Stipendije

Gradonačelnik Trebinja potpisao ugovore: Stipendije i studentima "ispod crte"

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i njegova zamjenica Slađana Skočajić potpisali su ugovore o stipendijama sa 101 trebinjskim studentom, koje će u narednoj školskoj godini dobijati od Gradske uprave.

M:tel uručio stipendije 11. generaciji studenata

Jedanaestu godinu zaredom kompanija M:tel dodijelila je stipendije istaknutim studentima elektrotehničkih fakulteta u BiH, 26. februara u Banjaluci.

Za stipendije u Banjaluci prijavljeno 455 studenata

BANJALUKA - U okviru gradskog programa stipendija u Banjaluci, ukupne vrijednosti 1,6 miliona KM, na konkurs za stipendiranje studenata prvog ciklusa stiglo je ukupno 455 zahtjeva.

Stipendirajući đake iz trebinjskih sela čuvaju i opstanak ognjišta

TREBINJE- Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić potpisao je sa roditeljima djece iz ruralnih područja 142 ugovora o stipendiranju ovih učenika za tekuću školsku godinu, te je iz gradskog budžeta planirano da se izdvoji 105 hiljada maraka.

Stipendije Grada Banjaluka za 1.313 srednjoškolaca

BANJALUKA - Grad Banjaluka u školskoj 2020/2021. godine stipendiraće ukupno 1.313 učenika srednjih škola, za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojen 1,1 milion KM.

U utorak konkurs: Za stipendije banjalučkim srednjoškolcima 1,6 milion KM

BANJALUKA - Grad Banjaluka će u utorak, 1. septembra, raspisati konkurs za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola, u okviru gradskog programa stipendija, vrijednog oko 1,6 milion KM.

Grad Banjaluka izdvaja 1,6 miliona KM za stipendije, uskoro konkursi

Gradska uprava Banjaluka će, u okviru gradskog programa stipendija vrijednog oko 1,6 miliona KM, početkom septembra raspisati konkurs za dodjelu učeničkih stipendija za školsku 2020/2021. godinu. Pored toga, konkurs za studente prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama biće raspisan u drugoj polovini oktobra.

Potpisani ugovori sa 50 stipendista

TREBINJE- Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić potpisao je prvih 50 od stotinu ugovora sa studentima iz ovoga grada, za šta je Gradska uprava izdvojila 140.000 maraka.

Vlada Distrikta stipendira studente, konkurs će biti ove sedmice

Vlada Brčko distrikta BiH je na današnjoj sjednici usvojila odluku o dodjeli stipendija, a za 150 stipendija za studente drugih i viših godina iz budžeta će biti izdvojeno 300.000 maraka.

Vlada RS i grad Banjaluka stipendiraju deficitarna zanimanja

BANJALUKA, BIJELJINA - Vlada RS, kao i grad Banjaluka stipendiraju đake koji upišu neka od deficitarnih zanimanja, a direktori srednjih škola u kojima se izučavaju zanati su saglasni da su to profitabilni i izuzetno traženi poslovi na tržištu rada.

Najčitanije