Stara Pazova

Uhapšen zbog sumnje da je prebio komšiju kod kojeg je bio u posjeti

STARA PAZOVA - Policija je u Staroj Pazovi uhapsila J. V. (54) zbog sumnje da je nakon svađe komišiji kod kojeg je bio u posjeti zadao više udaraca po glavi i tijelu, i nanio mu tešku tjelesnu povredu opasnu po život.

Osumnjičenima za otmicu dječaka određen pritvor

SREMSKA MITROVICA - Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor osumnjičenjima za otmicu Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove.

Za pronalazak dječaka ključni bio snimak sigurnosne kamere

BEOGRAD - Načelnik Uprave kriminalisticke policije MUP-a Srbije Dejan Kovačević kaže da je za pronalazak otetog dječaka Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazova ključni bio snimak sigurnosne kamere sa privatnog objekta.

Otac otkrio detalje otmice Petra: Pištolj mu je bio uperen u glavu

Vidno uzrujan otac Petra Mitrovića (13), Goran iz Stare Pazove zahvalio je svima koji su pomogli da njegov oteti sin bude pronađen i otrkrio detalje otmice.

Rebić o detaljima otmice: Kako je policija pronašla Petra

BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić govoreći o tome kako je tekla akcija potrage za otetim dječakom Petrom iz Stare Pazove istakao je da je porodica dječaka pomogla policiji da ga pronađe time što je dala prave informacije.

Dječaka iz Stare Pazove oteli drugovi?

Dječak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove, nađen je poslije jednodnevne potrage, a kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga vidjeli.

Oteti dječak stigao u Staru Pazovu sa Stefanovićem

STARA PAZOVA - Dječak Petar Mitrović (13) koji je nestao u subotu oko 23 sata, stigao je u policijsku stanicu u Staroj Pazovi, u pratnji policijskih snaga i ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića, a njega je dočekala uplakana porodica i mještani.

Pronađen nestali dječak, više uhapšenih zbog otmice

STARA PAZORA - Trinaestogodišnji Petar Mitrović iz Stare Pazove, za kojim su od sinoć tragali pripadnici policije, pronađen je u nedjelju naveče, a više osoba povezanih sa njegovim nestankom je uhapšeno, saznaje Radio-televizija Vojvodine.

Nožem ubila nevjenčanog supruga

STARA PAZOVA - Policija u Staroj Pazovi uhapsila je V. R. (60) osumnjičenu za ubistvo muškarca sa kojim je živjela, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

U Staroj Pazovi pronađen arsenal oružja

STARA PAZOVA - Policajci u Beogradu uhapsili su M. Š. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i tom prilikom zaplijenili arsenal oružja i municiju.

Najčitanije