Stomačni virus

I stomačni virus vodi do pozitivnog testa na kovid

BEOGRAD - U beogradskom Domu zdravlja "Dr Milutin Ivković" - Palilula u posljednje dvije-tri nedjelje javljaju se građani sa stomačnim virusom koji su pozitivni na kovid, izjavio je danas direktor te zdravstvene ustanove Aleksandar Stojanović, dodajući da je delta soj sada promijenio snagu, pa tako na testiranje dolaze i pacijenti bez povišene temperature, ali sa drugim simptomima.

Među školarcima haraju stomačni i respiratorni virus

BANJALUKA - Od početka školske godine povećan je broj školaraca koji se javljaju na pregled u službu porodične medicine sa simptomima stomačnog virusa, ali i respiratornih infekcija, potvrdili su nam iz domova zdravlja širom Republike Srpske.

Stomačni virus napunio ambulante

BANJALUKA - U ambulantama porodične medicine u Banjaluci povećan je broj pacijenata sa stomačnim tegobama, odnosno pacijenata sa stomačnim virusom uzrokovanim toplim vremenom.

Stomačni virus napunio ambulante

BANJALUKA - Sve više građana žali se ovih dana na stomačne probleme, koji se manifestuju kroz mučninu, povraćanje i dijareju, simptomi hvataju cijele porodice, a i u ambulantama raste broj takvih pacijenata.

Najčitanije