Struja

Bez struje više banjalučkih ulica

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 13 časova biti dijelovi ulica Ranka Šipke, Dušana Jokića, Nenada Kostića i Blagoja Parovića.

Bez struje 15 naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od 8.30 do 13 časova doći do povremenih isključenja u trajanju od 30 minuta u dijelovima naselja Lokvari, Antonići, Lusići, Dulići, Pavići, Hazići i Savanovići.

Bez struje šest banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od 8.30 do 14 časova biti dijelovi naselja Debeljaci, Bijeli Potok i Ponir.

Bez struje 10 ulica

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od 8.30 do 15 časova biti dijelovi naselja Ada, Veseli brijeg i Rebrovac te dijelovi ulica Koste Jarića, Miloša Dujića, Tuzlanske, Srpskih ustanika i Slobodana Dubočanina.

U Banjaluci za šest mjeseci 133 slučaja krađe električne energije

BANJALUKA - Preduzeće "Elektrokrajina" Banjaluka je za šest mjeseci ove godine otkrilo 133 slučaja neovlašćene potrošnje električne energije u vrijednosti od 253.433 KM, rečeno je Srni u ovom preduzeću.

Četiri ulice bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, kako je saopšteno iz "Elektrokrajine", danas od devet do 12 časova struju neće imati dijelovi ulica Kosovke djevojke i Rajka Bosnića.

Kolaps u saobraćaju zbog nestanka struje

BANJALUKA - U pojedinim banjalučkim naseljima u užem centru grada, došlo je do prekida snabdijevanja električnom energijom, što je dovelo do prekida rada semafora, a nakon toga i kolapsa u saobraćaju.

Motike i Čokori bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od 8.30 do 13 časova bez struje će ostati dio Kordunaške ulice, a od 8.30 do 14.30 dijelovi naselja Saračica i Motike.

Bez struje deset naselja na području Banjaluke

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od osam do 17 časova biti dijelovi naselja Talići, Babići i Ratkovići, a od devet do 14 dio naselja Lokvari.

Bez struje devet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od osam do 12.30 biti dijelovi banjalučkih naselja Prijakovci, Radinjača i Šukale, a od 8.30 do 13 dio Ulice Nenada Kostića.

Najčitanije