Stan

Ne jenjava jagma za manjim stanovima u pojedinim gradovima RS

BANJALUKA, PRIJEDOR - S obzirom na to da je u pojedinim gradovima RS i dalje velika i konstantna tražnja za stanovima s manjom kvadraturom od 40 do 50 kvadrata, potrebno je povećati njihovu gradnju u narednom periodu, kažu u agencijama za nekretnine.

"Stan na dan" tri puta skuplji

BANJALUKA - Cijena "stana na dan", zbog velike potražnje u susret novogodišnjim praznicima, je i po tri puta viša u odnosu na uobičajene cijene, pa su tako ovi smještajni kapaciteti za novogodišnje termine izdati po dnevnoj cijeni od 150 KM.

Najskuplji stan u Evropi košta 74 miliona evra

​Glomazni balkon koji okružuje ovaj stan površine oko 750 m2, ima nevjerovatni pogled na stazu Formule 1 i slavnu luku Monaka, Port Herkules. Ovaj nevjerovatni stan u Monaku koji se prodaje po nevjerovatnoj cijeni odgovoriće na sve vaše potrebe.

Najjeftiniji smještaj u Banjaluci i Zenici, najskuplji u Mostaru

BANJALUKA, SARAJEVO -Turisti koji dolaze u BiH trebalo bi da znaju da, prema podacima objavljenim na sajtu "AirDNA", koji prati iznajmljivanje stanova u međunarodnoj ponudi, najjeftiniji stan na dan mogu pronaći u Zenici i Banjaluci, a najskuplji u Mostaru.

Neka hodnik postane zvijezda stana

Po hodniku se dom poznaje, česta je uzrečica brojnih esteta koji ulaznim kvadratima daju veliku važnost.

Dodik uručio ključeve stana porodici nestalog borca

BIJELJINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uručio je večeras u Bijeljini ključeve novog stana od 78 kvadrata porodici Mire Piljić, supruge nestalog borca i majke ratnog vojnog invalida, koji joj je dodijeljen na inicijativu narodnog poslanika Vojina Mitrovića i firme "CM trejd" iz Bijeljine.

Kontrola izdavanja stanova na dan zabranila rad za osam stanodavaca

BANJALUKA - U pojačanom nadzoru i kontroli izdavanja apartmana i soba po principu stan na dan, tokom proteklih mjeseci Republička uprava za inspekcijske poslove zabranila je obavljanje ove djelatnosti za osam lica, jer u ostavljenom roku nisu regulisala svoj status.

Vavrinka zaustavio Džumhura u četvrtfinalu Sankt Peterburga

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur, trenutno 28. igrač svijeta, u četvrtfinalu ATP turnira u Sankt Peterburgu poražen je od Švajcarca Stana Vavrinke, 88. na ATP rang listi, sa 2:0 u setovima.

Iznajmljen stan sa kupatilom nasred kuhinje

Cijene stanova globalno gledajući sve su više, a tužni dokaz toj tvrdnji dolazi s Twittera, gdje je fotografija jednog stana koji vlasnik iznajmljuje za 525 dolara mjesečno postala viralna.

Elementarne potrebe ruše san o vlastitom domu

SARAJEVO, BANJALUKA - Od 20 do 25 odsto kredita od ukupnih kredita građana BiH otpada na stambene, a u toku 2018. godine je potražnja za njima veća za 2,5 odsto u odnosu na isti period lani, potvrdio je za "Nezavisne" Berislav Kutle, direktor Udruženja banaka BiH.

Najčitanije