Struja

Bez struje 13 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje danas će od devet do 13 časova biti dio Ulice Branka Popovića, a od 10 do 11.30 dijelovi naselja Stratinska, Kozica i Tramošnja.

Bez struje i dalje deset sela u Rogatici

ROGATICA - Na području opštine Rogatica zbog snijega i jakog vjetra 10 sela na dijelu 10-kilovoltnog dalekovoda "Kozići" i dalje nema struju.

Cijena struje za privredu veća za 4,9 odsto

TREBINJE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je sa upravom "Elektroprivrede Republike Srpske" usaglasio da poskupljenje električne energije za velike kupce bude 4,9 odsto, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Učenici i profesori od jeseni će proizvoditi struju

TUZLA - Elektrotehnička škola Tuzla uskoro će biti prva javna ustanova u BiH koja će samostalno proizvoditi energiju, odnosno imaće svoju "struju preko krova".

Bez struje četiri banjalučka naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 14 časova biti dijelovi naselja Bočac i Agino selo.

Radnika pilane ubila struja

U pilani u mjestu Bročice, nedaleko od Novske, u poginuo je tridesetdvogodišni radnik.

Bez struje 21 banjalučka ulica

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 14 časova biti dijelovi naselja Bukvalek, Duga Ravan, Jagare i Spajinci.

Bez struje šest banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 13 časova biti dijelovi naselja Rakovačke bare, Šargovac, Drakulić i Motike.

Upucana 22 električna brojila

Nepoznata osoba je u toku noći pucala u 22 brojila za potrošnju električne energije na stubovima u Loznici.

Bez struje pet banjalučkih naselja

BANJALUKA - Bez električne energije danas će od osam do 15 časova biti dijelovi naselja Bronzani Majdan, Subotica, Melina, Pervan i Goleši.

Najčitanije