Stara devizna štednja

Isplaćeno 4,98 miliona KM za dospjeli anuitet stare devizne štednje

BANJALUKA - Ministarstvo finansija Republike Srpske je danas izvršilo plaćanje dospjelog 3. anuiteta obveznica stare devizne štednje lokalne oznake RSDS-O-H u ukupnom iznosu od 4.983.506 KM, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Vlada FBiH: Krajnji rok za verifikaciju računa stare devizne štednje kraj 2022.

SARAJEVO - Vlada FBiH utvrdila je i Parlamentu FBiH po hitnom postupku uputila Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o izmirenju obaveza po osnovu računa stare devizne štednje u FBiH, kojim je kao krajnji rok za verifikaciju računa stare devizne štednje utvrđen 31. decembar 2022. godine.

Izvršena emisija obveznica od 45,3 miliona KM

BANJALUKA - Ministarstvo finansija Republike Srpske danas je izvršilo osmu emisiju obveznica stare devizne štednje u iznosu od 45,3 miliona KM za izmirenje obaveza po ovom osnovu, čime će 1.612 štediša, koji su izvršili verifikaciju u periodu od 15. decembra 2016. godine do 28. februara ove godine, postati vlasnici ovih hartija od vrijednosti.

Ministarstvo finansija RS isplatilo 3,4 miliona KM za staru deviznu štednju

BANJALUKA - Ministarstvo finansija Republike Srpske uplatilo je 3.417.500 KM po osnovu isplate gotovine za vlasnike stare devizne štednje, koji su se prijavili na verifikaciju u periodu od 15. decembra 2016. godine do 28. februara ove godine.

Emisija obveznica stare devizne štednje u iznosu 45,3 miliona KM

BANJALUKA - Osma emisija obveznica stare devizne štednje u ukupnom iznosu 45,3 miliona KM biće obavljena 3. oktobra, sa rokom dospijeća od pet godina i polugodišnjom otplatom počevši od 3. aprila 2019. godine, odlučila je danas Vlada Republike Srpske.

Najčitanije