Starac

Starac osumnjičen za nelegalno posjedovanje oružja

TREBINJE - Devedesetosmogodišnji M.K. iz Berkovića sumnjiči da je nelegalno posjedovao nekoliko pušaka i municije.

Starac stradao u požaru na njivi

DOBOJ - Dobojska policija primila je prijavu da je starac LJ.S. (82) smrtno stradao u požaru koji je izbio dok je palio nisko rastinje na svojoj parceli u mjestu Prnjavor Mali.

Starac krčio njivu pa stradao u dimu i vatri

TESLIĆ - Osamdesetogodišnji Dragutin Toprek iz Teslića nastradao je nakon što se vatra otela kontroli dok je u blizini svoje kuće, u mjestu Radnja Gornja, krčio njivu i palio korov.

Napao starca i ukrao mu novac

GRADIŠKA - M.B. (39) iz Gradiške uhapsila je juče policija iz ove opštine zbog sumnje da je fizički napao šezdesetšestogodišnjaka i ukrao mu novac.

Mrtav starac pronađen u bunaru

Tijelo P.R. (79) iz merošinskog sela Bučić kod Prokuplja pronađeno je jutros u bunaru.

Prebili starca u Banjaluci, uhapšeni u Foči

BANJALUKA - Dvije osobe uhapšene su u Foči u petak zbog sumnje da su dan ranije pretukle i opljačkale Ostoju Milakovića (80) iz Kmećana, kod Banjaluke.

Opljačkali i pretukli starca kod Banjaluke

BANJALUKA - Iako je zadobio višestruke i teške povrede po tijelu, Ostoja Milaković (80) kojeg su razbojnici brutalno pretukli u njegovoj kući u Kmećanima kod Banjaluke, nekako je uspio nazvati komšije, a zatim je stigla hitna pomoć i policija.

Uhapšen starac zbog sumnje da je polno uznemiravao djevojčice u autobusu

BEOGRAD - Pripadnici Policijske stanice u Rakovici uhapsili su danas lice čiji su inicijali D.L. /72/ zbog postojanja osnova sumnje da je polno uznemiravao desetogodišnju djevojčicu.

Starac pritvoren zbog silovanja djeteta

DOBOJ - Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju odredio je pritvor sedamdesetčetvorogodišnjem B.S., osumnjičenom za silovanje djeteta starijeg od 15 godina.

Pripadnici GSS u BiH spasili starca u Ljubuškom

LJUBUŠKI - Gorska služba spašavanja (GSS) u BiH zaprimila je u jutros u 11:03 poziv za pomoć iz policijske postaje Ljubuški za pomoć unesrećenoj osobi na nepristupačnom terenu u okolini mjesta Greda kod Ljubuškog.

Najčitanije