Stil

Boho stil za umjetničke duše

​Boho stil u interijeru bio je aktuelan šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog vijeka, ali u posljednje vrijeme ovaj stil se vratio na velika vrata u svijet dizajna interijera.

Obucite se da impresionirate žene

Svaki muškarac voli da impresionira sa svojom pojavom bez obzira da li je na poslovnom sastanku ili u noćnom klubu. Svi volimo da mislimo da se drugi ljudi dive našem stilu, a posebno nam prijaju komplimenti na račun našeg izgleda.

Kratka i jasna pravila za modernog muškarca

Dokle treba sezati kravata, koja je idealna veličina sakoa i odgovarajuća obuća, samo su neke dileme modernog muškarca koji želi biti moderan.

Muškarac sa stilom i na visokim temperaturama

Muškarci bi rekli - ženama je lako, kada su velike vrućine obuku haljine, suknje, majice bez rukava, široke košulje, kožne sandale i riješile su problem. Ali, kako da muški pol bude profesionalan, a da se lijepo osjeća kada dođu topli dani. Evo nekoliko savjeta za jači pol.

Mornarski stil je vječan

​Mornarski stil modni je klasik koji gotovo nikada ne izlazi iz mode. Osnov takvih odjevnih kombinacija je kvalitetan plavi sako i prugasta majica, a ostalo zavisi od toga kakvu odjeću inače preferirate.

12 zapovijesti najbolje stilizovanih žena

Stil ne može da se nauči, ali neke smjernice žena koje posjeduju impresivna izdanja mogu da upute na pravi put sve one koji su spremni da uče!.

Pravila koja kroje proljećni stil

Ovog proljeća granice se pomjeraju, a stara pravila ruše.

Detalji koji će osvježiti vaš stil

Zimska moda ne mora biti dosadna i jednolična. Iako kaputi i jakne vode glavnu riječ, to ne znači da drugim odjevnim komadima i pažljivo odabranim detaljima ne možete u trenu učiniti svoje zimske outfite puno zanimljivijim i ljepšim.

Dobrom odjevnom kombinacijom obojite tmurne dane

Tokom jeseni kiše su neizbježne. Nema smisla da se deprimirate, jer će to dugo potrajati. Prema vremenskoj prognozi, ali i godišnjem dobu, sljedećih šest mjeseci veće su šanse da će padati nego da neće.

Trendovi za proljeće/ljeto 2017: Bez uskih farmerki i vrtoglavih štikli (FOTO)

Sa dolaskom nove sezone mijenja se i modni stil. O trendovima koji će ovog proljeća i ljeta biti aktuelni, materijalima, bojama i obući za žene i muškarce popričali smo sa Svjetlanom Balaban, modnom kreatorkom.

Najčitanije