Srebrenik

Sudar četiri automobila kod Srebrenika

TUZLA - Nema povrijeđenih lica u današnjoj saobraćajnoj nezgodi u naselju Ormanica kod Srebrenika, u kojoj su učestvovala četiri automobila, rekla je Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Zbog dva udesa potpuna obustava saobraćaja na putu Tuzla - Srebrenik

TUZLA - U mjestu Brgule dogodile su se dvije saobraćajne nezgode zbog čega je došlo do potpune obustave saobraćaja na putu Tuzla - Srebrenik.

Gaf odbornika u Srebreniku: Za ovom govornicom nisam iznio nijednu istinu

Nirmel Muratović, odbornik SDA u Gradskom vijeću Srebrenik, na nedavnoj sjednici je imao nekoliko diskusija.

Djevojčica povrijeđena u teškom udesu kod Srebrenika

SREBRENIK - Jedanaestogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u naselju Tinja kod Srebrenika, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Pet lica povrijeđeno u sudaru dva automobila

SREBRENIK - Pet lica je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u mjestu Potpeć, opština Srebrenik, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Osumnjičene za navođenje na prostituciju u pritvoru

TUZLA - Opštinski sud u Srebreniku odredio je jednomjesečni pritvor za Senadu Todorović (53), nastanjenu na području Srebrenika i Adisu Dropić Đorđević (34) iz Tuzle zbog sumnje da su počinile krivično djelo navođenje na prostituciju.

Dvije žene uhapšene zbog navođenja na prostituciju

TUZLA - Žene A.D.Đ. (34) iz Tuzle i S.T. (53) iz Srebrenika uhapšene su u akciji pod kodnim nazivom "Leptir" zbog sumnje da su počinile krivično djelo navođenje na prostituciju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Pokrenuta procedura za proglašenje epidemije: 71 osoba otrovala se hranom

TUZLA, SREBRENIK - Zavod za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona pokrenuo je danas proceduru za proglašenje epidemije trovanja hranom, nakon što je 71 osoba prijavila slučaj trovanja poslije konzumiranja hrane iz jednog objekta brze prehrane u Srebreniku.

Neobično piće: Slobodan Babić peče rakiju od jagoda

Slobodan Babić iz Gornjih Hrgova kod Srebrenika već četiri godine na svom imanju proizvodi rakiju od jagoda, neobično žestoko piće koje, prema njegovim saznanjima, osim njega, na ovim prostorima još niko nije uspio proizvesti.

Zatrpao ga zid, na mjestu ostao mrtav

DONJI SREBRENIK - Zijad Hodžić (54) iz Donjeg Srebrenika poginuo je danas u popodnevnim satima u svom pomoćnom objektu kada su se na njega srušili strop i dio zid.

Najčitanije