Stanje na putevima

Obustava saobraćaja na Manjači zbog bojevog gađanja

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ponegdje u kotlinama i uz riječne tokove kao i u višim predjelima, jutranja magla mjestimično smanjuje vidljivost na putevima, a u usjecima i pored kamenih kosina, mogući su sitniji odroni kamenja i zemlje na kolovoz.

Slabija magla uz rijeke i u višim predjelima

BANJALUKA - U RS i FBiH ovog jutra vozi se po pretežno suvim kolovozima, dok slabije magle mjestimično ima na dionicama koje prolaze uz rijeke, kroz kotline i u višim predjelima.

Povoljni uslovi za vožnju

BANJALUKA - Saobraćaj se ovog jutra na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, uz povoljne uslove za vožnju, a izuzetak su dionice na kojima je zbog sanacionih radova izmijenjen režim vožnje i regulisan privremenom signalizacijom.

Vidljivost smanjuju magla i niska oblačnost

BANJALUKA - Magla i niska jutros smanjuju vidljivost na putevima u kotlinama, uz riječne tokove i u planinskim predjelima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/, ali zastoja u odvijanju saobraćaja nema, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Magla u Doboju, donjem Podrinju i na zapadu Srpske

BANJALUKA - Magla jutros smanjuje vidljivost na području Doboja, a mjestimično je ima i u kotlinama i uz riječne tokove u donjem Podrinju i na zapadu Republike Srpske, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Oprez, magla uz rijeke i na planinama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/kolovozi su pretežno suvi, na dionicama uz riječne tokove i preko planinskih prevoja moguća je slabija magla, a u usjecima i pored kamenih kosina postoji mogućnost odrona.

Obustava rada semafora kod "Metala" u Banjaluci

BANJALUKA - Semafor kod "Metala" u Banjaluci danas neće biti u funkciji od 9 do 14 sati.

Nesmetano odvijanje saobraćaja, oprez zbog magle i odrona

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija nesmetano, ali će u toku dana na pojedinim putnim pravcima dolaziti do obustave zbog radova i održavanja biciklističke trke, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Mokri i klizavi kolovozi

BANJALUKA - U većini krajeva Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/ kolovozi su jutros mokri i klizavi, zbog kiše, a povećana je opasnost od odrona kamenja i zemlje na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Bez problema u saobraćaju

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a u kotlinama i duž riječnih tokova vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije