Staza

Nova trim staza uz Istočni tranzit

BANJALUKA - Rekreativci će dogodine u Banjaluci dobiti još jednu trim - stazu, koja će biti izgrađena uz nove biciklističke i pješačke staze na dionici Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo.

U Banjaluci novih 1,2 kilometra biciklističkih i pješačkih staza

​BANJALUKA - Nove biciklističke i pješačke staze izgrađene su uz dionicu Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo, u dužini od 1,2 kilometra, u okviru planova za proširenje biciklističke infrastrukture.

Trebinje dobija atraktivnu biciklističku stazu

TREBINJE - Do sredine oktobra Trebinje će dobiti biciklističku stazu, kada je u ovom gradu planirano održavanje Balkanskog prvenstva u biciklizmu. Ova biciklistička staza praktično će biti nastavak staze koja ide od Ravnog do Trebinja, a kojom je nekada išla uskotračna željeznička pruga s lokomotivom zvanom "ćiro".

Počela izgradnja rasvjete uz trim stazu

BANJALUKA – U banjalučkom Parku Mladen Stojanović počela je izgradnja javne rasvjete uz trim stazu.

Slalom staza na Vrbasu u novom ruhu

BANJALUKA - Kako bi sve bilo spremno za održavanje Svjetskog prvenstva za juniore i seniore do 23 godine u kajaku i kanuu na divljim vodama, pri kraju je i obnova slalom staze na Vrbasu u kanjonu Tijesno.

Počinje "Višegradska staza"

U Višegradu sutra počinje tradicionalna manifestacija posvećena nobelovcu Ivi Andriću pod nazivom "Višegradska staza", koju organizuje ova opština.

"Višegradska staza" počinje 31. maja

VIŠEGRAD - Književna manifestacija posvećena uspomeni na život i djelo Ive Andrića "Višegradska staza" počeće u petak, 31. maja.

U maju počinje izgradnja pješačke i biciklističke staze od Rebrovca

BANJALUKA - U Banjaluci će u maju početi izgradnja biciklističke i pješačke staze ukupne dužine od 1,25 kilometara od kružnog toka na Rebrovcu do gradilišta novog dijela istočnog tranzita kod "Naprijedovog" stadiona, za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 700.000 KM, u okviru investicionog ciklusa "Banjaluka se gradi".

Nova trim staza od Venecije do Rebrovca

BANJALUKA - Uz jedno od najpopularnijih šetališta uz Vrbas, na potezu od mosta Venecija do Rebrovca, uskoro će biti izgrađena nova trim staza, u okviru nastojanja da se širom grada otvori što veći broj rekreativnih sadržaja. Na zadovoljstvo sve brojnije armije rekreativaca, nova trim staza protezaće se na dionici od oko 550 metara, uz jedno od najatraktivnijih šetališta uz Vrbas.

Banjaluka dobija novu trim stazu uz obalu Vrbasa

BANJALUKA - Rekreativci će ove godine u Banjaluci dobiti još jednu trim – stazu, koja je će biti izgrađena uz obalu Vrbasa, na potezu od mosta Venecija do Rebrovačkog mosta, u okviru nastojanja Gradske uprave da se širom grada izgradi što više rekreativnih sadržaja.

Najčitanije