Stan

Radi Manojlović investitor pokušao prodati stan bez dokumentacije

Budući da godinama unazad radi punom parom i zarađuje, pjevačica Rada Manojlović je riješila da kapariše stan u novogradnji i za to je izdvojila čak 50.000 evra.

Skupljajte račune i slipove, ali ih još nemojte slati

BANJALUKA – Građani koji žele da učestvuju u nagradnoj igri "Deset računa izbroji i stan osvoji", koju organizuje Vlada Republike Srpske već mogu početi da skupljaju fiskalne račune i slipove koje dobijaju prilikom plaćanja kreditnim karticama, ali još uvjek ne treba da ih šalju.

Registracija stanova na dan porasla 40 odsto

Kampanja s ciljem dizanja svijesti o benefitima legalnog iznajmljivanja smještaja i suzbijanja sive ekonomije u oblasti turizma je završena, a prema preliminarnim analizama organizatora - urodila je plodom.

Nagradna igra: Skupljanjem fiskalnih računa do stanova

BANJALUKA – Ministarstvo finansija RS organizovaće nagradnu igru skupljanja fiskalnih računa s ukupnim nagradnim fondom od oko 800 hiljada maraka, rekla je Zora Vidović, ministrica finansija.

Prosječna cijena prodatih novih stanova 1.641 KM po kvadratu

SARAJEVO - Prosječna cijena prodatih novih stanova u BiH u prvom kvartalu ove godine iznosi 1.641 KM po metru kvadratnom i u poređenju sa istim periodom lani veća je za 1,8 odsto.

Izgorio stan u Hadžićima, povrijeđen muškarac

HADŽIĆI - Jedno lice lakše je povrijeđeno u požaru koji je izbio u stanu u potkrovlju zgrade na području opštine Hadžići, potvrđeno je Srni iz MUP-a Sarajevskog kantona.

Stanove na dan izvući iz sive zone

BANJALUKA - Problem nelegalnog izdavanja smještaja i neplaćanja pune boravišne takse koči razvoj turizma u gradu, upozoravaju iz nadležnih institucija.

Stan za diplomatu u Njujorku od 15,9 miliona dolara

LONDON - Britanska Vlada kupila je luksuzan stan za 15,9 miliona dolara za svog diplomatu u Njujorku koji radi na trgovinskim pregovorima sa SAD.

Policajci spasili dvoje djece iz stana u plamenu

ISTOČNA ILIDŽA - Grupa policajaca Policijske uprave Istočno Sarajevo danas je iz stana u plamenu, u opštini Istočna Ilidža, spasila dvojicu dječaka.

Mistrije mirovale u stanovima vrijednim 300 miliona maraka

BANJALUKA, SARAJEVO - Širom BiH na kraju 2018. bilo je nezavršeno 3.699 stanova, što je najveća brojka u odnosu na protekle godine.

Najčitanije