Stanje na putevima

Povoljni uslovi za vožnju

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima, uz povoljne uslove za vožnju, dok je pojačana frekvencija vozila na graničnim prelazima Gradiška, Brod i Orašje, na izlazu iz BiH.

Oprez vozači, magla na području Prijedora

BANJALUKA Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija bez zastoja, a u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je smanjena zbog magle, koja je najizraženija na području Prijedora, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Kolovozi klizavi, učestali sitniji odroni

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj ovog jutra vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, a u Federaciji BiH mjestimično ima i magle.

Magla smanjuje vidljivost

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po pretežno vlažnim i klizavim kolovozima, dok u kotlinama i uz rijeke niska oblačnost i magla mjestimično smanjuju vidljivost.

Magla u Semberiji smanjuje vidljivist

BANJALUKA - U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH, zbog kiše koja je padala tokom noći, vozi se po mokim i klizavim kolovozima, a u višim predjelima na zapadu i u Semberiji magla u jutarnjim časovima smanjuje vidljivost.

Kolovozi mokri, na pojedinim dionicama jaki udari vjetra

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) odvija nesmetano, vozi se po mokrim ili vlažnim kolovozima, a na pojedinim dionicama vozačima se savjetuje oprez zbog jakih udara vjetra, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

Mjestimično vlažni i klizavi kolovozi u Hercegovini

BANJALUKA - U Republici Srpskoj saobraćaj se jutros odvija po pretežno suvim kolovozima, a na području Hercegovine po mjestimično vlažnim i klizavim, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Bez problema u saobraćaju i na graničnim prelazima

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj jutros se vozi po pretežno suvim kolovozima, bez dužih zastoja i vanrednih ograničenja, a na graničnim prelazima nema zadržavanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Nesmetano odvijanje saobraćaja

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija nesmetano, a dužih zadržavanja nema ni na graničnim prelazima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Bez problema u saobraćaju

BANJALUKA - U Republici Srpskoj saobraćaj se na većini puteva odvija redovno, a na graničnim prelazima nema dužih čekanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije