Struja

Bez struje u četvrtak nekoliko banjalučkih ulica i naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 10 časova biti dijelovi ulica Braće i sestara Kapor, Isaije Mitrovića, Ljupka Račića i Slavka Rodića.

Bez struje u utorak osam banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet 13 časova biti dijelovi ulica Banović Strahinje, Brace Potkonjaka, Braće Jugovića, Cara Lazara, Kalemegdanska, patrijarha Arsenija Čarnojevića i Starine Novaka.

U Crnoj Gori za pet godina ukradeno struje za 8,7 miliona evra

U Crnoj Gori je od 2016. godine obračunato ukupno 86 miliona kilovat-sati (kWh) neovlašćeno preuzete električne energije u vrijednosti 8,7 miliona evra, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Bez struje u Bijeljini biće 10.500 potrošača

BIJELJINA - Sutra će bez struje biti 10.500 potrošača u Bijeljini zbog godišnjeg remonta postrojenja, najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Zbog remonta bez struje 2.500 potrošača u Milićima

BIJELJINA - U Milićima će danas bez električne energije biti 2.500 potrošača zbog godišnjeg planskog remonta postrojenja, najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Akcize na struju i energente uteg za građane i privredu

SARAJEVO - Uvođenje akciza na električnu energiju, plin i ugalj, kako se predviđa izmjenama i dopunama Zakona o akcizama u BiH, samo će biti dodatno opterećenje za kućni budžet građana, ali i privredu, kažu naši sagovornici.

U utorak bez struje 18 banjalučkih ulica

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od 8.30 do 11 časova biti dijelovi ulica Čarlija Čaplina i Prijedorska, kao i dio naselja Šargovac.

Helikopter udario u dalekovod, Krško i okolina ostali bez struje

LJUBLJANA - Španski vojni helikopter udario je danas u dalekovod tokom vojne vježbe u Sloveniji, a Krško i okolina ostali su bez električne energije, prenose mediji.

"Elektroprivreda BiH" najavljuje poskupljenje struje, rudari štrajk

SARAJEVO - Rudari koji rade u rudnicima koncerna "Elektroprivrede BiH" ne odustaju od zahtjeva da se omogući penzionisanje onim rudarima koji su stekli uslove za to i da se omoguće bolje plate, ali iz "Elektroprivrede" upozoravaju da će, ukoliko se ispune svi zahtjevi rudara, električna energija za domaćinstva poskupjeti za 15 posto.

Remont u Zvorniku, bez struje 6.500 potrošača

BIJELJINA - Radnici "Elektro-Bijeljine" danas vrše godišnji remont u Zvorniku zbog čega će bez električne energije biti 6.500 potrošača na području grada i nekoliko prigradskih naselja.

Najčitanije