Stevo Pašalić

Obavljena primopredaja između Mirjanića i Pašalića

BANJALUKA - Novi ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić danas je preuzeo dužnost od dosadašnjeg ministra Steve Mirjanića.

Kadar na Katedri za geografiju u Palama premašio broj studenata?

PALE - Grupa nezadovoljnih studenata i profesora u pismu koje je stiglo na adresu "Nezavisnih" tvrdi da na Katedri za geografiju Filozofskog fakulteta u Palama predaje više profesora i asistenata nego što ima redovnih studenata, dok Stevo Pašalić, rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, kaže da to nije tačno, te da ovaj odsjek pohađa 27 studenata, a da na istom predaje sedam-osam profesora i asistenata.

Mladi SDS-a traže smjenu rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Mladi SDS-a iz Istočnog Novog Sarajeva zatražili su smjenu Steve Pašalića rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Stevo Pašalić izabran za rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Stevo Pašalić izabran je danas za rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz Univerziteta.

Stevo Pašalić izabran za v.d. rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO -Stevo Pašalić, profesor demografije, na današnjoj sjednici Senata Univerziteta u Istočnom Sarajevu izabran je za novog v.d. rektora.

Pašalić: Odlaske ne možemo spriječiti, treba zadržati genijalce

Demograf Stevo Pašalić poručio je da u BiH i RS imamo, ne dramatična, već nepovoljna demografska kretanja koja su započeta još osamdesetih godina prošlog vijeka.

Najčitanije