Stan

U stanu u Kraljevu zatečena mrtva beba

KRALJEVO - Jutros oko osam sati, u stanu u Ulici Dragoslava Bogavca 27 u Kraljevu, zatečena je bez znakova života beba J.J.

Želio da priredi najromantičniju prosidbu, reagovali i vatrogasci

Jedan momak iz Velike Britanije, želio je da svojoj djevojci priredi najromantičniju prosidbu, ali umjesto da uživaju u datom trenutku, on je uspio da zapali stan.

Najmlađa opština u RS bračnim parovima daje po 12.000 KM za stan

STANARI- Sa po 12.000 KM budžetskih sredstava poguraće opština Stanari sve mlade bračne parove koji žele da u ovoj lokalnoj zajednici sviju svoje gnijezdo, odnosno kupe stan, sagrade ili kupe kuću.

Horizont: Počinje gradnja stanova na jednoj od najljepših lokacija

Uspješna građevinska kompanija iz Banjaluke, "Horizont nekretnine", koja važi za jednog od lidera u građevinskom sektoru, nastavlja da gradi dugogodišnje povjerenje klijenata, najavom novog projekta.

Uputstva MUP-a RS kako da zaštitite dom dok ste na odmoru

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apeluje na građane da u sezoni godišnjih odmora posebnu pažnju posvete zaštiti svoje imovine prilikom odlaska na duža putovanja, te na taj način pomognu da se spriječe eventualne krađe, saopšteno je iz ovog ministarstva.

"Izmislite" 10 novih kvadrata u domu

Bilo da ste kupili ili unajmili manji stan, to ne znači da se morate odreći luksuza i komfora koji se obično povezuju s većim prostorima. Samo se malo poigrajte uređenjem, služeći se korisnim trikovima, i vaš stan će biti moderan, funkcionalan i prostraniji nego što to govori kvadratura.

U Požarevcu uručeni ključevi stanova izbjeglim iz BiH i Hrvatske

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić prisustvovao je u Požarevcu svečanoj dodjeli ključeva 20 stanova porodicama izbjeglim iz BiH i Hrvatske, u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Srbiji.

KS više neće subvencionisati rješavanje stambenog pitanja mladih

SARAJEVO - Faruk Kapidžić, ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša na današnjoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo odgovarajući na pitanje zastupnika poručio je da se od ove godine ukida subvencionisanje rješavanja stambenog pitanja mladih.

Bekam kupio stan od hiljadu kvadrata u zgradi s potpisom Zahe Hadid

Prema navodima, slavni fudbaler Dejvid Bekam je potrošio dvadeset miliona dolara za novi stan sa površinom od 1.100 kvadratnih metara koji je smješten u One Thousand Museum građevini, koju je dizajnirala Zaha Hadid.

Stan prepun ideja za uštedu prostora koje ćete poželjeti "ukrasti"

​Vaishali Sahni je učiteljica i stručnja za organizaciju prostora za čije je znanje u ovom području najboji dokaz njen porodični stan u Torontu.

Najčitanije