Staša Košarac

Košarac: Prioritet sprečavanje odlagališta na Trgovskoj gori

BANJALUKA - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izjavio je da je prioritet ministarstva na čijem je čelu rješavanje problema moguće izgradnje odlagališta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori, na granici sa BiH, te pozdravio napore koje je Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske činilo da ova izgradnja bude spriječena.

Košarac sa Hartman: Savjet ministara će svoj rad bazirati na ekonomiji

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac rekao je danas da će novi saziv Savjeta ministara svoj rad bazirati na ekonomiji, radu i traženju rješenja za goruća pitanja, kao i da će koordinisati aktivnosti sa drugim nivoima vlasti u BiH.

Košarac: Zaštita domaće proizvodnje i promocija potencijala

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac rekao je da je osnovno opredjeljenje resornog ministarstva zaštita domaće proizvodnje, uz poštovanje međunarodnih sporazuma, te promocija potencijala BiH, razvoj privatnog preduzetništva i strana ulaganja.

Košarac preuzeo dužnost ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa

​SARAJEVO - Novoimenovani ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac preuzeo je danas dužnost od dosadašnjeg ministra Mirka Šarovića.

Košarac: U radu ću se prioritetno zalagati za promociju BiH

SARAJEVO - Novi ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac smatra da će Savjet ministara uložiti energiju u vraćanje povjerenja među različitim nivoima vlasti, te da je u tom kontekstu i predsjedavajući Zoran Tegeltija najavio periodične sastanke vlada entiteta i te institucije na nivou BiH.

Košarac zakazao sjednicu Komisije za imenovanje Savjeta ministara

SARAJEVO - Predsjedavajući Komisije za imenovanje Savjeta ministara Staša Košarac zakazao je za ponedjeljak, 23. decembra, sjednicu ove komisije.

Košarac: Potvrđivanje ministara i zamjenika ministara 23. decembra

​SARAJEVO - Predsjedavajući Komisije za pripremu izbora Savjeta ministara Staša Košarac izrazio je očekivanje da će Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH na sjednici 23. decembra potvrditi imenovanje novih ministara i njihovih zamjenika u Savjetu ministara.

Košarac: Uvjerenje da će Tegeltija obaviti široke konsultacije

SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac uvjeren je da će Zoran Tegeltija veoma brzo, u skladu sa potpisanom izjavom o partnerstvu ključnih struktura SNSD-a, HDZ-a i SDA, obaviti široke konsultacije o personalnim rješenjima za izbor novog saziva Savjeta ministara.

Košarac: Nadam se da neće biti politički neugodnih pitanja za Tegeltiju

SARAJEVO - Predsjedavajući Komisije za pripremu izbora Savjeta ministara Staša Košarac očekuje će u demokratskoj atmosferi proteći sutrašnja sjednica Komisije na kojoj je predviđeno razmatranje podobnosti i davanje preporuke za potvrđivanje imenovanja Zorana Tegeltije za obavljanje dužnosti predsjedavajućeg Savjeta ministara.

Košarac zakazao sjednicu Komisije za pripremu izbora Savjeta ministara

SARAJEVO - Predsjedavajući Komisije za pripremu izbora Savjeta ministara Staša Košarac zakazao je za sutra sjednicu Komisije, čijim je dnevnim redom predviđeno razmatranje podobnosti i davanje preporuke za potvrđivanje imenovanja Zorana Tegeltije za obavljanje dužnosti predsjedavajućeg Savjeta ministara, saopšteno je iz parlamenta.

Najčitanije