Stanje na putevima

Magla u kotlinama smanjuje vidljivost

BANJALUKA - Saobraćaj se na putevima u Republici Srpskoj odvija po pretežno suvim kolovozima, a magla jutros mjestimično smanjuje vidljivost u kotlinama i duž riječnih tokova, dok se u Federaciji BiH saobraćaj odvija po mjestimično vlažnim kolovozima.

Umjeren intenzitet saobraćaja, bez dužih čekanja na granici

BANJALUKA - Saobraćaj je jutros na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ umjerenog intenziteta, a na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Redovno odvijanje saobraćaja

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija redovno, po suvim i mjestično vlažnim putevima, a dodatni oprez, zbog mogućih odrona, potreban je na pravcima Banjaluka-Crna Rijeka, Karanovac-Kneževo-Turbe, Sarajevo-Foča i Rogatica-Višegrad, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozači oprez, mogući odroni

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija odvija neometano, a dodatan oprez, zbog mogućih odrona, potreban je na pravcima Banjaluka-Crna Rijeka, Karanovac-Kneževo-Turbe, Sarajevo-Foča i Rogatica-Višegrad, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Povoljni uslovi za vožnju u BiH

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija nesmetano, uz relativno povoljne uslove za vožnju, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Mjestimično vlažni kolovozi, slabija magla u kotlinama

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po suvim ili mjestimično vlažnim kolovozima, uz mjestimično slabiju maglu u kotlinama i duž rijeka.

U kotlinama smanjena vidljivost zbog magle

BANJALUKA - Na putevima u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je smanjena zbog jutarnje magle, a na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina mogući su sitniji odroni kamenja i zemlje na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Magla na području Mrkonjić Grada i Zvornika

BANJALUKA - Zbog povremene kiše koja pada na području Banjaluke, kolovozi su vlažni i klizavi, dok je zbog magle vidljivost smanjena na području Mrkonjić Grada i Zvornika, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Vozači oprez, mogući sitni odroni

BANJALUKA - Saobraćaj se na svim važnijim putevima u Republici Srpskoj odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a u Federaciji BiH u jutarnjim časovima na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove smanjena je vidljivost zbog magle.

Mjestimično klizavi kolovozi i magla u kotlinama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra mjestimično su vlažni i klizavi kolovozi i ima magle u kotlinama i duž riječnih tokova.

Najčitanije