Struja

U srijedu bez struje dio Vlasenice i Šekovića

VLASENICA - U dijelu Vlasenice i Šekovića sutra će 750 potrošača biti bez električne energije zbog godišnjeg remonta mini hidroelektrane "Tišča", najavljeno je iz distributivnog preduzeća Elektro-Bijeljina.

U BiH veća proizvodnja električne energije u martu za 3,94 odsto

SARAJEVO - Bruto proizvodnja električne energije u BiH u martu iznosila je 1.529 giga-vat časova, što je više za 3,94 odsto u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Bez struje 10 ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od devet do 12 časova biti dijelovi ulica Save Kovačevića i Beogradska, a od 10 do 10.30 dijelovi ulica Vida Nježića, Arčibalda Rajsa, Dujke Komljenovića i Bulevara vojvode Stepe Stepanovića.

Bez struje 23 ulice u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 12 časova biti dijelovi ulica 22. april, Isaije Mitrovića, Kralja Petra I Karađorđevića, Patrijarha Makarija Sokolovića, Slavka Rodića, Teodora Kolokotronisa i Zdravka Čelara, kao i dio naselja Priječani.

Bez struje 20 banjalučkih ulica

Zbog radova na elektromreži danas će bez struje u periodu od devet do 12 časova biti dijelovi ulica Dr Jovana Raškovića, Kolo srpskih sestara, Krajiških brigada i Petra Mećave, rekli su u "Elektrokrajini".

Bez struje 16 banjalučkih ulica

Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od devet do 13 časova biti dijelovi ulica Bana dr Todora Lazarevića, Srpska, Trg srpskih vladara, Vase Pelagića, Vojvode Radomira Putnika, Arčibalda Rajsa, Dujke Komljenovića, Vida Nježića i Ponirska.

Revolucionarni izum naučnika iz Vuhana

Naučnici sa univerziteta u kineskom gradu Vuhanu, posljednjih mjeseci isključivo pominjanom u kontekstu epidemije virusa korona, svijetu su predstavili svoj revolucionarni izum. Oni su časopisu Američkog instituta za fiziku objavili članak o svom funkcionalnom mlaznom motoru sa pogonom na električnu energiju.

Poziv kupcima da očitaju potrošnju električne energije

BANJALUKA - ZP "Elektrokrajina" a.d. Banjaluka obavještava javnost da nastavlja sa primjenom vanrednih mjera na smanjenju direktnih kontakata sa kupcima električne energije, u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

Lažni inkasanti naplaćuju račune za struju

SARAJEVO - "Elektroprivreda BiH" upozorila je stanovništvo da lažni inkasanti naplaćuju račune za električnu energiju koristeći uniforme ove kompanije.

U martu četiri odsto smanjena potrošnja struje u industriji u FBiH

SARAJEVO - Federalni ministar energetike, rudarstva i industrije Nermin Džindić rekao je danas da je energetski sistem u Federaciji BiH (FBiH) stabilan, da se radi po planovima koji su definisani 2019. godine, kao i da sve funkcioniše bez sekunde kašnjenja.

Najčitanije