Stan

Najjeftiniji smještaj u Banjaluci i Zenici, najskuplji u Mostaru

BANJALUKA, SARAJEVO -Turisti koji dolaze u BiH trebalo bi da znaju da, prema podacima objavljenim na sajtu "AirDNA", koji prati iznajmljivanje stanova u međunarodnoj ponudi, najjeftiniji stan na dan mogu pronaći u Zenici i Banjaluci, a najskuplji u Mostaru.

Neka hodnik postane zvijezda stana

Po hodniku se dom poznaje, česta je uzrečica brojnih esteta koji ulaznim kvadratima daju veliku važnost.

Dodik uručio ključeve stana porodici nestalog borca

BIJELJINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uručio je večeras u Bijeljini ključeve novog stana od 78 kvadrata porodici Mire Piljić, supruge nestalog borca i majke ratnog vojnog invalida, koji joj je dodijeljen na inicijativu narodnog poslanika Vojina Mitrovića i firme "CM trejd" iz Bijeljine.

Kontrola izdavanja stanova na dan zabranila rad za osam stanodavaca

BANJALUKA - U pojačanom nadzoru i kontroli izdavanja apartmana i soba po principu stan na dan, tokom proteklih mjeseci Republička uprava za inspekcijske poslove zabranila je obavljanje ove djelatnosti za osam lica, jer u ostavljenom roku nisu regulisala svoj status.

Vavrinka zaustavio Džumhura u četvrtfinalu Sankt Peterburga

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur, trenutno 28. igrač svijeta, u četvrtfinalu ATP turnira u Sankt Peterburgu poražen je od Švajcarca Stana Vavrinke, 88. na ATP rang listi, sa 2:0 u setovima.

Iznajmljen stan sa kupatilom nasred kuhinje

Cijene stanova globalno gledajući sve su više, a tužni dokaz toj tvrdnji dolazi s Twittera, gdje je fotografija jednog stana koji vlasnik iznajmljuje za 525 dolara mjesečno postala viralna.

Elementarne potrebe ruše san o vlastitom domu

SARAJEVO, BANJALUKA - Od 20 do 25 odsto kredita od ukupnih kredita građana BiH otpada na stambene, a u toku 2018. godine je potražnja za njima veća za 2,5 odsto u odnosu na isti period lani, potvrdio je za "Nezavisne" Berislav Kutle, direktor Udruženja banaka BiH.

Prosječna cijena kvadrata stana u RS 1.251 KM

BANJALUKA - Prema podacima iz kupoprodajnih ugovora i upitnika, a koji su bili predmet upisa prava vlasništva u područnim jedinicama i područnim kancelarijama Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, prosječna cijena stana u Republici Srpskoj u prvoj polovini ove godine iznosila je 1.251 KM po metru kvadratnom.

Federer protiv Vavrinke u četvrtfinalu Sinsinatija

Rodžer Federer, drugi teniser sveta, pobjedom nad Leonardom Majerom plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju.

Cijene stanova skočile za 12, 7 odsto

BANJALUKA - Interesovanje za kupovinu novih stanova u Srpskoj splasnulo je u drugom kvartalu ove godine, a na manju prodaju uticao je rast cijena koje su skočile za čak 12,7 odsto u odnosu na isti period lani.

Najčitanije