Stanovi

Obijao vrata i prozore i krao po stanovima

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvijetlili su više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsili I. I. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična djela.

Konkurs za stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija

Grad Banjaluka raspisao je konkurs za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za stambeno zbrinjavanje porodica umrlih ratnih vojnih invalida i RVI treće i četvrte kategorije.

Identifikovana lica koja su obijala stanove u Doboju i Modriči

DOBOJ - Policija je identifikovala dva lica iz Srbije i Federacije BiH koja su u ovom mjesecu provalila u stanove na području Doboja i Modriče i ukrala ručne satove, nakit i novac, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Pali i cijene i prodaja stanova

BANJALUKA - Iako su stanovi u Republici Srpskoj u prvom tromjesečju ove u odnosu na isti period prošle godine bili jeftiniji, uz cijenu, pala je i prodaja.

Deset kupaca umrlo, nisu dočekali svoje stanove u zgradi

TUZLA - Kupci stanova i poslovnih prostora u zgradi "15. maj" u Tuzli danas su izrazili nezadovoljstvo zabranom mirnog okupljanja, te smatraju da se krše njihova osnovna ljudska prava jer njihova agonija nije dobila epilog, a već je umrlo 10 kupaca koji nikada nisu ušli u svoje stanove koje su platili prije više od deceniju.

Cijene stanova i kuća u Hrvatskoj nezaustavljivo rastu

ZAGREB - Cijene stanova i kuća u Hrvatskoj nezaustavljivo rastu, a u Zagrebu, gdje su nekretnine najtraženije, kao i na obali, porasle su za osam do čak 20 odsto.

U najpoželjnijem gradu za život stanovi za 7,5 evra po kvadratnom metru

BEČ -- Bečke gradske vlasti su do danas zadržale provjeren model stambene politike, jedinstvenu podsticajnu stanogradnju.

Kvadrat stana u Zagrebu 3.500 evra

ZAGREB - Metar kvadratni stana u Zagrebu dostigao je i 3.500 evra, a cijela Hrvatska bilježi porast cijena nekretnina.

Slovenija rekorder u EU i svijetu po poskupljenju stanova

LJUBLJANA - Cijene stanova u Sloveniji su prošle godine porasle najviše u svijetu, a takvo rekordno poskupljenje u protekloj deceniji zabilježili su samo Island i Hong Kong, piše danas Poslovni dnevnik.

Najskuplji stan u RS plaćen 340.459 KM, kuća 1,1 milion KM

​BANJALUKA - Cijena najskupljeg kvadrata stana u Republici Srpskoj (RS) u prošloj godini je iznosila je 3.015 KM. U pitanju je stan površine 50 kvadratnih metara, podaci su iz Registra cijena nepokretnosti koji vodi Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIP).

Najčitanije