Struja

Kako da uštedite struju dok radite od kuće

Postoji nekoliko jednostavnih načina kako, uz sitne promjene navika, u domaćinstvima možete racionalno da koristite energiju i uštedite novac.

Italija bilježi veliki pad potrošnje električne energije

U brojnim evropskim zemljama zabilježen je pad potrošnje električne energije zbog globalne pandemije korona virusa, a posebno je primjetan u najpogođenijoj evropskoj zemlji Italiji, gdje je potrošnja prošle sedmice pala za 19,5 odsto.

Bez struje četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 11 časova biti dio naselja Piskavica-Adamovići, a od 11.30 do 13.30 dio naselja Piskavica-Kneževići.

Bez struje devet naselja u Banjaluci

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 16 časova biti dio naselja Kola-Vukliševići, a od devet do 11.30 dio naselja Ljubačevo.

Rusi patentirali sistem za prenos struje iz orbitalne solarne elektrane

Rusi su patentirali sistem prinosa solarne energije iz orbite na površinu Zemlje, a podatak o tom patentu objavljen je i na internetskim stranicama ruske federalne agencije za intelektualno vlasništvo.

Bez struje više banjalučkih ulica

Više banjalučkih ulica danas će biti bez električne energije.

Srpskim medijima u Crnoj Gori isključena struja

PODGORICA - Srpski nacionalni savjet (SNS) saopštio je da je usljed neizmirenih dugovanja prema Elektroprivredi Crne Gore jutros isključena struja Srpskoj kući, a time i srpskim medijima – Srpskoj televiziji i Srpskom radiju, koji emituju cjelodnevni program.

Bez struje devet naselja na području Banjaluke

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam od 16 časova biti dio naselja Kola-Vukliševići u Banjaluci, a od devet do 11 dio naselja Potkozarje-Kezići.

Kasne mu 42 plate, dao bi bubreg da plati dug za struju

Porodici Mišić iz Vranja je zbog velikog duga isključena struja sredinom decembra. Goran Mišić iz Vranja je skrenuo pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama da ustupa bubreg onome ko može da mu pomogne.

Bez struje dvije ulice u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 14 časova biti dijelovi dvije ulice.

Najčitanije