Strahinja Stojanović

Ništa ne ukazuje da je osumnjičeni za ubistvo Stojanovića u BiH

BEOGRAD, GRADIŠKA - Odbjegli Milivoje Lovrenović (50) iz Gradiške, koji je osumnjičen za ubistvo Strahinje Stojanovića (30) prije desetak dana u Novom Beogradu, najvjerovatnije nakon zločina nije pobjegao u BiH, pokazuju dosadašnja saznanja bh. policijskih agencija.

Šta je otkrilo osumnjičenog za egzekciju Strahinje Stojanovića

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor i raspiše potjernicu za M.L. (50), osumnjičenim za ubistvo Strahinje Stojanovića eksplozivom postavljenim pod njegov automobil 13. septembra na Novom Beogradu.

Mediji: Za ubistvo Stojanovića osumnjičen ugostitelj iz Gradiške

BEOGRAD - Milivoje L. ugostitelj star 50 godina iz Gradiške osumnjičen je za ubistvo Strahinje Stojanovića 13. septembra na Novom Beogradu, a riječ o licu koje je odavno poznato policiji, prenijeli su beogradski mediji.

Objavljen snimak upada policije u stan ubice Strahinje Stojanovića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su M.L. (1970), osumnjičenog za ubistvo Strahinje Stojanovića (1990) na Novom Beogradu.

Identifikovan osumnjičeni za ubistvo Strahinje Stojanovića

BEOGRAD - Policija Srbije je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu identifikovala osumnjičenog za ubistvo Strahinje Stojanovića auto-bombom 13. septembra na Novom Beogradu, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Kolumbijka četiri sata pričala o Stojanoviću, slikama, strahu

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je lakše povrijeđena u eksploziji automobila u kojoj je u nedjelju na Novom Beogradu poginuo njen dečko Strahinja Stojanović (30), na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavila je da on uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbjednost i da nije sumnjao da mu prijeti bilo kakva opasnost.

"Slučaj Stojanović": Kolumbijka saslušana u Tužilaštvu

Kolumbijska državljanka Sonja Suarez Gomez (45) saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom ubistva njenog partnera Strahinje Stojanovića, auto-bombom 13. septembra na Novom Beogradu.

Eksploziv ispod džipa Strahinje Stojanovića aktiviran na daljinski

BEOGRAD - Prve analize podmetnutog eksploziva ukazuju da je u likvidaciji Strahinje Stojanovića najvjerovatnije korišćen plastični P500, poznatiji kao C-4.

Najčitanije