Stanje na putevima

U kotlinama smanjena vidljivost zbog magle

BANJALUKA - u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se ovog jutra odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, smanjena je vidljivost zbog jutarnje magle, u kotlinima i uz riječene tokove kao i u višim predjelima.

Radovi na putevima, u kanjonu Tijesno povremena obustava saobraćaja

Na većini putnih pravaca u BiH ovog jutra se vozi bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, a gužve nema ni na granici, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Mjestimično smanjena vidljivost u kotlinama

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle u kotlinama i uz riječne tokove, posebno uz rijeke Bosnu, Spreču, Drinu, Lašvu, kao i na širem području Kupresa.

Povremena obustava saobraćaja na putevima između Dervente i Banjaluke

BANJALUKA - Na dionicama puteva Derventa - Srbac - Nova Topla - Gradiška, Čatrnja – Laktaši i Laktaši - Banjaluka danas će povremeno biti obustavljan saobraćaj zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka 2020".

Ne putujte na duže relacije zbog vrućine

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) saobraćaj se jutros odvija nesmetano, a zbog visoke temperature preporučuje se izbjegavanje putovanja na duže relacije tokom dana, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Magla smanjuje vidljivost duž riječnih tokova

BANJALUKA - Jutarnja magla mjestimično smanjuje vidljivost duž riječnih tokova, a najizraženija je na području Donjeg Podrinja, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Savjet vozačima: Ne putujte u najtoplijem dijelu dana

SARAJEVO - Auto-moto savez Republike Srpske savjetuje vozačima da zbog visoke temperature vazduha ne putuju u najtoplijem dijelu dana već da na put kreću u ranim jutarnjim ili kasnim poslijpodnevnim časovima.

Putovanja planirati rano ujutro ili kasno poslije podne

BANJALUKA - Vremenske prilike pogoduju nesmetanom odvijanju saobraćaja na putevima u Republici Srpskoj, a u Federaciji BiH jutarnja magla smanjuje vidljivost na pojedinim dionicama uz rijeke Bosnu, Lašvu i Spreču, te ponegdje u višim predjelima.

Povećana opasnost od odrona

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra povoljni su uslovi za vožnju, a iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske kreću pažnju na povećanu opasnost od odrona zemlje i kamenja.

Odvijanje saobraćaja bez zastoja

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) odvija bez zastoja, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, kolovozi su suvi i mjestimično vlažni, a vozačima se savjetuje oprez zbog mogućih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske

Najčitanije