Stanje na putevima

Kolovozi pretežno suvi, učestali odroni u usjecima

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija po suvim kolovozima, zbog niske temperature vazduha moguća je poledica u višim predjelima i preko planinskih prevoja, a na dionicama kroz usjeke i pored kamenih kosina učestali su odroni.

Na putevima smanjena vidljivost zbog magle

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ saobraćaj se odvija po mjestimično suvim kolovozima, uz smanjenu vidljivost zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Magla i jak vjetar otežavaju saobraćaj na pojedinim dionicama

Magla jutros smanjuje vidljivost magistralnom putu Doboj-Tuzla, dok na dionici Bosanski Petrovac-Oštrelj-Drvar, kao i na širem području Livna povremeno duva jak vjetar, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U kotlinama smanjena vidljivost zbog magle

BANJALUKA - u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se ovog jutra odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, smanjena je vidljivost zbog jutarnje magle, u kotlinima i uz riječene tokove kao i u višim predjelima.

Radovi na putevima, u kanjonu Tijesno povremena obustava saobraćaja

Na većini putnih pravaca u BiH ovog jutra se vozi bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, a gužve nema ni na granici, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Mjestimično smanjena vidljivost u kotlinama

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle u kotlinama i uz riječne tokove, posebno uz rijeke Bosnu, Spreču, Drinu, Lašvu, kao i na širem području Kupresa.

Povremena obustava saobraćaja na putevima između Dervente i Banjaluke

BANJALUKA - Na dionicama puteva Derventa - Srbac - Nova Topla - Gradiška, Čatrnja – Laktaši i Laktaši - Banjaluka danas će povremeno biti obustavljan saobraćaj zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka 2020".

Ne putujte na duže relacije zbog vrućine

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) saobraćaj se jutros odvija nesmetano, a zbog visoke temperature preporučuje se izbjegavanje putovanja na duže relacije tokom dana, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Magla smanjuje vidljivost duž riječnih tokova

BANJALUKA - Jutarnja magla mjestimično smanjuje vidljivost duž riječnih tokova, a najizraženija je na području Donjeg Podrinja, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Savjet vozačima: Ne putujte u najtoplijem dijelu dana

SARAJEVO - Auto-moto savez Republike Srpske savjetuje vozačima da zbog visoke temperature vazduha ne putuju u najtoplijem dijelu dana već da na put kreću u ranim jutarnjim ili kasnim poslijpodnevnim časovima.

Najčitanije