Stiv Džobs

Bil Gejts: Bio sam nevjerovatno ljubomoran na Džobsa

Bil Gejts je tokom nedavnog intervjua otvoreno izjavio da odnos javnosti prema velikim tehno kompanijama mora da bude mnogo oštriji, te da smatra da one "zaslužuju" nadzor sličan onom tokom saslušanja pred Kongresom.

Film sedmice: "Stiv Džobs", drama u nekoliko činova

I ove sedmice, shodno situaciji, preporučujemo jedan stariji film koji možete pronaći na onlajn platformama. Riječ je o nešto manje poznatom filmu Denija Bojla (Danny Boyle) koji je kao i "Društvena mreža" (the Social Network) prošao skoro nezapaženo u bioskopima prije pet godina kada je i premijerno prikazan.

Ćerka Stiva Džobsa: Bio je okrutan i užasan

Ćerka Stiva Džobsa njega opisuje kao okrutnu osobu koja je uspjela u životu. Kaže da je njegovo ponašanje bilo nepodnošljivo ljudima oko njega - radnicima, poslovnim partnerima, ali i porodici i prijateljima. Knjiga "Small fry" sa svim njenim sjećanjima na uspješnog oca izlazi 4. septembra, a Biznisinsajder donosi detalje.

Macintoshu 34 godine

Stiv Džobs sa leptirmašnom ponosno je stajao prije 34 godine iza kockastog računara pod imenom Macintosh, koji je predstavljao javnosti. Macintosh je predstavljen u "Flint Centeru" u Kaliforniji 24. januara 1984. godine.

BMW koji je Stivu Džobsu prirastao srcu

Stiv Džobs je svakih šest mjeseci mijenjao automobile iz praktičnih razloga, ali ovaj mu je zapeo za oko i njemu je dao doista nešto posebno.

Budućnost pametnih telefona - iPhone X, sigurnost dobila novu dimenziju

Apple je predstavio novi iPhone X, svoj najnapredniji uređaj dosad.

Zvanično predstavljen iPhone 8

Dugo očekivani iPhone 8 konačno je i zvanično predstavljen u novom sjedištu kompanije Apple.

Oni će vas motivisati: Pročitajte inspirativne citate najvećih menadžera

Menadžer je ključni šraf u organizacionoj mašini. On je osoba koja usklađuje kratkoročne i dugoročne ciljeve sa misijom i vizijom kompanije. On delegira zadatke zaposlenima, ali služi i kao njihov mentor, sudija i inspiracija.

Najčitanije