Stanovi

Uzmu subvenciju od države pa kupe stan od roditelja

ZAGREB - Već dvije godine Hrvatska daje subvencione kredite za mlade porodice koje prvi put kupuju stan.

Stagniraju cijene stanova u Sloveniji

LJUBLJANA - Cijene stambenog prostora u Sloveniji od početka ove godine pokazuju trend smirivanja iako su u prosjeku vrlo visoke, pa kvadrat stana u Ljubljani nije daleko od tri hiljade evra.

Kešom bez porijekla kupuju stanove

BANJALUKA - Bosna i Hercegovina jedna je od rijetkih zemalja u kojoj je moguće kupiti nekretninu za keš, bez potrebe da se opravda porijeklo novca. Bezbjednjaci upravo u nekretninama i građevinskom sektoru vide jednu od najvećih prijetnji za pranje novca.

Podaci Agencije na statistiku: Smanjeni plan i broj dozvola za gradnju

BANJALUKA, SARAJEVO - Broj predviđenih stanova za gradnju u julu ove godine u BiH u odnosu na isti period prošle godine manji je za 27,5 odsto, pokazuju podaci Agencije za statistiku, koji ukazuju na usporavanje građevinskog sektora.

Naredne godine izgradnja zgrade za socijalne kategorije u Novoj Topoli

GRADIŠKA - U mjesnoj zajednici Nova Topola, kod Gradiške, naredne godine planirana je izgradnja stambene zgrade, čiji je prioritet useljavanje socijalnih kategorija, a ukoliko ostane praznih stanova, u njih će se useliti mladi ljudi i mladi bračni parovi.

Nastavak izgradnje stanova romskim porodicama u Bijeljini

BIJELJINA - U okviru projekta "Stambeno zbrinjavanje Roma" sljedeće sedmice će u Mjesnoj zajednici Novo Naselje, poznatom kao Fincov salaš, početi izgradnja šest stanova za socijalno-ugrožene romske porodice bez imovine.

Obijao vrata i prozore i krao po stanovima

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvijetlili su više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsili I. I. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična djela.

Konkurs za stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija

Grad Banjaluka raspisao je konkurs za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za stambeno zbrinjavanje porodica umrlih ratnih vojnih invalida i RVI treće i četvrte kategorije.

Identifikovana lica koja su obijala stanove u Doboju i Modriči

DOBOJ - Policija je identifikovala dva lica iz Srbije i Federacije BiH koja su u ovom mjesecu provalila u stanove na području Doboja i Modriče i ukrala ručne satove, nakit i novac, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Pali i cijene i prodaja stanova

BANJALUKA - Iako su stanovi u Republici Srpskoj u prvom tromjesečju ove u odnosu na isti period prošle godine bili jeftiniji, uz cijenu, pala je i prodaja.

Najčitanije