Stanari

Prikupljaju se dokazi u predmetu pekara "Lugonjić"

DOBOJ - Inspektori dobojske Policijske uprave intenzivno rade na rješavanju predmeta pekare "Lugonjić" u Stanarima, u kojoj je 2. maja u peći na gas postavljena eksplozivna naprava, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije te policijske uprave Predrag Lazić.

Ubistvo u Stanarima, uhapšen osumnjičeni

DOBOJ – Policija u Stanarima uhapsila je sinoć N.N. iz ovog mjesta zbog sumnje da je izvršio ubistvo, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Eksplozija u pekari u Stanarima: Bomba u plinskoj peći

STANARI – Policiji u Stanarima u subotu je prijavljeno da je u jednoj pekari došlo do eksplozije u unutrašnjosti plinske peći.

Ukrstili ražnjeve na "Stanarskom ražnjoboju"

​STANARI - Nijedan ražanj nije ručnu pokretan tokom pripreme pečenja na manifestaciji "Stanarski ražnjoboj", ali to nije spriječilo takmičare da pripreme petnaestak vrsta svinjskog i jagnjećeg pečenja.

Postignut sporazum o podjeli imovine između Doboja i Stanara

DOBOJ - Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i načelnik opštine Stanari Dušan Panić postigli su danas sporazum o podjeli imovine između Doboja i Stanara.

Počeo sastanak Jerinića i Panića, prisustvuje Dodik

DOBOJ - U Doboju je počeo sastanak gradonačelnika Borisa Jerinića i načelnika opštine Stanari Dušana Panića u prisustvu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Odoboreno 15.000 KM za nabavku sanitetskog vozila

STANARI - Skupština opštine Stanari donijela je danas odluku da doznači 15.000 KM na ime finansijke pomoći Javnoj zdravstvenoj ustanovi "Bolnica Sveti apostol Luka" Doboj, prema zahtjevu za nabavku sanitetskog vozila.

Vozilo nestalo u Švajcarskoj pronađeno u Stanarima

DOBOJ - Policija iz Stanara, nakon provjere u bazi Interpola, u ponedjeljak je oduzela audi Q7, vlasništvo Z.Š. sa područja opštine Stanari.

Maskirani pljačkaš, prijeteći šipkom, oteo novac na pumpi

DOBOJ - Na meti nepoznatog razbojnika juče u 3.25 našla se benzinska pumpa u naselju Stanari, kod Doboja.

Za dan opštine Stanari nagrađeni najbolji studenti i Udruženje "Anđeo"

STANARI - Umjesto Poveljom počasnog građanina sa zlatnim grbom, što je najveće opštinsko priznanje, rukovodstvo najmlađe lokalne zajednice u RS odlučilo je da povodom Dana opštine novčano nagradi dvije najbolje studentkinje iz Stanara i Udruženje za pomoć djeci i omladini s poteškoćama u razvoju "Anđeo".

Najčitanije