Stanje na putevima

Vozači oprez, poledica na putevima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj ovog jutra vozi se po pretežno vlažnim kolovozima, poledice ima i u nižim i u višim područjima, dok u planinskim predjelima i preko prevoja mjestimično ima ugaženog snijega, posebno na pravcima Tisovac-Kneževo-Ugar, Sarajevo-Rogatica, Vlasenica-Han Pijesak, Trnovo-Foča i Gacko-Tjentište.

Snijeg na kolovozima u višim predjelima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj, u nižim predjelima, saobraća se po vlažnim i mokrim kolovozima, dok u višim planinskim predjelima i preko prevoja ima ugaženog snijega, posebno na pravcima Tisovac-Kneževo-Ugar, Sarajevo-Rogatica, Vlasenica-Han Pijesak, Trnovo-Foča i Gacko-Tjentište.

Grtalica sletjela s puta

Zbog popriječenog teretnog vozila usporeno se saobraća na dionici magistralnog puta M-5 Turbe - Donji Vakuf (Komar).

Oprez zbog kiše i snijega

BANJALUKA - Snijeg koji pada u Hercegovini i planinskim predjelima zadržava se na kolovozima, dok u nižim predjelima pada kiša, koja se na području Mrkonjić Grada ledi na tlu, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Oprezno zbog snijega, leda i divljih konja na kolovozu

BANJALUKA - Svi putni pravci u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros su prohodni, ali preko planinskih prevoja ima snijega na kolovozu, dok su na magistralnom putu Šuica-Livno preko Borove Glave učestali izlasci divljih konja, posebno ujutro i uveče, pa se vozačima savjetuje oprez, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Oprez - klizavi i zasnježeni kolovozi

BANJALUKA - Većina puteva u Republici Srpskoj je prohodna, u nižim predjelima kolovozi su mjestimično vlažni i klizavi, dok su u višim i preko prevoja zasnježeni, a ima i poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Saobraćaj otežan zbog snježnih padavina i poledice

BANJALUKA - Zbog snježnih padavima i poledice saobraćaj se otežano i usporeno odvija na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja, a zbog jakog vjetra saobraćaj se odvija otežano i ne preporučuje se na putnom pravcu Ulog-Klanci.

Saobraćaj usporen zbog snijega

BANJALUKA - U Republici Srpskoj se, zbog snježnih padavina i poledice, saobraćaj odvija otežano i usporeno na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja, posebno na području romanijske regije, Kneževa, Mrkonjić Grada, te na dionici puta Trnovo-Foča, gdje je obavezna upotreba lanaca za teretna vozila sa prikolicom i šlepere.

Vozači oprez, klizavi i zaleđeni kolovozi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su jutros zaleđeni i klizavi, ima i ugaženog snijega, a odvijanje saobraćaja je otežano na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zameteni snijegom svi planinski lokalni putevi u Srebrenici

SREBRENICA - Proteklih dana, većina lokalnih puteva planinskih sela, osim Luke i Kruševog Dola, bili su očišćeni, ali su nove padavine, ponovo obustavile saobraćaj do tamošnjih sela.

Najčitanije