Stanje na putevima

Moguće formiranje poledice u večernjim časovima

BANJALUKA - U većem dijelu Republike Srpske vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, a zbog pada temperature u večernjim časovima moguće je formiranje poledice u višim predjelima i preko planinskih prevoja.

Kolovozi mjestimično vlažni

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ kolovozi su jutros mjestimično vlažni, a poledice ima u višim predjelima, kao i na prilazu mostovima i tunelima.

U planinskim predjelima snijeg i poledica na kolovozu

BANJALUKA - U Republici Srpskoj na dionicama u višim predjelima i preko planinskih prevoja na kolovozima ima zaostalog snijega i poledice mjestimično, a poseban oprez neophodan je na putnim pravcima Karanovac-Kneževo-Ugar, prevoju Rogoj, putu Trnovo-Foča, i Romaniji, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srpske.

Oprez zbog klizavih kolovoza i magle

BANJALUKA - Saobraćaj se u Republici Srpskoj, zbog kiše, odvija po mokrim i klizavim kolovozima, a u kotlinama i duž riječnih tokova vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle, posebno na području Doboja, Zvornika, Han Pogleda i Foče, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozači oprez, klizavi kolovozi i magla

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija po pretežno vlažnim i klizavim kolovozima, a magla mjestimično smanjuje vidljivost i usporava vožnju na dionicama kroz kotline, duž riječnih tokova i u višim predjelima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozači, oprez: Magla smanjuje vidljivost, kod Livna konji često na putu

BANJALUKA - Magla jutros smanjuje vidljivost na putevima u većini krajeva Republike Srpske i Federacije BiH (FBiH), saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Divlji konji na putu preko prevoja Borova Glava

BANJALUKA - Preko planinskog prevoja Borova Glava, na putnom pravcu Šuica-Livno, učestali su izlasci divljih konja na kolovoz, posebno u jutarnjim i večernjim časovima, pa se vozačima savjetuje da voze maksimalno oprezno, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Kolovozi mjestimično vlažni, poledica u višim predjelima

BANJALUKA - Kolovozi na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH mjestimično su vlažni, a zbog niske temperature moguće je formiranje poledice, posebno u planinskim predjelima.

Saobraćaj usporen zbog snijega i poledice

BANJALUKA - Većina puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH je prohodna, iako se zbog snijega saobraćaj odvija usporeno, posebno na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja.

Snijeg u višim predjelima i preko planinskih prevoja

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) kolovozi su pretežno mokri i klizavi, dok u višim predjelima i preko planinskih prevoja ima raskvašenog snijega, a poseban oprez neophodan je na putevima Vlasenica-Han Pijesak, Mrkonjić Grad-Mliništa, Kneževo-Ugar i Kotor Varoš-Teslić, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije