Stanovi

Ne jenjava jagma za manjim stanovima u pojedinim gradovima RS

BANJALUKA, PRIJEDOR - S obzirom na to da je u pojedinim gradovima RS i dalje velika i konstantna tražnja za stanovima s manjom kvadraturom od 40 do 50 kvadrata, potrebno je povećati njihovu gradnju u narednom periodu, kažu u agencijama za nekretnine.

Stanodavcima isplativiji podstanari na jedan dan

BANJALUKA, SARAJEVO - Sve veća ponuda stanova na dan utiče na manju ponudu stanova koji se iznajmljuju na duži period, a njihova cijena je viša, potvrdili su nam podstanari, kao i oni koji se bave prometom nekretnina.

Stanovi u RS jeftiniji, povećana prodaja

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u trećem tromjesečju ove godine prodat 481 novi završeni stan, što je više za 18,2 odsto nego u istom periodu prošle godine, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Izgradnja zgrade za mlade bračne parove iduće godine

VIŠEGRAD - Opština Višegrad raspisala je javni poziv za izgradnju zgrade, koja bi trebalo da počne naredne godine, a u kojoj će, zahvaljujući subvenciji lokalne zajednice, mladi bračni parovi moći da kupe stan po nižoj cijeni od uobičajene.

Veliko poskupljenje stanova na primorju i u Zagrebu

ZAGREB - Cijene nekretnina u Hrvatskoj ponovo rastu, ali većim tempom nego u EU.

Do kraja godine stanovi za pedesetak socijalno ugroženih porodica

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da bi izgradnja više od 50 stanova za socijalno ugrožene porodice u naselju Kuljani trebalo da bude završena do kraja godine, nakon čega će početi dodjela stambenih jedinica putem javnog poziva.

Prevareni kupci stanova u Tuzli u subotu podižu šatorsko naselje

TUZLA - Prevareni kupci u Stambeno-poslovnom objektu (SPO) "15. maj" u naselju Brčanska Malta u Tuzli sutra će podići šatorsko naselje ispred zgrade u koju još uvijek nisu uselili, iako su trebali prije skoro devet godina.

Gdje su najskuplji kvadrati i kakva je bila prodaja stanova?

BANJALUKA, PRIJEDOR - U drugom tromjesečju ove godine prosječna cijena kvadrata novih, završenih stanova najviša je bila u Banjaluci, a najniža u Istočnom Sarajevu i Doboju, dok u nekim gradovima, poput Prijedora, u ovom periodu nije prodat niti jedan završen stan nove gradnje, podaci su Republičkog zavoda za statistiku RS.

Grad renovira stambene objekte majkama poginulih boraca

TREBINJE - Grad Trebinje finansiraće renoviranje stambenih objekata majkama poginulih boraca Vojske Republike Srpske /VRS/, potvrdio je Srni gradonačelnik Luka Petrović.

U Staroj Pazovi počela gradnja stanova za izbjeglice iz BiH i Hrvatske

STARA PAZOVA - Kamen temeljac za izgradnju 169 stanova namijenjenih izbjegličkim porodicama iz BiH i Hrvatske koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Stara Pazova položen je danas u Fruškogorskoj ulici u Staroj Pazovi, a rok za završetak je jul 2019.

Najčitanije