Student

Policajac ubio studenta zbog maske

KINŠASA - Policajac u Kinšasi ubio je studenta jer prilikom snimanja videa nije nosio zaštitnu masku, usljed trećeg talasa kovida 19 koji pogađa Demokratsku Republiku Kongo (DRC).

Student porijeklom iz BiH izboden u Londonu

LONDON - Stravična vijest dolazi iz Londona gdje je ubijen dvadesetdvogodišnji Sven Badžak, javljaju britanski mediji.

Otvorena završna izložba radova studenata Akademije umjetnosti

Na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjaluci danas je otvorena tradicionalna završna izložba radova studenata ove akademije, na kojoj su predstavljeni radovi više od 140 studenata.

Zbog žurke 2.500 studenata u karantinu

Zbog žurke, poslije koje je ustanovljeno desetak zaraza virusom korona, cijela jedna generacija poznate ugostiteljske škole EHL iz Lozane mora u karantin.

Država gasi mobilni internet svaki dan da spriječi varanje na ispitima

Sudan je odlučio da isključi mobilni internet na tri sata dnevno u cijeloj zemlji kako bi spriječio varanje na prijemnim ispitima za fakultete.

Studenti Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu na praksi u Lanaku

Savremeno tržište rada u sve većoj mjeri pridaje značaj mladim stručnjacima koji posjeduju kvalitetna praktična iskustva i koji su spremni da se uhvate u koštac sa svojom izabranom profesijom.

Strani studenti neće biti deportovani iz SAD

Administracija američkog predsjednika Donalda Trampa odustala je od planova za deportaciju stranih studenata čija se predavanja obavljaju putem interneta zbog pandemije virusa korona.

Pronađeno rješenje: Beogradski studenti ostaju u domovima

BEOGRAD - Poslije razgovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rješenje.

Student iz Milana nije zaražen

SARAJEVO - Student iz Milana, koji je doputovao u Sarajevo, nije zaražen virusom korona, potvrdio je test koji je danas urađen na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Student iz Azije pretučen u Londonu: Ne želimo tvoj korona virus

LONDON - Dvadesettrogodišnji student iz Singapura koji živi u Londonu na Facebooku je opisao kako je, kako kaže, preživio rasistički napad.

Najčitanije