Student

Studenti Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu na praksi u Lanaku

Savremeno tržište rada u sve većoj mjeri pridaje značaj mladim stručnjacima koji posjeduju kvalitetna praktična iskustva i koji su spremni da se uhvate u koštac sa svojom izabranom profesijom.

Strani studenti neće biti deportovani iz SAD

Administracija američkog predsjednika Donalda Trampa odustala je od planova za deportaciju stranih studenata čija se predavanja obavljaju putem interneta zbog pandemije virusa korona.

Pronađeno rješenje: Beogradski studenti ostaju u domovima

BEOGRAD - Poslije razgovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rješenje.

Student iz Milana nije zaražen

SARAJEVO - Student iz Milana, koji je doputovao u Sarajevo, nije zaražen virusom korona, potvrdio je test koji je danas urađen na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Student iz Azije pretučen u Londonu: Ne želimo tvoj korona virus

LONDON - Dvadesettrogodišnji student iz Singapura koji živi u Londonu na Facebooku je opisao kako je, kako kaže, preživio rasistički napad.

Srbin u Vuhanu: Ne strahujem, ali jedva čekam da idem kući

VUHAN - Stefan Vojnić (27) iz Beograda, koji se trenutno nalazi u "najopasnijem" gradu na svijetu, Vuhanu, i već nekoliko dana je u karantinu zbog pojave koronavirusa, za Tanjug kaže da ne strahuje od zaraze, jer se strogo pridržava svih pravila, ali da, ipak, jedva čeka da se vrati kući.

Student iz Bijeljine pao s krova i poginuo

NOVI SAD - Dvadesetčetvorogodišnji mladić, izgubio je život, danas nešto prije 15 časova, kada je iz još neutvrđenih razloga, pao ili namjerno skočio sa krova zgrade, koja ima sedam spratova, na Bulevaru oslobođenja 65 u Novom Sadu.

Studentu sa računa nestalo oko 7.400 KM

GACKO - Gatačkoj policiji prijavljeno je da je sa računa otvorenog u jednoj banci nestalo oko 3,800 evra (oko 7.400 KM) .

Student u Nišu izbo kolegu nožem

NIŠ - Student Elektronskog fakulteta B. S. (19) izbo je jutros oko 10.15 nožem svog kolegu J.M. (19), dok je jednu djevojku, takođe studentkinju ove visokoškolske ustanove, izudarao čekićem.

Pronađen snimak u kom je student najavio krvoproliće na koledžu

Student četvrte godine koledža građevinarstva Danil Zasorin (19) juče je u Blagovešćensku na ruskom Dalekom istoku u kabinetu za kompjutersku nastavu iz lovačke puške ubio svog kolegu, ranio još trojicu učenika, a zatim izvršio samoubistvo.

Najčitanije