Struja

Cijena struje neznatno niža

SARAJEVO - U BiH je tokom prvog polugodišta prosječna cijena električne energije za domaćinstva, koja troše između 2.500 i 5.000 kilovat časova godišnje, iznosila 16,89 feninga po kilovat času, što je za 0,06 odsto manje nego u istom periodu prošle godine.

Skuplja struja privredu bi koštala 80 miliona KM

SARAJEVO - Ako dođe do najavljenog poskupljenja struje, gotovo je izvjesno da će doći i do poskupljenja proizvoda, poručili su u petak iz Udruženja poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine.

Bez struje šest, suve slavine u dvije ulice

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od devet do 11 časova struju neće imati dijelovi ulica Stojana Novakovića i Isidore Sekulić.

Danas bez struje banjalučkih 13 naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od devet do 11 časova struju neće imati dio naselja Rekavice, a od devet do 12 dijelovi naselja Lazarevo, Petrićevac, Paprikovac i Lauš.

U nedjelju bez struje Trg Republike Srpske

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će u nedjelju ostati dio Trga Republike Srpske u Banjaluci.

Bez struje pet naselja na području Banjaluke

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 13 časova biti dijelovi naselja Banušići, Vukliševići, Kola, Zelenci i Konatari.

Bez struje sedam naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od devet do 12 časova struju neće imati dio banjalučkog naselja Lazarevo, a od devet do 15 dio naselja Lauš.

Bez struje devet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od osam do 16 časova struju neće imati dio naselja Saračica, a od devet do 13 dijelovi naselja Tunjice i Šargovac.

Pogledajte koje banjalučke ulice će danas biti bez struje

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 14 časova biti dijelovi ulica Miloša Dujića, Ranka Šipke, Blagoje Parovića, Ljubice Mrkonjić, Bitoljske i Njegoševe.

Bez struje četiri banjalučka naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, od devet do 14 časova struje neće imati dio naselja Gornji Popovići, a od osam do 16 dio naselja Saračica.

Najčitanije