Stanje na putevima

Kolovozi suvi, u usjecima mogući odroni

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u RS i FBiH odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje se izvode radovi.

Kolovozi suvi, moguća magla u kotlinama

BANJALUKA - Saobraćaj se ovog jutra na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po suvim kolovozima, u kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično je smanjena vidljivost zbog magle, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, mogući su odroni zemlje i kamenja na kolovoz.

Oprez - mokri i klizavi kolovozi

BANJALUKA - Na većini puteva u BiH saobraćaj se odvija nesmetano, a na pojedinim dionicama kolovoz je mokar i klizav zbog nestabilnih vremenskih prilika i padavina.

Od danas izmjena saobraćaja na putu Ljubinje- Trebinje

BANJALUKA - U Republici Srpskoj danas počinje rekonstrukcija magistralnog puta Ljubinje-granica Republike Srpske /Trnovica/-Trebinje, zbog čega će na ovoj dionici biti izmijenjen režim saobraćaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

Magla smanjuje vidljivost

BANJALUKA - Duž rijeke Save, na području Banjaluke, te u višim predjelima na zapadu, u centralnim krajevima Republike Srpske i gornjem Podrinju jutros je smanjena vidljivost zbog magle, a kolovozi na ovim dionicama su vlažni i klizavi.

Povremeni jači udari vjetra na području Banjaluke i Trebinja

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra zbog nestabilnih vremenskih prilika vozi se po mjestimično vlažnim kolovozima, a iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske vozačima skreću pažnju na mogućnost odrona u usjecima i pored kamenih kosina, kao i na povremeno jače udare vjetra na području Banjaluke, Kneževa i Trebinja.

Mjestimično klizavi kolovozi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra vozi se po mjestimično vlažnim i klizavim kolovozima, sitniji odroni su mogući na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina, a ponegdje u kotlinama i na planinskim prevojima jutarnja magla mjestimično smanjuje vidljivost.

Bez problema u saobraćaju

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ saobraćaj se odvija nesmetano i umjerenog je intenziteta, u gradskim centrima pojačan, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Oprez zbog klizavih kolovoza i odrona

BANJALUKA - Vozačima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros se savjetuje oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza, povećane opasnosti od odrona i magle na dionicama u kotlinama i u višim krajevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Mokri i klizavi kolovozi, povećana opasnost od odrona

BIJELJINA - Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po mokrim i klizavim kolovozima, uz povećanu opasnost od odrona na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina.

Najčitanije