Staza

Banjaluka dobila novu trim stazu

BANJALUKA - Nova trim staza za sve brojnije rekreativne trkače, izgrađena je u podnožju Starčevice, u okviru širenja mreže rekreativnih sadržaja na području cijele Banjaluke, saopšteno je iz Gradske uprave.

Počinje gradnja trim staze u Banjaluci

BANJALUKA - Rekreativci bi uskoro trebalo da dobiju još jednu trim stazu uz nove biciklističke i pješačke staze uz istočni tranzit u Banjaluci, nakon što je izabran izvođač ovog posla, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nova podloga za trim stazu u Parku Mladen Stojanović

​BANJALUKA - Podloga trim staze u Parku Mladen Stojanović biće uskoro obnovljena, u okviru održavanja sportsko – rekreativnih sadržaja na području grada, izjavio je Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Nova trim staza uz Istočni tranzit

BANJALUKA - Rekreativci će dogodine u Banjaluci dobiti još jednu trim - stazu, koja će biti izgrađena uz nove biciklističke i pješačke staze na dionici Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo.

U Banjaluci novih 1,2 kilometra biciklističkih i pješačkih staza

​BANJALUKA - Nove biciklističke i pješačke staze izgrađene su uz dionicu Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo, u dužini od 1,2 kilometra, u okviru planova za proširenje biciklističke infrastrukture.

Trebinje dobija atraktivnu biciklističku stazu

TREBINJE - Do sredine oktobra Trebinje će dobiti biciklističku stazu, kada je u ovom gradu planirano održavanje Balkanskog prvenstva u biciklizmu. Ova biciklistička staza praktično će biti nastavak staze koja ide od Ravnog do Trebinja, a kojom je nekada išla uskotračna željeznička pruga s lokomotivom zvanom "ćiro".

Počela izgradnja rasvjete uz trim stazu

BANJALUKA – U banjalučkom Parku Mladen Stojanović počela je izgradnja javne rasvjete uz trim stazu.

Slalom staza na Vrbasu u novom ruhu

BANJALUKA - Kako bi sve bilo spremno za održavanje Svjetskog prvenstva za juniore i seniore do 23 godine u kajaku i kanuu na divljim vodama, pri kraju je i obnova slalom staze na Vrbasu u kanjonu Tijesno.

Počinje "Višegradska staza"

U Višegradu sutra počinje tradicionalna manifestacija posvećena nobelovcu Ivi Andriću pod nazivom "Višegradska staza", koju organizuje ova opština.

"Višegradska staza" počinje 31. maja

VIŠEGRAD - Književna manifestacija posvećena uspomeni na život i djelo Ive Andrića "Višegradska staza" počeće u petak, 31. maja.

Najčitanije