Stan

Stanove na dan izvući iz sive zone

BANJALUKA - Problem nelegalnog izdavanja smještaja i neplaćanja pune boravišne takse koči razvoj turizma u gradu, upozoravaju iz nadležnih institucija.

Stan za diplomatu u Njujorku od 15,9 miliona dolara

LONDON - Britanska Vlada kupila je luksuzan stan za 15,9 miliona dolara za svog diplomatu u Njujorku koji radi na trgovinskim pregovorima sa SAD.

Policajci spasili dvoje djece iz stana u plamenu

ISTOČNA ILIDŽA - Grupa policajaca Policijske uprave Istočno Sarajevo danas je iz stana u plamenu, u opštini Istočna Ilidža, spasila dvojicu dječaka.

Mistrije mirovale u stanovima vrijednim 300 miliona maraka

BANJALUKA, SARAJEVO - Širom BiH na kraju 2018. bilo je nezavršeno 3.699 stanova, što je najveća brojka u odnosu na protekle godine.

Prosječna cijena stana 1.614 KM po kvadratu

SARAJEVO - Prosječna cijena prodatih novih stanova u BiH u četvrtom kvartalu prošle godine iznosi 1.614 KM po metru kvadratnom, što je više za 7,1 odsto u odnosu na isti kvartal 2017. godine.

Za kupovinu stana u Moskvi potrebna potvrda od psihijatra

Jednosobni stan Elene Kotove na periferiji Moskve postao je skučen. Njen sin uskoro puni četiri godine. Ona i njen suprug imaju sigurne poslove, ona radi kao ekonomista, a on kao menadžer u građevinskoj kompaniji.

Pit bul spasio bebu iz zapaljenog stana

​Vatra, koja je prije par dana buknula u jednom stanu u Stoktonu, gradu u Kaliforniji, oštetila je dvije zgrade u kompleksu, a nekoliko stanova je potpuno izgorjelo. Da je tragedija, koja je mogla imati mnogo veće razmjere, spriječena, pobrinula se Saša, ženka pit bula, kućni ljubimac porodice Čaičandu.

Stan na Menhetnu prodat za 238 miliona dolara

Stan na njujorškom Menhetnu prodat je za 238 miliona dolara, što je najskuplji stan ikad prodat u SAD.

Ne jenjava jagma za manjim stanovima u pojedinim gradovima RS

BANJALUKA, PRIJEDOR - S obzirom na to da je u pojedinim gradovima RS i dalje velika i konstantna tražnja za stanovima s manjom kvadraturom od 40 do 50 kvadrata, potrebno je povećati njihovu gradnju u narednom periodu, kažu u agencijama za nekretnine.

"Stan na dan" tri puta skuplji

BANJALUKA - Cijena "stana na dan", zbog velike potražnje u susret novogodišnjim praznicima, je i po tri puta viša u odnosu na uobičajene cijene, pa su tako ovi smještajni kapaciteti za novogodišnje termine izdati po dnevnoj cijeni od 150 KM.

Najčitanije