Struja

Bez struje osam banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 10 časova biti dijelovi naselja Ledenice i Racune, a od osam do 16 dio naselja Kola-Vukliševići.

Četiri sela i dalje bez električne energije

BILEĆA - Bilećka sela Čepelica, Orah, Žudojevići i Mirilovići i dalje su bez električne energije nakon iskakanja dalekovoda Orah sa naponske mreže zbog jakog vjetra i kiše, rečeno je Srni u "Elektrodistribuciji" u Bileći.

Bez struje 12 banjalučkih ulica

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 15 časova biti dio naselja Agino Selo, a od 8.30 do 13 dijelovi ulica Danila Perovića, Dr Vojislava Đede Kecmanovića, Koste Jarića, Miloša Dujića, Sime Miljuša i Vaclava Havleka Vene.

Šta trebate znati o rukovanju elektronskim uređajima?

Uređaji pogonjeni električnom energijom sveprisutni su. Uglavnom znamo kako da ih sigurno koristimo, ali nije loše tu i tamo se podsjetiti šta treba izbjegavati kako bi izbjegli požare, strujne udare i slične nezgodacije.

Bez struje 14 banjalučkih ulica

Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od 8.30 do 13 časova biti dijelovi ulica Hercegnovska, Ivana Gorana Kovačića, Jaroslava Hašeka i Marka Miljanova, a od devet do 12 časova dijelovi ulica Marije Dimić i Miloša Crnjanskog.

Muzičara ubila struja tokom montiranja instrumenta

HADŽIĆI - U Hadžićima nedaleko od Sarajeva u subotu naveče došlo je do nesreće u kojoj je usljed udara električne energije poginuo muškarac.

Bez struje pet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od 8.30 do 11.30 biti dio Ulice Dragomira - Drage Malića, kao i dio naselja Melina-Markovići.

U Crnoj Gori najjeftinija struja za industrijske potrošače

Najnižu cijenu električne energije industrijski potrošači u regionu prošle godine su plaćali u Crnoj Gori i ona je iznosila 5,36 centi po kilovatsatu.

Bez struje devet banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od 8.30 do 10.30 biti dio Krfske ulice, a od devet do 11 časova dio naselja Bronzani Majdan.

Bez struje 19 ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog radova na elektromreži danas će bez struje u periodu od 7.30 do 13 časova biti dijelovi ulica Branka Popovića, Miloša Popovića Đurina, Vojvode Prijezde, Mojkovačka i Zmaj Ognjenog Vuka, rekli su u "Elektrokrajini".

Najčitanije