Staša Košarac

"Hajka na premijera Viškovića nije i neće okaljati njegovo ime i ugled"

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac istakao je da "hajka protiv premijera Republike Srpske Radovana Viškovića nije, niti će uspjeti da okalja njegovo ime i ugled u srpskom narodu".

Košarac: Adekvatnim politikama smanjen uvoz mesa i grožđa

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izjavio je da su adekvatne mjere i politike zaštite domaće proizvodnje u proteklom periodu rezultirale smanjenjem uvoza mesa za više od 30 odsto i grožđa za približno 40 odsto u BiH.

Košarac i Satler razgovarali o izvozu crvenog mesa u EU

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Staša Košarac razgovarao je danas u Sarajevu sa šefom Delegacije Evropske unije u BiH Johanom Satlerom o mogućnosti izvoza crvenog mesa iz BiH u EU.

UO Rukometnog saveza RS nije usvojio ostavku Staše Košarca

U Upravni odbor Rukometnog saveza Republike Srpske danas kooptiran je Slaven Gojković iz Dervente, dok nije usvojena ostavka Staše Košarca.

Košarac: Dobra saradnja i integrisan pristup u oblasti vodnih resursa

BIJELJINA - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac najavio je tokom posjete Bijeljini nastavak svakodnevne saradnje na projektima koji se odnose na vodne resurse, uz integrisan pristup, uvažavanje ustavne nadležnosti i rad za dobrobit svih građana.

Košarac i Uber o vizama detaširanih radnika iz BiH u Njemačkoj

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac razgovarao je u Sarajevu sa ambasadorom Njemačke u BiH Margaret Uber o rješavanju pitanja pribavljanja viza detaširanih radnika iz BiH u Njemačkoj.

Košarac s bh. mljekarima: Otkupićemo svaki litar

SARAJEVO - Iako su zalihe mlijeka u BiH veće od planiranih zbog pandemije virusa korona i povećanog otkupa, situacija nije alarmantna i neće doći u pitanje dalji otkup mlijeka, poručeno je danas nakon sastanka Staša Košarca, ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, s predstavnicima vodećih kompanija mliječne industrije u BiH.

Košarac: Upućen upitnik koji se odnosi na izvoz mesa u EU

SREBRENICA - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izjavio je da je ovo ministarstvo danas uputilo EU upitnik koji se odnosi na izvoz mesa iz BiH u zemlje EU.

Tegeltija: Očekujem pobjedu Grujičića u Srebrenici

SREBRENICA - Član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija i član Glavnog odbora stranke Staša Košarac razgovarali su danas sa predstavnicima Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica o pripremama za predstojeće lokalne izbore.

Košarac u Visokom poručio: U trgovinama da bude više domaćih proizvoda

VISOKO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac i vlasnik kompanije "Suša komerc" iz Visokog Osman Suša saglasili su se danas da se u dijalogu poljoprivrednih proizvođača, prerađivača i tržnih centara mora naći rješenje da na policama u prodavnicama bude više domaćih proizvoda.

Najčitanije