Statua

Kakvo značenje ima statueta bika prema Feng šuiju

Statueta bika će zaštititi svog vlasnika od zle namjere konkurenata, pomoći povećanju profitabilnosti poslovanja, doneti sreću, obilje, uspjeh i prosperitet.

Pronađena ukradena statua Afrodite stara 2.000 godina

Grčka policija je saopštila da je pronašla 2.000 godina staru statuu antičke boginje ljubavi Afrodite, koja je, sa velikim brojem antikviteta, ukradena iz skladišta na ostrvu Santoriniju.

Kina statuu Karla Marksa poklonila njegovom rodnom gradu

Kineske vlasti su bronzanu statuu Karla Marksa poklonile vlastima njemačkog grada Trira u kojem se rodio taj filozof i teoretičar socijalističkog revolucionarnog pokreta.

Mesijeva statua oskrnavljena po drugi put

Statua argentinskog fudbalera Liona Mesija oskrnavljena je po drugi put u Buenos Airesu a incident se desio u nedjelju kada su nepoznati vandali igračevo 'tijelo odvojili od stopala'.

Ronaldova statua u Madeiri biće zamijenjena novom

Statua Kristijana Ronalda u njegovom rodnom mjestu Madeiri, nakon brojnih polemika zbog izgleda biće zamijenjena novom, koja na znatno bolji način predstavlja lik najboljeg fudbalera svijeta.

U Egiptu pronađen dio statue stare 4.000 godina

Egipat je danas saopštio da su arheolozi pronašli glavu drvene statue koja najvjerovatnije prikazuje namjesnicu koja je vladala Egiptom prije više od 4.000 godina.

Najčitanije