Srebrenik

"Nezavisne" na putu kroz BiH: Kraljevskim stazama do kulture i istorije

Kad naši ljudi biraju gradove BiH koje će predstaviti kao turistički atraktivne, na listi su gotovo uvijek Mostar, Trebinje, Sarajevo, Banjaluka. Rijetko kada se sjetimo drugih mjesta, koja po svojoj istoriji, kulturi i prirodnoj ljepoti mogu da pariraju i nekim od najljepših svjetskih turističkih atrakcija.

U sudaru teško povrijeđen mladi motorista

TUZLA - Dvadesetjednogodišnji vozač mopeda honda čiji su nicijali A.S. iz Srebrenika teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u ovom gradu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Privedeni zbog ilegalnog prikupljanja humanitarne pomoći u TK

TUZLA - Četiri osobe sa područja grada Srebrenika privedene su u Policijsku stanicu Čelić radi kriminalsitičke obrade zbog sumnje da su duži vremenski period na području Tuzlanskog kantona skupljala novac koristeći se falsifikovanim dokumentima za prikupljanje humanitarne pomoći, saopšteno je danas iz kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Poplave u Tuzlanskom kantonu

TUZLA - Stalne kišne padavine na području Tuzlanskog kantona podigle su nivo vodotoka do kritičnih tačaka, a u nekoliko mjesnih zajednica zabilježeno je izlijevanje bujičnih voda.

Privedene tri žene zbog krađa novčanika

TUZLA - Tri žene I.H. (23), C.O. (32) i R.B. (46), privremeno nastanjene na području opštine Lukavac, privedene su u službene prostorije policije radi kriminalističke obrade zbog sumnje da su počinile tri krivična djela teške krađe u Srebreniku, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Poznat identitet stradalih kod Srebrenika

SREBRENIK - U saobraćajnoj nesreći koja se dogovdila juče oko 17.35, na magistralnom putu u mjestu Duboki Potok (Srebrenik), učestvovali su S.M. (48) iz Gradačca koji je upravljao teretnim vozilom “MAN” i E.F. (36) iz Srebrenika koji je upravljao vozilom škoda octavia.

Dvije osobe poginule u nesreći kod Srebrenika

Dvije osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u naselju Duboki potok kod Srebrenika.

Prevrnuo se kamion u Orlovoj klisuri

TUZLA - Na magistralnom putu Tuzla-Srebrenik u mjestu Orlova klisura prevrnuo se kamion, zbog čega se saobraćaj odvijao jednom kolovoznom trakom.

Mladić povrijeđen u sletanju auta

TUZLA - Devetnaestogodišnji mladić E.V. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Gornja Tinja kod Srebrenika, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Na putu Tuzla-Srebrenik povrijeđena jedna osoba

TUZLA - Jedna osoba povrijeđena je u sudaru dva automobila na magistralnom putu Tuzla-Srebrenik, u mjestu Previle, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije