Stanari

Za dan opštine Stanari nagrađeni najbolji studenti i Udruženje "Anđeo"

STANARI - Umjesto Poveljom počasnog građanina sa zlatnim grbom, što je najveće opštinsko priznanje, rukovodstvo najmlađe lokalne zajednice u RS odlučilo je da povodom Dana opštine novčano nagradi dvije najbolje studentkinje iz Stanara i Udruženje za pomoć djeci i omladini s poteškoćama u razvoju "Anđeo".

Stanare i Tešanj povezivaće asfalt, a ne makadam

STANARI - Skoro četvrtinu vijeka nakon završetka prošlog rata u BiH, najmlađa lokalna zajednica u RS i federalna opština Tešanj umjesto makadamskim povezaće se asfaltnim putem dugim 8,2 kilometra.

Čaj od aronije idealan nakon lovačkog kotlića

STANARI - Čaj od aronije idealan je nakon uživanja u kaloričnoj i jakoj hrani, poput lovačkog paprikaša, kojem ni izlagači, a ni gosti na trećem Gastro festu u najmlađoj opštini u RS nisu mogli da odole.

Stanari u banjalučkoj zgradi sami sanirali fasadu, u planu i gradnja lifta

BANJALUKA - U planu stanara zgrade u Ulici Rajka Bosnića na broju 15 u naselju Starčevica, nakon što su svojim sredstvima sanirali fasadu zgrade i odradili akciju čišćenja dvorišta, jeste i gradnja lifta.

Rudnik Stanari: Kiša zamutila Ukrinu, nije bilo ispuštanja otpadnih voda

​Iz objekata 'EFT-Rudnik i Termoelektrana Stanari' nema, niti je moguće ispuštanje bilo kakvih otpadnih tehnoloških voda, a naročito ne hemikalija, saopštili su iz EFT-Rudnik i Termoelektrana Stanari, te napominju da je kiša zamutila Ukrinu.

Kod Stanara povrijeđena žena

STANARI - Žena čiji su inicijali LJ.S. (50) lakše je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u mjestu Ostružnja Gornja, kod Stanara, rekla je Srni portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez.

Skupština Stanara usvojila odluku o kreditnom zaduženje

STANARI - Skupština opštine Stanari usvojila je danas odluku o kreditnom zaduženju od 9.850.000 KM za izgradnju vodovoda, poslovne zone "Termoelektrana" i dionice regionalnog puta kroz ovu opštinu.

Žena ispala iz voza kod Stanara

STANARI – Policijskoj stanici Stanari juče je prijavljeno da je M.D. (60) ispala iz voza koji se kretao sa željezničke stanice u mjestu Ostružnja, područje opštine Stanari.

Vodovod i kanalizacija nasušna potreba

STANARI - Da li je najmlađoj opštini u RS važnija industrijska zona od projekta izgradnje vodovoda i kanalizacije ili je ipak gradnja administrativnog centra najvažnija od svih infrastrukturnih projekata, odgovori na ta pitanja se razilaze ne samo između vlasti i opozicije, nego i među građanima opštine Stanari.

Rad načelnika Stanara podržala većina

STANARI - Rad načelnika najmlađe opštine u RS u prošloj godini dobio je prolaznu ocjenu većine odbornika na današnjem zasjedanju Skupštine opštine, ali tri odbornika SDS-a ostala su dosljedna, bili su uzdržani, jer smatraju da ne moraju da glasaju "za".

Najčitanije