Stan

Policija advokatu pretresla stan

TUZLA - Pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva TK i uz podršku Federalne uprave policije pretresli su danas stan, poslovni prostor i automobil tuzlanskog advokata S.S., potvrdio je MUP TK.

Inspektori provjeravaju hotele i stanove na dan u Banjaluci

BANJALUKA - Gradski inspektori, uoči novogodišnjih praznika, intenzivno kontrolišu uslove smještaja u hotelima, hostelima, motelima kao i u privatnim objektima, takozvanim stanovima na dan, rekli su u Odjeljenju za inspekcijske poslove u Gradskoj upravi Banjaluka.

Ronaldo kupio stan u Lisabonu za sedam miliona evra

Kristijano Ronaldo kupio je najskuplji penthouse ikad prodat u Lisabonu za šest miliona funti (oko sedam miliona evra).

Jelena Janković kupila stan u Beogradu na vodi

Nekadašnja svjetska teniserka broj jedan Jelena Janković pohvalila se na Instagramu sa nekretninom koju je nedavno kupila.

Dvosoban stan košta koliko i kuća

PRIJEDOR, BANJALUKA - Cijene stanova u novogradnji u pojedinim gradovima širom RS dostižu sve veće cifre, dok s druge strane cijene kuća stagniraju ili čak opadaju te se prodaju i godinama, pa ja sve češća prilika da se za određenu cijenu stana može kupiti kuća u gradskim naseljima.

Cijene stanova divljaju, moguć slom tržišta

​BANJALUKA - U posljednje dvije do tri godine cijene stanova u Republici Srpskoj porasle su za oko deset odsto, posebno u Banjaluci, i ako je suditi po ekonomskoj teoriji i najavama iz zemalja regiona vrlo je moguće da bi u skorijoj budućnosti moglo doći do sloma tržišta nekretnina.

Vavrinka ljut na medije u Švajcarskoj: Šta hoćete od mene?

Švajcarski teniser Stan Vavrinka ljut je na novinare u Švajcarskoj jer imaju osjećaj da ne vrednuju dovoljno sve što je uradio u proteklom periodu.

Registrovan prvi smještaj po principu "stan na dan"

ZVORNIK - Direktor Turističke organizacije Zvornik Slavica Andrić i vlasnik vile "Jana" Nataša Jevtić potpisale su danas ugovor o posredovanju u pružanju usluga, što je prvi korak u procesu registracije apartmana za izdavanje koji će poslovati po principu "stan na dan".

Svijetle boje su savršen izbor za opremanje malog stana

Uređenje malog stana ponekad je veći izazov od uređenja velikog stana. Kada je mali stan u pitanju, važno je da unaprijed promislite o svakom detalju, kako bi baš sve igralo na kartu funkcionalnosti.

Teslićanka sanjala automobil, pa dobila stan u Banjaluci

BANJALUKA - Instant srećka "Lutrije Republike Srpske" na kojoj je Radivojka Kusić iz Teslića "ogrebala" stan od 52,5 metara kvadratnih u Banjaluci danas je uspješno prošla provjeru u "Lutriji", čime joj je i zvanično dodijeljena vrijedna nekretnina u naselju Novi Borik.

Najčitanije