Staza

Danijel Krejg će dobiti zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Glumac Danijel Krejg, 53-godišnja zvijezda "Džejmsa Bonda", dobiće svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, turističkoj atrakciji u Los Anđelesu, najavljeno je.

Manjača u subotu domaćin "Zmijanskog ultramaratona"

Drugi po redu "Zmijanski ultramaraton" biće održan u subotu na Manjači sa početkom u devet časova.

Obaranje rekorda: Izgrađena najduža biciklistička staza na svijetu

Turska je dobila najdužu na svijetu, uz to i jedinstvenu biciklističku stazu, koja ide uz obalu Mediterana, privlači domaće i strane turiste i služiće za brojne sportske događaje.

Amel Tuka otvorio atletsku stazu u Konjicu

Nakon dvomjesečnog rada, uređenja i markacije atletske staze, udruženim snagama Atletskog kluba Pace Konjic i Fudbalskog kluba Igman Konjic u nedjelju je svečano otvorena atletska staza na Gradskom stadionu Konjic.

Banjaluka dobila novu trim stazu

BANJALUKA - Nova trim staza za sve brojnije rekreativne trkače, izgrađena je u podnožju Starčevice, u okviru širenja mreže rekreativnih sadržaja na području cijele Banjaluke, saopšteno je iz Gradske uprave.

Počinje gradnja trim staze u Banjaluci

BANJALUKA - Rekreativci bi uskoro trebalo da dobiju još jednu trim stazu uz nove biciklističke i pješačke staze uz istočni tranzit u Banjaluci, nakon što je izabran izvođač ovog posla, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nova podloga za trim stazu u Parku Mladen Stojanović

​BANJALUKA - Podloga trim staze u Parku Mladen Stojanović biće uskoro obnovljena, u okviru održavanja sportsko – rekreativnih sadržaja na području grada, izjavio je Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Nova trim staza uz Istočni tranzit

BANJALUKA - Rekreativci će dogodine u Banjaluci dobiti još jednu trim - stazu, koja će biti izgrađena uz nove biciklističke i pješačke staze na dionici Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo.

U Banjaluci novih 1,2 kilometra biciklističkih i pješačkih staza

​BANJALUKA - Nove biciklističke i pješačke staze izgrađene su uz dionicu Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo, u dužini od 1,2 kilometra, u okviru planova za proširenje biciklističke infrastrukture.

Trebinje dobija atraktivnu biciklističku stazu

TREBINJE - Do sredine oktobra Trebinje će dobiti biciklističku stazu, kada je u ovom gradu planirano održavanje Balkanskog prvenstva u biciklizmu. Ova biciklistička staza praktično će biti nastavak staze koja ide od Ravnog do Trebinja, a kojom je nekada išla uskotračna željeznička pruga s lokomotivom zvanom "ćiro".

Najčitanije