Stojan Vranješ

Stojan Vranješ bez dlake na jeziku o odlasku iz Borca

Stojan Vranješ u intervjuu za "Reprezentacija.ba" govorio je o odlasku iz Borca, o svom novom klubu u Bangladešu kao i o reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Stojan Vranješ potpisao za novi klub iz Bangladeša

Bivši kapiten Borca Stojan Vranješ (35) potpisao je za Bašundara Kingse iz Bangladeša.

Borac potvrdio raskid saradnje sa Vranješom

FK Borac dogovorio je sporazumni raskid saradnje sa Stojanom Vranješom, dosadašnjim kapitenom ovog kluba, objavljeno je na zvaničnoj Facebook stranici ovog fudbalskog kluba.

Borac i Stojan Vranješ raskinuli ugovor

Fudbalski klub Borac i Stojan Vranješ pomalo neočekivano su raskinuli saradnju u sred sezone, a kako sada stvari stoje, iskusni golgeter će karijeru nastaviti u jednoj azijskoj zemlji.

Počelo suđenje braći Vranješ: Stojan negirao krivicu, Ognjen se nije pojavio

​BANJALUKA - Stojan Vranješ, kapiten FK "Borac", negirao je krivicu u Osnovnom sudu u Banjaluci za nanošenje teških povreda mladiću i djevojci u Banjaluci, dok se njegov brat Ognjen Vranješ nalazi u inostranstvu zbog čega se nije izjasnio, što će učiniti 18. oktobra.

Podnesen izvještaj protiv Ognjena Vranješa zbog teške tjelesne povrede

BANJALUKA - Protiv fudbelera Ognjena i Stojana Vranješa te Zlatka Novljanina biće podnesen izvještaj zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

Fudbaleri Borca počeli pripreme, Vranješ ostaje da lovi Evropu

Stojan Vranješ produžio je ugovor sa Fudbalskim klubom Borac do ljeta 2023. godine i sa ostalim saigračima juče u Banjaluci zvanično počeo pripreme za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Vranješ se vratio u Borac

Vranješ će se već danas priključiti ekipi Borca na pripremama u Antaliji.

Vranješ novi igrač Željezničara: Od "nema šanse da dođem" do potpisa

Bivši fudbalski reprezentativac BiH Stojan Vranješ, novi je igrač FK Željezničar a ugovor je potpisao na godinu i po dana.

Najčitanije