Srebrenka Golić

Golić: Od Srbije ćemo tražiti odobrenje za sanaciju mosta koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik

BANJALUKA - Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske tražiće, u skladu sa dosadašnjom praksom kada je riječ o međudržavnim objektima, saglasnost nadležnog ministarstva Srbije da sprovodi administrativni postupak na izdavanju odobrenja za sanaciju mosta koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik u Srbiji, rekla je resorni ministar Srpske Srebrenka Golić.

Golić: Srpska prati evropske trendove iz energetske efikasnosti

TESLIĆ- Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je danas da je Srpska prilagodila zakonsku legislativu o energetskoj efikasnosti sa evropskim normama i konstantno je unapređuje da bi je prilagodila zemljama okruženja.

Dodijeljene nagrade "Kapetan Miša Anastasijević": Prestižna priznanja Golićevoj i "Glasu Srpske"

BANJALUKA - Prestižnu nagradu "Kapetan Miša Anastasijević" večeras su u Narodnom pozorištu RS u Banjaluci dodijelili predstavnici "Media Inventa" iz Novog Sada za 21 privrednog i društvenog subjekta u RS, koji se ističu u preduzetništvu i stvaralaštvu.

Konferencija o energetskoj efikasnosti: Cilj razmjena iskustava na nivou lokalnih zajednica

BANJALUKA - "Sistem energetskog menadžmenta u zgradarstvu" naziv je konferencije o energetskoj efikasnosti, koja će biti održana u hotelu "Kardijal", Banja Vrućica, u Tesliću 6. i 7. decembra 2017. godine.

Golić: Dogovoreno 850.000 dolara za ispunjavanje obaveza BiH

BANJALUKA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić izjavila je da je dogovoreno 850.000 dolara za izradu četvrtog nacionalnog izvještaja i trećeg dvogodišnjeg izvještaja o emisiji gasova sa efektom staklene bašte s ciljem ispunjavanja obaveza koje BiH ima kao potpisnica Okvirne konvencije UN o klimatskim promjenama COP 23.

Trivan i Golić: Pojačati saradnju u oblasti životne sredine

BEOGRAD - Ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan i ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić dogovorili su na sastanku u Beogradu intenziviranje saradnje u oblasti zaštite životne sredine sa zemljama u okruženju.

Golić: Sredstva za nove projekte iz oblasti energetske efikasnosti

BANJALUKA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić naglašava da će donatorska sredstva iz Zelenog klimatskog fonda biti korištena za novi projekat iz oblasti energetske efikasnosti.

Ruski investitori uložili stotine miliona evra u Rafineriju u Brodu

SARAJEVO - Ministar za prostorno uređene, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je danas u Sarajevu da su ruski investitori uložili stotine miliona evra da bi Rafineriju nafte u Brodu uskladili sa ekološkim standardima kakve imaju moderne evropske rafinerije.

Ustanove i ulice u Trebinju u novom ruhu

TREBINJE - Srebrenka Golić, ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, je izrazila zadovoljstvo što se Trebinje u posljednjih godinu dana izgrađuje i ide ka punom prosperitetu.

Golić: Pojačati rad građevinske inspekcije

BANJALUKA - Srebrenka Golić u intervjuu za Srnu ističe da je neophodno izbjeći situacije da se izgradnja nekog objekta završi, a da tokom gradnje inspektor nije nijednom kontrolisao objekat za koji se, na kraju, ispostavi da nije moguće izdati upotrebnu dozvolu.

Reklame

Najčitanije