Struja

Bez struje dvadesetak sokolačkih sela

SOKOLAC - Od sinoć deset sokolačkih sela nema struju zbog kvara na dijelu dalekovoda "Kaljina", a na drugom kraku ovog dalekovoda još 10 sela je bez električne energije zbog planskog isključenja, rečeno je Srni u elektrodistributivnoj Radnoj jedinici Sokolac.

Bez struje Pavlovac

Zbog izvođenja radova na elektromreži, danas će od devet do 14 časova doći do privremenog prekida u snabdijevanju električnom energijom pojedinih potrošača.

Krčmarice bez struje

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas biti dio naselja Krčmarice.

Bez struje dva banjalučka naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od 10 do 12 časova biti dijelovi naselja Debeljaci-Ponir.

Bez struje Ulica Branka Popovića

Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od sedam do 12 časova doći će do privremenog prekida u snabdijevanju električnom energijom pojedinih potrošača.

Bez struje devet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 11 časova biti dio ulice Braće Pišteljić, a od devet do 14 dijelovi ulica Miše Stupara i Cara Lazara.

Bez struje šest naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 12 časova biti dijelovi ulica Federika Garsije Lorke, Jovana Dučića i Petra Preradovića.

Bez struje Kordunaška ulica

Zbog izvođenja radova na elektromreži, danas od devet do 12 časova doći će do privremenog prekida u snabdijevanju električnom energijom pojedinih potrošača.

Čokori bez struje

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 12 časova biti dijelovi ulica Bulevar vojvode Stepe Stepanovića i Majke Jugovića.

Bez struje pet naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 11 časova biti dijelovi naselja Dragočaj, Stranjani i Gradina, a od devet do 12 dio ulice Knjaza Miloša.

Najčitanije