Stanovi

Stanovi u RS jeftiniji, povećana prodaja

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u trećem tromjesečju ove godine prodat 481 novi završeni stan, što je više za 18,2 odsto nego u istom periodu prošle godine, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Izgradnja zgrade za mlade bračne parove iduće godine

VIŠEGRAD - Opština Višegrad raspisala je javni poziv za izgradnju zgrade, koja bi trebalo da počne naredne godine, a u kojoj će, zahvaljujući subvenciji lokalne zajednice, mladi bračni parovi moći da kupe stan po nižoj cijeni od uobičajene.

Veliko poskupljenje stanova na primorju i u Zagrebu

ZAGREB - Cijene nekretnina u Hrvatskoj ponovo rastu, ali većim tempom nego u EU.

Do kraja godine stanovi za pedesetak socijalno ugroženih porodica

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da bi izgradnja više od 50 stanova za socijalno ugrožene porodice u naselju Kuljani trebalo da bude završena do kraja godine, nakon čega će početi dodjela stambenih jedinica putem javnog poziva.

Prevareni kupci stanova u Tuzli u subotu podižu šatorsko naselje

TUZLA - Prevareni kupci u Stambeno-poslovnom objektu (SPO) "15. maj" u naselju Brčanska Malta u Tuzli sutra će podići šatorsko naselje ispred zgrade u koju još uvijek nisu uselili, iako su trebali prije skoro devet godina.

Gdje su najskuplji kvadrati i kakva je bila prodaja stanova?

BANJALUKA, PRIJEDOR - U drugom tromjesečju ove godine prosječna cijena kvadrata novih, završenih stanova najviša je bila u Banjaluci, a najniža u Istočnom Sarajevu i Doboju, dok u nekim gradovima, poput Prijedora, u ovom periodu nije prodat niti jedan završen stan nove gradnje, podaci su Republičkog zavoda za statistiku RS.

Grad renovira stambene objekte majkama poginulih boraca

TREBINJE - Grad Trebinje finansiraće renoviranje stambenih objekata majkama poginulih boraca Vojske Republike Srpske /VRS/, potvrdio je Srni gradonačelnik Luka Petrović.

U Staroj Pazovi počela gradnja stanova za izbjeglice iz BiH i Hrvatske

STARA PAZOVA - Kamen temeljac za izgradnju 169 stanova namijenjenih izbjegličkim porodicama iz BiH i Hrvatske koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Stara Pazova položen je danas u Fruškogorskoj ulici u Staroj Pazovi, a rok za završetak je jul 2019.

Grad Trebinje renovira stambene objekte majkama palih boraca

TREBINJE - Trebinjska Gradska uprava prvi put pokreće program rekonstrukcije kuća majkama poginulih boraca, za šta će iz gradske kase biti izdvojeno najmanje 100.000 maraka.

U Prijedoru uskoro 50 porodica u socijalnim stanovima

BANJALUKA, PRIJEDOR - Dok neki gradovi i opštine u RS već raspolažu stambenim jedinicama za potrebe socijalnog stanovanja, drugi su u procesu preknjižavanja stambenih jedinica koje će služiti za tu svrhu.

Najčitanije