Stanje na putevima

Mokri kolovozi na području Mrkonjić Grada

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj odvija nesmetano, po pretežno suvim, ali i mjestimično mokrim kolovozima na području Mrkonjić Grada, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Mjestimično vlažni kolovozi, mraz u višim predjelima

BANJALUKA - U većem dijelu Republike Srpske saobraćaj se odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, dok je u višim predjelima jutros evidentiran mraz.

Bez zastoja u saobraćaju

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Mjestimično vlažni kolovozi, magla u kotlinama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po suvim i mjestimčno vlažnim kolovozima, a ponegdje u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je smanjena zbog jutarnje magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Bez problema u saobraćaju

BANJALUKA - U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Oprezno na putevima zbog magle

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a vozačima se skreće pažnja da zbog jutarnje magle budu oprezni na dionicama uz rijeke Bosnu, Vrbas, Lašvu i Drinu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozači oprez, magla uz Drinu, Savu i Vrbas

BANJALUKA - Magla ovog jutra smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, posebno uz rijeke Savu, Drinu, Vrbas, kao i Lašvu, te na širem području Livna i Ljubuškog.

Magla na području Prijedora, Doboja i u donjem Podrinju

BANJALUKA - Magla ovog jutra smanjuje vidljivost na širem području Prijedora, Doboja kao i u donjem Podrinju, a kasnije je moguća i na ostalim dionicama u dolinama i uz riječne tokove, pa vozačima iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske svajetuju opreznu vožnju.

Na pojedinim dionicama magla, kolovozi suvi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima, a u kotlinama i uz riječne tokove smanjenja je vidljivost na pojedinim dionicama zbog jutarnje magle.

Višečasovna čekanja na granici sa BiH, gužva prema Sloveniji

ZAGREB- Velika gužva večeras je na auto-putu Bregana-Lipovac prema Sloveniji, dok su na pojedinim graničnim prelazima sa BiH i Hrvatskom višečasovna zadržavanja, saopštio je Hrvatski auto-klub /HAK/.

Najčitanije