Stanje na putevima

Saobraćaj u BiH odvija se bez problema

BANJALUKA - U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a u zapadnim krajevima magla mjestimično smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Bez problema u saobraćaju

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj odvija nesmetano, bez zastoja i posebnih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Na većini puteva bez zastoja i ograničenja, nema gužvi na granicama

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se jutros odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Uslovi za vožnju povoljni, magla u kotlinama i uz rijeke

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH uslovi za vožnju su povoljni, a zbog jutarnje izmaglice, kolovoz je mjestimično vlažan u kotlinama i uz rijeke, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Kolovozi mokri i klizavi, u donjem Podrinju ima magle

BANJALUKA - U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH jutros se zbog kiše vozi po mokrim i klizavim kolovozima, u donjem Podrinju ima magle, a uslovi za vožnju povoljni su u Semberiji i istočnom dijelu Srpske, te u Hercegovini, gdje još nema padavina, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Putovati rano ujutru ili kasno poslije podne, uz češće pauze

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros se saobraća bez zastoja i posebnih ograničenja, ali zbog visoke dnevne temperature iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske vozačima savjetuju da putovanja po mogućnosti planiraju rano ujutro ili kasno poslije podne, da prave što češće pauze tokom vožnje i obezbijede dovoljnu količinu tečnosti.

Magla u kotlinama i duž riječnih tokova

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je u kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično smanjena vidljivost zbog magle, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su odroni zemlje ili kamenja na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

Povoljni uslovi za vožnju

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH uslovi za vožnju su povoljni, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su odroni.

Mogući odroni u usjecima, magla u kotlinama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ saobraćaj se na većini puteva odvija nesmetano, na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina ima odrona, a u kotlinama i duž rijeka ima magle, naročito na području Foče.

Zadovoljavajuća prohodnost većine puteva

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je zadovoljavajuća prohodnost većine magistralnih i regionalnih puteva.

Najčitanije