Strah

Italija Uskrs dočekuju u blokadi, strah od ekonomskih posljedica

ÐENOVA - Višenedjeljne mjere karantina u Italiji doprinijele su usporavanju virusa COVID-19 u toj zemlji, međutim ukidanje tih mjera biće postepeno, a Italijani će uskršnje praznike dočekati u blokadi.

Šta strah od virusa korona može da izazove kod djece

Dok se čini da kod velikog broja djece virus korona izaziva tek relativno blage simptome, psihološke posljedice koje bi pandemija COVID-19 mogla ostaviti na najmlađe u vidu anksioznosti mogle bi biti daleko traumatičnije, tvrde stručnjaci.

Otkazan prvi let za Zagreb zbog virusa

Zbog straha od virusa korona došlo je do prvog otkazivanja leta za Hrvatsku. Radi se o liniji Seul - Zagreb.

Navijači Liverpula strahuju zbog Klopove klauzule

Navijači Liverpula strahuju da bi menadžer Jirgen Klop mogao da napusti klub i prije isteka novog ugovora 2024. godine.

"Tornado" šišmiša prestravio Australijance

Stanovnici grada Inghama prestravljeni su zbog ogromnog broja šišmiša koji su preplavili nebo. Njihov broj je dramatično porastao u posljednjih nekoliko mjeseci te je dosegao brojku od 300.000 jedinki koje žive u krošnjama stabala u blizini porodičnih kuća, osnovne škole te bolnice.

U Beču napadaju Azijate zbog straha od virusa

BEČ - Iako je kineski Vuhan, u kojem je izbila infekcija Koronavirusa na 8.000 kilometara udaljena od Austrije, u Beču vlada strah od Azijata.

Prlainović: Strah me propasti srpskog vaterpola

Andrija Prlainović prokomentarisao je neočekivanu eliminaciju Srbije na Evropskom prvenstvu.

Strah se širi, raste broj preminulih i oboljelih od koronavirusa

PEKING - Broj zaraženih novim tipom koronavirusa u Kini porastao je na 440, a devet ljudi je umrlo, saopštili su danas kineski zdravstveni zvaničnici.

Strah od stanja na računu ili strah od vaganja

Savremeni način života sa sobom nosi i razvoj nekih posve novih strahova - tako neki nikako ne mogu gledati rijaliti "Big Brother", drugi se boje gubitka podataka, a treći imaju strah od stajanja na vagu.

Najčešći strahovi svakog muškarca

Muškarci smatraju da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti kontrolisanja strahova i skrivanja istih od sredine.

Najčitanije