Stolice

Teddy Bear fotelje i stolice idealan dodatak enterijeru

Spoj toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnih krojeva i trendi izgleda stvorio je savršeni Teddy Bear kaput, kojem se vraćamo svake sezone, a koji nas podsjeća na mekane plišane medvjediće, po kojima je i dobio ime. Teddy Bear kaput vratio se na modnu scenu prije nekoliko sezona i istakao se kao jedan od najpoželjnijih modela, a ove godine Teddy Bear stil zagospodario je i enterijerima.

Rasparene stolice novi trend uređenja trpezarije

Šik i šarmantno rasparene stolice sve su omiljeniji trend pri uređenju trpezarije. Bilo da su to reciklirani komadi ili potpuno nove stolice, nepodudarnosti su ono što mnogi preferiraju u uređenju posljednjih godina.

"Svakoj stolici ovčici poklonile smo osmijeh i dašak ljubavi"

Iza brenda "Wool & Mama", pod kojim su poznati naši proizvodi, stoje dvije osobe - moja majka Indira Smajlović, koja zlatnim rukama s velikom dozom ljubavi prema ručnim radovima stvara sve što možete vidjeti u našem asortimanu proizvoda, i ja, koja sam kao majka dva dječaka i studentica hemije istraživala o tome šta je zdravo za djecu, koje su to igračke i dekoracije za dječju sobu atraktivne, a ujedno i zdrave. I došle smo na ideju da materijali od kojih ćemo raditi budu prirodnog porijekla, kazuje Berina Šahinović iz Visokog, koja s majkom izrađuje igračke i ukrase za djecu - u prvom redu od vune, ali i slame, drveta i pamuka.

Na prodaju slomljena stolica sa Maksimira, simbol raspada Juge

Utakmica između Dinama i Crvene zvezde ostala je upamćena kao početak kraja Jugoslavije, a na oglasima se pojavio jedan od 'rekvizita' s tog meča iz 1990.

Najčitanije