ceremonijom u rad puštena gradska fontana i otkriven Spomenik miru, javlja Anadolija.

Podnesen izvještaj protiv bivšeg načelnika Srebrenice

ZVORNIK - Protiv muškarca Ć.D. iz Srebrenice podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Tegeltija: Očekujem pobjedu Grujičića u Srebrenici

SREBRENICA - Član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija i član Glavnog odbora stranke Staša Košarac razgovarali su danas sa predstavnicima Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica o pripremama za predstojeće lokalne izbore.

Pronađen arsenal oružja u Srebrenici, osumnjičeni uhapšen

SREBRENICA - Srebrenička policija uhapsila je lice iz Srebrenice čiji su inicijali I.S., nakon što je pretresom objekata koje koristi pronašla arsenal oružja.

Dodik: Važno političko jedinstvo o kandidatu za načelnika Srebrenice

SREBRENICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je važnost da se pokaže političko jedinstvo u Srebrenici pri izboru kandidata za načelnika opštine i najavio da će biti potpisana koalicija za podršku zajedničkom kandidatu Mladenu Grujičiću na predstojećim lokalnim izborima.

Grujičić zajednički kandidat srpskih stranaka za načelnika Srebrenice

SREBRENICA - Mladen Grujičić iz SNSD-a zajednički je kandidat srpskih stranaka za načelnika opštine Srebrenica.

Dodik s liderima parlamentarnih stranaka u Srebrenici

SREBRENICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik razgovaraće danas u Srebrenici s liderima parlamentarnih političkih stranaka iz Republike Srpske o predstojećim lokalnim izborima.

Čubrilović: Moramo biti aktivniji u dokazivanju svog viđenja Srebrenice

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da je predlaganje nove rezolucije o Srebrenici u američkom Kongresu nešto što se radi u kontinuitetu, te da je neophodno da Srbi budu aktivniji u dokazivanju svog viđenja Srebrenice.

Obilježeno 28 godina od stradanja Srba na Petrovdan 1992. godine

SREBRENICA - Na Zalazju, kod Srebrenice, danas je obilježeno 28 godina od stradanja 69 Srba, koji su ubijeni na Petrovdan 1992. godine.

Komemorativni skup u Potočarima protekao mirno i bezbjedno

ZVORNIK - Komemorativni skup u Potočarima, kod Srebrenice, danas je protekao mirno i bezbjedno, saopštila je Policijska uprava Zvornik.

Najčitanije