Stipendija

Mjesečne stipendije za najbolje sportiste

BANJALUKA - Od 1. januara 2019. prvi put se uvode mjesečne stipendije za najbolje sportiste grada, juniore i seniore, rekao je danas gradonačelnik Igor Radojičić, nakon što su odbornici na posljednjoj sjednici u ovoj godini usvojili godišnji program za kulturu, sport i turizam.

Raspisan konkurs za dodjelu stipendija Fonda "Dr Milan Jelić"

BANJALUKA - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske i Fond "Dr Milan Jelić" raspisali su konkurse za dodjelu studentskih stipendija na prvom, drugom i trećem ciklusu studija za akademsku 2018/2019. godinu.

Stipendije za djecu ubijenih policajaca

SARAJEVO - Muslimansko dobrotvorno društvo "Merhamet" izrazilo je saučešće porodicama ubijenih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića koji su stradali vršeći svoju časnu dužnost, i donijelo odluku da stipendira djecu dvojice policajaca

Besplatno školovanje i za dva đaka iz RS

BEOGRAD, BANJALUKA - Marija Đukić iz Modriče i Srđan Gudalović iz Broda izborili su se među nekoliko stotina najboljih đaka iz Srbije i RS za besplatno školovanje na "IT Academy".

Fond "Dr Milan Jelić": Na prestižnim svjetskim univerzitetima 13 stipendista

Ministarstvo nauke i tehnologije, Fond "Dr Milan Jelić", prema posljednjem konkursu objavljenom u junu, za stipendiranje studenata drugog i trećeg ciklusa studija dodijelilo je ukupno 12 stipendija, i to sedam stipendija za studente drugog i pet stipendija za studente trećeg ciklusa.

Trebinje stipendira djecu bez roditelja

TREBINJE - Gradska uprava u Trebinju je za djecu koja nemaju jednog ili oba roditelja izdvojila 56.026 maraka na ime stipendija, koje će dobijati u devet mjesečnih rata dok traje školska godina, četiri u prvom i pet u drugom polugodištu.

Francuske stipendije za studente iz BiH

SARAJEVO - Ambasada Francuske u BiH otvorila je konkurs za dodjelu stipendija za studiranje u Francuskoj, koji će biti otvoren do 19. januara.

Niža školarina za treći ciklus studija biomedicinskih nauka

BANJALUKA - Školarina za redovne i vanredne studente studijskih programa iz oblasti biomedicinskih nauka na trećem ciklusu, koji se izvode na Univerzitetu u Banjaluci, iznosiće 3.500 KM, umjesto 5.000 KM, kako je prvobitno bilo određeno, odlučila je Vlada Republike Srpske na današnjoj sjednici.

Raspisan konkurs za dodjelu studentskih stipendija

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je danas konkurs za dodjelu stipendija studentima prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama, koji će biti otvoren do 15. novembra.

Objavljen spisak sportista koji su dobili stipendiju Vlade RS

BANJALUKA - ​Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske danas je na sajtu ministarstva objavilo spisak sportista kojima je dodjeljena sportska stipendija za 2017. godinu.

Najčitanije