Struja

Bez struje 20 ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do devet časova biti dijelovi ulica Braće Jugovića, Milovana Glišića, Patrijaha Arsenija Čarnojevića i Miloša Obilića.

Bez struje 14 naselja na području Banjaluke

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 11 časova biti dijelovi ulica Nadežde Petrović i Suturlija i dijelovi naselja Bukvalek, Donja Kola, Goleši i Bronzani Majdan - Vilusi.

Bez struje više sela i dio Srebrenice

SREBRENICA - Dio urbanog naselja Srebrenice i više okolnih sela danas neće imati uredno elektrosnabdijevanje zbog izvođenja radova na dalekovodu i zamjeni mjerno-razvodnih ormara u nekim zgradama, saopšteno je iz srebreničke poslovnice Elektrodistribucije Bratunac.

Bez struje 12 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 17 časova biti dijelovi banjalučkih naselja Šalići, Stranjani, Dikijevci, Pavlovača i Mišin Han - Bijelići, a od osam do 15 dijelovi naselja Petrićevac i Paprikovac.

Bez struje 13 naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 17 časova biti dijelovi banjalučkih ulica Nadežde Petrović i Suturlija, te dijelovi naselja Bukvalek, Donja Kola i Goleši.

Osam banjalučkih naselja i devet ulica bez struje

Potrošači u osam naselja i devet ulica danas zbog izvođenja radova na elektromreži neće imati električne energije na nekoliko časova.

U nedjelju bez struje 11 naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži u nedjelju od osam do 10 časova struje neće imati dijelovi naselja Stričići, Pavići, Lokvari, Ledenice i Racune.

Ovi dijelovi Banjaluke će danas biti bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od 8.30 do 13 časova struje neće imati dijelovi naselja Drakulić i Srpski Milanovac.

Pogledajte koja banjalučka naselja će danas biti bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od dva do četri časa biti dijelovi naselja Borik, Starčevica, Obilićevo, Rebrovac i Ada. Od 8.30 do 9.30 struje neće imati dijelovi ulica Bose Živković, Sanske, Vida Simurdžića i Vladike Varnave Nastića.

Izbio loptu u aut i ugasio struju cijelom selu

Utakmica treće norveške lige između Selbaka i Vestfosena na kratko je prekinuta u 85. minutu nakon što je igrač domaćeg tima uništio strujni vod koji je prolazio kraj igrališta.

Najčitanije