Srebrenik

Poznat identitet stradalih kod Srebrenika

SREBRENIK - U saobraćajnoj nesreći koja se dogovdila juče oko 17.35, na magistralnom putu u mjestu Duboki Potok (Srebrenik), učestvovali su S.M. (48) iz Gradačca koji je upravljao teretnim vozilom “MAN” i E.F. (36) iz Srebrenika koji je upravljao vozilom škoda octavia.

Dvije osobe poginule u nesreći kod Srebrenika

Dvije osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u naselju Duboki potok kod Srebrenika.

Prevrnuo se kamion u Orlovoj klisuri

TUZLA - Na magistralnom putu Tuzla-Srebrenik u mjestu Orlova klisura prevrnuo se kamion, zbog čega se saobraćaj odvijao jednom kolovoznom trakom.

Mladić povrijeđen u sletanju auta

TUZLA - Devetnaestogodišnji mladić E.V. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Gornja Tinja kod Srebrenika, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Na putu Tuzla-Srebrenik povrijeđena jedna osoba

TUZLA - Jedna osoba povrijeđena je u sudaru dva automobila na magistralnom putu Tuzla-Srebrenik, u mjestu Previle, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Sudar četiri automobila kod Srebrenika

TUZLA - Nema povrijeđenih lica u današnjoj saobraćajnoj nezgodi u naselju Ormanica kod Srebrenika, u kojoj su učestvovala četiri automobila, rekla je Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Zbog dva udesa potpuna obustava saobraćaja na putu Tuzla - Srebrenik

TUZLA - U mjestu Brgule dogodile su se dvije saobraćajne nezgode zbog čega je došlo do potpune obustave saobraćaja na putu Tuzla - Srebrenik.

Gaf odbornika u Srebreniku: Za ovom govornicom nisam iznio nijednu istinu

Nirmel Muratović, odbornik SDA u Gradskom vijeću Srebrenik, na nedavnoj sjednici je imao nekoliko diskusija.

Djevojčica povrijeđena u teškom udesu kod Srebrenika

SREBRENIK - Jedanaestogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u naselju Tinja kod Srebrenika, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Pet lica povrijeđeno u sudaru dva automobila

SREBRENIK - Pet lica je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u mjestu Potpeć, opština Srebrenik, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije