Stršljen

Suđenje bivšim banjalučkim inspektorima: Optuženi dokazima ubio stršljena

BANALUKA - Na suđenju bivšim policijskim inspektorima Srđanu Raduloviću (34) i Ognjenu Stijaku (34) u Okružnom sudu u Banjaluci danas se pojavio stršljen, koji je puna dva sata pokušavao da pronađe izlaz iz sudnice, nakon čega je načinio pogrešan potez sletjevši do klupe Stijaka, koji ga je usmrtio dokaznim materijalima.

MK "Stršljen" obradovao mališane iz Udruženja "Iskra"

Moto klub "Stršljen" iz Banjaluke obradovao je novogodišnjim paketićima mališane iz Udruženja "Iskra".

Muškarac preživio oko 90 uboda stršljena

GRUDE - Dvadesetpetogodišnjak iz Gorice u petak je preživio ubod oko 90 stršljena, inače jako opasnih kukaca koji u nekim slučajevima s jednim ubodom kod pojedinaca mogu izazvati smrt.

Kolindu napao roj stršljenova na granici sa BiH

ZAGREB - Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je noćas punkt granične policije Cetingrad, a nakon ponoćnog obilaska zelene granice s BiH u mjestu Buhača izjavila je da se uvjerila u visoku profesionalnost i dobru opremljenost hrvatske policije.

Krenuo doktoru nakon uboda stršljena, sletio u kanal i preminuo

TUZLA - Tridesetsedmogodišnji muškarac umro je u Tuzli, nakon uboda stršljena, rekao je danas portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Banjalučanin preminuo od uboda stršljena

BANJALUKA - Četrdesetdvogodišnji Banjalučanin podlegao je juče od posljedica uboda stršljena, potvrđeno je "Nezavisnim".

Vlada najezda stršljenova

BANJALUKA - Dok u Srbiji vlada najezda insekata paederus, koji kada ispuste otrov ostavljaju opekotine na koži, u Republici Srpskoj nema zabilježenih slučajeva, ali zato ima najezde stršljenova, čiji ubod može biti i smrtonosan.

Tragedija u šumi kod Stanara: Stršljenovi usmrtili drvosječu

STANARI - Nenad Stanković (47), iz Ostrožnje Donje, kod Stanara, preminuo je nakon što ga je izbo roj stršljenova, dok je u tamošnjem mjestu Cvrtkovci sjekao stabla u šumi vlasništvo mještanina Pere Tutnjevića.

Pogledajte kako je bilo na "Moto-fest Banjaluka 2017"

BANJALUKA - "Moto-fest Banjaluka 2017", prvi festival ovog tipa u BiH, u organizaciji Moto-kluba "Stršljen" iz Banjaluke, održan je 26. i 27. maja na tvrđavi Kastel.

Regionalni rokeri razdrmali publiku

Neke od najboljih rok pjesama našeg regiona mogle su se čuti tokom dvije večeri na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a u izvođenju bendova "Atheist Rap", "Psihomodo pop", "Ritam nereda" i "Van Gogh".

Najčitanije