Stan

Registrovan prvi smještaj po principu "stan na dan"

ZVORNIK - Direktor Turističke organizacije Zvornik Slavica Andrić i vlasnik vile "Jana" Nataša Jevtić potpisale su danas ugovor o posredovanju u pružanju usluga, što je prvi korak u procesu registracije apartmana za izdavanje koji će poslovati po principu "stan na dan".

Svijetle boje su savršen izbor za opremanje malog stana

Uređenje malog stana ponekad je veći izazov od uređenja velikog stana. Kada je mali stan u pitanju, važno je da unaprijed promislite o svakom detalju, kako bi baš sve igralo na kartu funkcionalnosti.

Teslićanka sanjala automobil, pa dobila stan u Banjaluci

BANJALUKA - Instant srećka "Lutrije Republike Srpske" na kojoj je Radivojka Kusić iz Teslića "ogrebala" stan od 52,5 metara kvadratnih u Banjaluci danas je uspješno prošla provjeru u "Lutriji", čime joj je i zvanično dodijeljena vrijedna nekretnina u naselju Novi Borik.

Džaferagić: Stan došao u pravo vrijeme, podstanar sam četiri godine

BANJALUKA, PRIJEDOR - Stan je došao u pravo vrijeme jer nisam imao riješeno stambeno pitanje, djevojka i ja smo četiri godine podstanari u centru Prijedora, kazao je za "Nezavisne" Elvis Džaferagić iz Prijedora, dobitnik četvrtog stana u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji".

Prijedorčanin osvojio stan u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji"

BANJALUKA - Elvis Džaferagić iz Prijedora dobio je stan u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji" u četvrtom krugu izvlačenja dobitnika.

Cijene stanova u Hrvatskoj "divljaju"

ZAGREB - Cijene stambenih objekata u Hrvatskoj su u drugom tromjesečju 2019. godine porasle za 2,6 odsto u odnosu na prethodni kvartal, dok su na godišnjem nivou u proseku više za 10,4 odsto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS).

Stan u najvišoj stambenoj zgradi na svijetu košta 63 miliona dolara

​Zgrada kule u Central parku u Njujorku zvanično je postala najviša stambena zgrada na svijetu pošto je dostigla konačnu visinu od 470 metara.

Novopečeni bračni parovi iz Doboja u trci za 100 stanova

DOBOJ - Datum sklapanja braka, kao jedan od uslova za sticanje prava na sufinansiranje kupovine jednog od 100 stanova, naljutio je mlade bračne parove koji su se vjenčali prije 11. septembra, jer oni neće moći da konkurišu na javni poziv koji će biti raspisan, ali novopečene parove je obradovao, jer će oni moći doći do krova nad glavom po povoljnijim uslovima.

Gordana Starčević za "Nezavisne": Osvojeni stan namijenjen kćerki

BANJALUKA - Gordana Starčević iz Banjaluke koja je osvojila stan površine 60,14 metara kvadratnih u banjalučkom naselju Lauš u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji" namjenila je osmogodišnjoj kćerki.

U nedjelju izvlačenje, pogledajte kako izgleda drugi stan

​Drugi stan koji će biti dodijeljen u okviru nagradne igre "10 računa izbroji i stan osvoji", dobiće vlasnika u nedjelju, 29.09. uz izvlačenje uživo na programu RTRS od 20.15 sati.

Najčitanije