Stanje na putevima

Mjestimično vlažni kolovozi

BANJALUKA - Saobraćaj se ovog jutra u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su odroni kamenja i zemlje na kolovoz, posebno na putnim pravcima Banjaluka-Crna Rijeka-Jajce, Karanovac-Kneževo-Turbe, Višegrad-Ustiprača i Foča-Sarajevo.

Vozači oprez: Jaki udari vjetra na području Hercegovine

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra vozi se po pretežno vlažnim i klizavim kolovozima, magla smanjuje vidljivost u kotlinama, preko prevoja i uz rijeke, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske upozoravaju i na jake udare vjetra na području Hercegovine.

Vozači oprez zbog sitnijih odrona

BANJALUKA - Na dionicama puteva u Republici Srpskoj koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su sitniji odroni kamenja i zemlje na kolovoz, posebno na putevima Banjaluka-Crna Rijeka-Jajce, Karanovac- Kneževo-Turbe, Višegrad-Ustiprača i Foča-Sarajevo.

Oprez zbog odrona na putevima

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija nesmetano, ali se vozačima savjetuje oprez zbog mogućih odrona na dionicama Banjaluka-Crna Rijeka-Jajce, Karanovac-Kneževo-Turbe, Višegrad-Ustiprača i Foča-Sarajevo, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Oprez, magla u kotlinama i uz rijeke

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros se vozi po suvim kolovozima i uz povoljne vremenske prilike, osim u kotlinama i uz rijeke, gdje magla mjestimično smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Magla na putevima u Podrinju, Prijedoru i Mrkonjić Gradu

BANJALUKA - Na putevima na području donjeg i gornjeg Podrinja, Prijedora i Mrkonjić Grada jutarnja magla smanjuje vidljivost, pa se vozačima savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Magla uz rijeke Savu i Drinu

BANJALUKA - Intenzitet saobraćaja na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra je umjeren, u gradskim centrima pojačan, dok magla mjestimično smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove Save, Drine i Lašve.

Vidljivost mjestimično smanjena zbog magle

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH u kotlinama i duž riječnih tokova vidljivost je mjestimično smanjena zbog jutarnje magle, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, mogući su odroni kamenja i zemlje na kolovoz.

Magla smanjuje vidljivost

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH na putevima u kotlinama i duž riječnih tokova smanjena je vidljivost zbog magle, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske izdvajaju područje Mrkonjić Grada i Foče.

Smanjena vidljivost na području Mrkonjić Grada i Prijedora

BANJALUKA - Magla jutros smanjuje vidljivost na putevima na području Mirkonjić Grada i Prijedora, a vozačima se savjetuje oprez i zbog učestalih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije