Struja

Koliko struje potroši rudarenje jednog Bitcoina?

Povećanje vrijednosti Bitcoina na više od 10.000 dolara dovelo je i do povećanje potrošnje struje ljudi koji žele da se obogate preko noći.

Bez struje 13 banjalučkih ulica

od osam do 10 časova struje neće imati dijelovi banjalučkih ulica Josifa Pančića i Stefana Prvovjenčanog.

Bez struje Debeljaci i Kuljani

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od 10 do 12 časova struje neće imati dijelovi ulica Braće Pantića, Kninska, Jovana Dučića i Marije Bursać.

Bez struje pet banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od devet do 13 časova struje neće imati dijelovi naselja Suturlija, Bukvalek i Donja Kola.

Bez struje Ramići i Dragočaj

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od devet do 14 časova struje neće imati dio Ulice Branka Popovića.

Bez struje Zalužani i Kuljani

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 10 časova biti dio Ulice Veljka Mlađenovića.

Bez struje 19 banjalučkih naselja

BANJALUKA-Zbog izvođenja radova "Elektroprenosa BiH" u trafo-stanicama 110 kV "Banjaluka 2" i "Banjaluka 5" danas od tri do 5.30 struje neće imati dijelovi ulica Majke Jugovića, Stepe Stepanovića i Desanke Maksimović te dijelovi naselja Centar, Borik, Nova varoš, Ada i Debeljaci.

Kvarovi na elektromreži biće otklonjeni tokom dana

NOVI GRAD - Radnici "Elektrodistribucije" Novi Grad nastavili su jutros sanaciju kvarova na elektromreži, prouzrokovanih snježnim padavinama, i očekuje se da će oni danas biti otklonjeni.

Bez napona još 137 trafostanica u Novom Gradu i Krupi na Uni

NOVI GRAD - Na području opština Novi Grad i Krupa na Uni jutros je bez napona još 137 trafostanica, rečeno je u lokalnom Centru za obavještavanje.

UIO: Priprema se novi zakon o akcizama

BANJALUKA – Uprava za indirektno oporezivanje BiH formirala je radnu grupu koja radi na pripremi novog prijedloga zakona o akcizama, rekao je Ratko Kovačević, portpartol te institucije.

Reklame

Najčitanije