Struja

Cijela Banjaluka bi mogla ostati u mraku

BANJALUKA - Ako postojeće dvije velike trafo-stanice u gradu otkažu, Banjaluka bi mogla ostati u mraku.

Šest banjalučkih ulica danas bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od osam do 17 časova bez struje će biti dijelovi naselja Slavićka i Pandže, a od 8.30 do 14.30 dio naselja Zelenci.

Formiranje vlasti stopiralo akcize na struju

BANJALUKA, SARAJEVO - Iako je uvođenje akciza na struju dio obaveza BiH na njenom putu ka EU, na ovom pitanju do sada ništa nije urađeno.

"Ugašen" Aluminij

MOSTAR - Mostarskom gigantu, kompaniji "Aluminij" tačno u ponoć je ugašena električna energija, što za ovo preduzeće znači propast.

Bez struje devet naselja u Banjaluci

Zbog izvođenja radova na elektromreži, danas će potrošači u devet naselja i osam ulica bez električne neregije biti po nekoliko časova.

Bez struje 3.000 potrošača u Zvorniku

BIJELJINA - Zbog godišnjeg remonta trafostanice "Kozluk" u nedjelju, 30. juna, bez električne energije će biti 3.000 potrošača u prigradskim naseljima i na seoskom području Zvornika, najavljeno je iz distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Bez struje četiri banjalučka naselja

​Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 12 časova biti dijelovi ulica Nikole Pašića, Vojvode Radomira Putnika, Vase Pelagića i Lazaričke.

Bez struje pet naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od 8.30 do 15 časova biti dio Ulice Sime Miljuša.

Bez struje osam ulica

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 12 časova biti dijelovi ulica Danila Perovića, Dr Vojislava Đede Kecmanovića, Koste Jarića, Miloša Dujića, Milovana Hrvaćanina i Vaclava Havlika Vene.

Bez struje tri banjalučka naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 11.30 biti dio naselja Česma, a od devet do 12 dijelovi ulica Kralja Petra II, Lazarička, Manastira Moštanica, Trive Amelice i Radoslava Lakića.

Najčitanije