Stari most

Stari most u Mostaru osvijetljen bojama francuske zastave

MOSTAR - Stari most u Mostaru večeras je osvijetljen bojama francuske zastave kao znak solidarnosti i poziv cijelom svijetu za obnovu pariške katedrale Notr Dam koju je u ponedjeljak zahvatio veliki požar.

Stari most u Mostaru večeras u bojama francuske zastave

​MOSTAR - Stari most u Mostaru večeras će biti osvijetljen bojama francuske zastave kao znak solidarnosti i poziv cijelom svijetu za obnovu pariške katedrale Notr Dam koju je u ponedjeljak zahvatio veliki požar.

Stari most u Mostaru večeras u bojama zastave Novog Zelanda

MOSTAR - U organizaciji Centra za mir i multietničku saradnju Stari most u Mostaru večeras će biti osvijetljen bojama zastave Novog Zelanda.

U Mostaru osvanuo transparent "UZP će pasti kao Stari most"

MOSTAR - Na ogradi zgrade Biskupije u Mostaru osvanuo je jutros transparent "UZP će pasti ko Stari most '93".

Mostar četvrti put domaćin najboljim svjetskim skakačima u vodu

Stari most u Mostaru četvrti put je dočekao najbolje svjetske skakače i skakačice u vodu. Veliko finale ovogodišnje šeste pretposljednje stanice Red Bull Cliff Diving svjetskog prvenstva, najprestižnijeg svjetskog takmičenja u visinskim skokovima, biće održano u subotu, kada su na programu posljednje dvije serije skokova (u petak održane prve dvije serije).

Saudijac životno ugrožen nakon skoka sa Starog mosta u Mostaru

MOSTAR - Državljanin Saudijske Arabije A. M. skočio je juče sa Starog mosta u Mostaru i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede opasne po život.

Zaustavljena tradicija: Vodenički točak stao nakon 300 godina

SANSKI MOST - Jedna od rijetkih preostalih vodenica u Starom Majdanu, varošici udaljenoj desetak kilometara od Sanskog Mosta, stavljena je nedavno van upotrebe nakon što je grupa mještana zatrpala rukavac kojim je voda tekla do nje i pokretala vodenički točak.

Počelo uklanjanje starog mosta u banjalučkom naselju Česma

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić, obišli su danas radove na uklanjanju starog mosta preko rijeke Vrbanja u naselju Česma.

Stari most u bojama španske zastave

MOSTAR - U čast nevinim žrtvama terorističkog napada u Barseloni u petak naveče je Stari most u Mostaru, kao svjetski spomenik mira, bio u bojama zastave Španije.

Stari most u mraku zbog avionske tragedije

MOSTAR - Zbog avionske tragedije u Mostaru u kojoj je život izgubilo pet osoba, među kojima troje djece sutra će u ovom gradu biti proglašen dan žalosti.

Najčitanije