Stanovi

Grad renovira stambene objekte majkama poginulih boraca

TREBINJE - Grad Trebinje finansiraće renoviranje stambenih objekata majkama poginulih boraca Vojske Republike Srpske /VRS/, potvrdio je Srni gradonačelnik Luka Petrović.

U Staroj Pazovi počela gradnja stanova za izbjeglice iz BiH i Hrvatske

STARA PAZOVA - Kamen temeljac za izgradnju 169 stanova namijenjenih izbjegličkim porodicama iz BiH i Hrvatske koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Stara Pazova položen je danas u Fruškogorskoj ulici u Staroj Pazovi, a rok za završetak je jul 2019.

Grad Trebinje renovira stambene objekte majkama palih boraca

TREBINJE - Trebinjska Gradska uprava prvi put pokreće program rekonstrukcije kuća majkama poginulih boraca, za šta će iz gradske kase biti izdvojeno najmanje 100.000 maraka.

U Prijedoru uskoro 50 porodica u socijalnim stanovima

BANJALUKA, PRIJEDOR - Dok neki gradovi i opštine u RS već raspolažu stambenim jedinicama za potrebe socijalnog stanovanja, drugi su u procesu preknjižavanja stambenih jedinica koje će služiti za tu svrhu.

U Prijedoru puni svi stanovi za iznajmljivanje

PRIJEDOR - Potražnja stanova za iznajmljivanje u Prijedoru je daleko veća od ponude, što bi moglo uticati na rast kirija u gradu na Sani.

Sistem socijalnog stanovanja prvi put u Srpskoj

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske utvrdila je na današnjoj sjednici Nacrt zakona o socijalnom stanovanju, kojim se prvi put u Srpskoj utvrđuje sistem socijalnog stanovanja.

Puzigaća: Srbima onemogućen otkup stanova u Hrvatskoj

BANJALUKA - Predsjednik Udruženja radnika i invalida rada izbjeglih iz Hrvatske sa državljanstvom BiH Nikola Puzigaća izjavio je Srni da je 150 članova ovog udruženja, koji su dobili stanove u Hrvatskoj po osnovu stambenog zbrinjavanja, suočeno sa nemogućnosti njihovog otkupa, jer nemaju hrvatsko državljanstvo.

Rast prodaje novih stanova, prosječna cijena 1.613 KM po kvadratu

SARAJEVO - U Bosni i Hercegovini je u prvom kvartalu ove godine prоdаto 615 nоvih stаnоvа što je u оdnоsu nа prvi kvartal prošle godine više za 27,9 odsto, dok je u оdnоsu nа prоsјеčаn brој prоdаtih nоvih stаnоvа u 2017. manje zа 1,8 odsto.

Savanović uručio rješenja o dodjeli stanova za pet porodica

TESLIĆ - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović uručio je danas u Tesliću rješenja o dodjeli stanova za pet članova porodica poginulih boraca i ratnim vojnim invalidima.

Najčitanije