Stevo Grabovac

Stevo Grabovac za "Nezavisne": Žrtvama treba naša tišina i odvažnost

Književnik Stevo Grabovac laureat je nagrade "Šušnjar" koja mu je nedavno uručena u Oštroj Luci. Nagrađen je njegov roman "Mulat albino komarac" objavljen u izdanju banjalučkog "Imprimatura", koji je početkom ove godine bio i u najužem izboru za NIN-ovu nagradu. Zavidan uspjeh ove knjige kod kritike i čitalačke publike tako je zvanično dobio potvrdu i jednom književnom nagradom.

"Šušnjar" uručen književniku Stevi Grabovcu

OŠTRA LUKA - Književniku Stevi Grabovcu uručena je nagrada "Šušnjar" u subotu u Oštroj Luci, a nagrađen je za roman "Mulat albino komarac", objavljen prošle godine u izdanju banjalučkog "Imprimatura".

Roman "Mulat albino komarac" predstavljen Trebinjcima

TREBINJE - Roman autora Steve Grabovca "Mulat albino komarac", koji je ove godine ušao je u najuži izbor među pet romana za NIN-ovu nagradu, promovisan je u Narodnoj biblioteci u Trebinju.

Stevo Grabovac za "Nezavisne": Nacionalizam je apsolutno suvišan u književnosti

Stevo Grabovac je pisac koji je romanom "Mulat albino komarac" skrenuo pažnju čitalačke i stručne javnosti.

Promovisana knjiga "Mulat albino komarac" Steve Grabovca

BANJALUKA - Promocija romana "Mulat albino komarac" Steve Grabovca, u organizaciji Udruženja za promociju i popularizaciju književnosti "Imperativ", održana je u utorak uveče u Vijećnici kulturnog centra Banski dvor.

"Mulat albino komarac" pred čitaocima

BANJALUKA - Promocija romana "Mulat albino komarac" Steve Grabovca, koji je prije nekoliko dana objavljen u izdanju izdavačke kuće "Imprimatur", biće održana večeras sa početkom u 19 časova u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor.

Najčitanije