Stan

Niža prosječna cijena stanova u BiH

SARAJEVO - Prosječna cijena prodatih novih stanova u BiH u drugom kvartalu ove godine iznosi 1.606 KM po metru kvadratnom i manja je za dva odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine.

Prodaja nekretninama u Srpskoj cvjeta uprkos skupljem kvadratu

BANJALUKA - Cijena kvadrata novih stanova u Republici Srpskoj u drugom tromjesečju ove godine bila je veća za 19 maraka u odnosu na prvi kvartal, a uprkos tome, prodavci nekretnina zadovoljno trljaju ruke jer su uspjeli prodati 50 stanova više.

Čišćenje stana ne mora biti bauk

Većini žena se i na samu pomisao na čišćenje stana diže kosa na glavi, pogotovo na ljetnim vrućinama, jer vjeruju da će sate provesti radeći. Ovo su savjeti kako da na brzinu svom životnom prostoru uz malu pomoć krpe za prašinu date posve novi i svježi izgled. Ako do sada niste znali da kroz kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu i kupatilo možete proletjeti "brzo i žestoko" i za sobom ostaviti red, vrijeme je da se uvjerite da je to stvarno tako.

Za jedan dan stiglo više od 10.000 koverata za nagradnu igru

BANJALUKA – U Poštama Srpske danas je izbrojano 10.066 koverata koje su poslate za nagradnu igru "10 računa izbroji i stan osvoji".

Za deset dana stiglo 30.000 koverti

BANJALUKA - Za deset dana, koliko je prošlo od zvaničnog početka nagradne igre "Deset računa izbroji i stan osvoji" građani Republike Srpske poslali su 29.791 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima, a najsrećnije na jesen očekuju četiri stana u banjalučkom naselju Lauš.

Za kvadrat stana u Splitu i do 4.000 evra

​SPLIT - U Splitu se cijena kvadrata u elitnim kvartovima kreću i do 4.000 evra.

U Splitu i Zagrebu divljaju cijene zakupa stanova

ZAGREB - Iz godine u godinu cijene zakupa nekretnina u Hrvatskoj dramatično rastu, a život u većim hrvatskim gradovima mnogima postaje finansijski neodrživ.

Radi Manojlović investitor pokušao prodati stan bez dokumentacije

Budući da godinama unazad radi punom parom i zarađuje, pjevačica Rada Manojlović je riješila da kapariše stan u novogradnji i za to je izdvojila čak 50.000 evra.

Skupljajte račune i slipove, ali ih još nemojte slati

BANJALUKA – Građani koji žele da učestvuju u nagradnoj igri "Deset računa izbroji i stan osvoji", koju organizuje Vlada Republike Srpske već mogu početi da skupljaju fiskalne račune i slipove koje dobijaju prilikom plaćanja kreditnim karticama, ali još uvjek ne treba da ih šalju.

Registracija stanova na dan porasla 40 odsto

Kampanja s ciljem dizanja svijesti o benefitima legalnog iznajmljivanja smještaja i suzbijanja sive ekonomije u oblasti turizma je završena, a prema preliminarnim analizama organizatora - urodila je plodom.

Najčitanije