Stanje na putevima

Vozači oprezno zbog magle

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, slabijeg mraza ima u višim predjelima, a magla smanjuje vidljivost na području Prijedora, Mrkonja Grada, Foče i Trebinja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Poledica i ugažen snijeg na dionicama u višim predjelima

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po mokrim i klizavim kolovozima, posebno u višim planinskim predjelima, gdje ima poledice i ugaženog snijega.

Otežan saobraćaj zbog snijega

BANJALUKA - Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH zbog snijega odvija otežano i usporeno, po klizavim kolovozima, a u višim planinskim predjelima i preko prevoja iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske vozačima skreću pažnju na poledicu i ugažen snijeg na putevima.

Pojačane provjere na graničnim prelazima

BANJALUKA - Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/odvija po pretežno suvom kolovozu, a, zbog pojačane provjere na graničnim prelazima, moguća su duža čekanja putničkih, a posebno teretnih vozila.

Mjestimično vlažni kolovozi

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske, iz kojeg apeluju da vozači unutar BiH putuju samo u neophodnim situacijama i da se pridržavaju mjera zaštite od virusa korona.

Bez problema u saobraćaju

BANJALUKA - Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros odvija nesmetano, a na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta,saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Kolovozi uglavnom suvi, moguća poledica u višim predjelima

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima, a zbog niske temperature u jutarnjim časovima iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske skreću pažnju na mogućnost nailaska na poledicu u višim predjelima i preko prevoja.

Oprez zbog mraza i magle

BANJALUKA - Saobraćaj u Republici Srpskoj i Federaciji BiH umjerenog je intenziteta, u ranim jutarnjim časovima ima slabijeg mraza, posebno u višim predjelima, dok je smanjena vidljivost zbog magle na pravcima Zenica-Doboj, Tuzla-Zvornik i Tuzla-Orašje.

Kolovozi vlažni, magla u kotlinama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija po mjestimično vlažnim ili mokrim kolovozima, dok zbog niske temperature u višim predjelima i preko planinskih prevoja iz Auto-moto-saveza (AMS) Republike Srpske upozoravaju na poledicu, a u kotlinama i uz riječne tokove na smanjenu vidljivost.

Oprez zbog klizavih kolovoza i odrona

BANJALUKA - U Republici Srpskoj kolovozi većine puteva su mokri i klizavi, a povećan je broj odrona na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina.

Najčitanije