Srebro

Ruska vakcina protiv kovida nokautirala cijene zlata i srebra

Cijene plemenitih metala zabilježile su noćas drastičan pad na azijskim tržištima usljed oporavka apetita za rizikom nakon ohrabrujućih ekonomskih podataka i nada u novi američki paket ekonomskih podsticaja koji je pogurao indeks S&P500 blizu rekordnih nivoa.

Kovčeg sa blagom pronađen u ruševinama dvorca iz 14. vijeka

Smatra se da su ovi dragoceni predmeti pripadali Jevrejima ubijenim u Drugom svetskom ratu. Smatra se da su ovi dragocjeni predmeti pripadali Jevrejima ubijenim u Drugom svetskom ratu.

Veliki rast cijena zlata, srebra i paladijuma

Cijene zlata i srebra rastu, pokazuju podaci sa berze "Comex".

Pezer nakon zlata na Balkanijadi: Ima prostora za napredak

Bh. atletičar Mesud Pezer osvojio je zlatnu medalju u bacanju kugle na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu, gdje je Abedin Mujezinović na 800 metara stigao do srebra.

Vadi zlato iz starih telefona pa pravi elegantne ogrlice

Eva Schreuder ima zanimljivo ime za svoju liniju nakita kojeg pravi od recikliranih metala iz mobitela: G.OLD kolekcija za brend NoWa nastala je pod sloganom "Vidjeti ljepotu u otpadu".

Otkriveno veliko nalazište zlata i srebra

Kanadska istraživačka firma "Medgold risorsis" pronašla je u južnoj Srbiji odlične indikatore da se u tom kraju nalaze bogata nalazišta zlata i srebra, pišu "Večenje novosti".

Bakar i srebro čekaju koncesionara

FOČA - Nakon dugogodišnjih istraživanja Vlada Republike Srpske traži koncesionara za eksploataciju ležišta olova, cinka, bakra i srebra u Čelebićima, kod Foče, a riječ je investiciji vrijednoj 7,88 miliona maraka.

Cijena vanilije premašila cijenu srebra

Cijena omiljenog začina, vanile, prestigla je proteklih nedjelja cijenu srebra, sa nekoliko dolara po unci (tridesetak grama).

U BiH otkrivena velika nalazišta zlata i srebra

VAREŠ - Australijsku berzu "zatresao" je, prethodnih sedmica, rast kompanije "Adriatic Metals" nakon što je iz ove kompanije objavljeno da su otkrili izdašna nova nalazišta zlata, srebra i baznih metala u Srednjoj Bosni, tačnije u Varešu.

Vanilija skuplja od srebra

MADAGASKAR - Vanilija je postala skuplja do srebra - za kilogram vanilije treba izdvojiti 600 dolara, što je više nego za kilogram srebra.

Najčitanije