Studentski centar

Cedevita Olimpija bolja od Studentskog centra

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su na gostujućem terenu Studentski centar sa 88:80 (21:19, 22:31, 24:17, 21:13), u utakmici 25. kola ABA lige.

Rutinski trijumf košarkasa Zvezde protiv Studentskog centra

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras Studentski centar 94:84 u utakmici 22. kola ABA lige.

Igokea gostuje ekipi Studentski centar

Košarkaši Igokee večeras gostuju u Podgorici kod ekipe Studentski centar u 11. kolu ABA lige.

Pijani se potukli na parkingu iza studentskog centra u Banjaluci

BANJALUKA - Tri lica uhapšena su zbog tuče na parkingu iza studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a jedno lice se se oglušilo o naređenje policijskih službenika, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Studentski centar u ABA ligi

Crnogorski klub Studentski centar osvojio je ABA 2 i plasirali su se u ABA ligu.

Borac perfektan u Sarajevu, pao i lider ABA lige 2

Košarkaši Borca iz Sarajeva se vraćaju s pefektnim skorom. Banjalučani su na trećem balon turniru ABA lige koji se igrao u dvorani hotela "Hills" ostvarili tri pobjede iz isto toliko utakmica, te su sada na skoru od sedam pobjeda i tri poraza što je dovoljno za sjajno drugo mjesto na tabeli.

Policajac kažnjen zbog smještanja zdravih građana među zaražene

BANJALUKA - Nakon što je šest građana, umjesto u tadašnji karantin u Srednjoškolskom domu u Banjaluci, greškom prebačeno u Studentski centar "Nikola Tesla", gdje su, inače, bili smješteni pacijenti zaraženi novim virusom korona, jednom policajcu je izrečena novčana kazna.

Zenički studenti se neće vraćati u dom do jeseni

ZENICA - Senat Univerziteta u Zenici (UNZE) donio je odluku da se ispiti realizuju u prostorijama fakulteta, ali Studentski centar Zenica (SCZ) ovog ljeta ipak neće moći primati studente i obezbijediti im boravak te spremanje ispita u domu, kazao je direktor SCZ Dino Eminović.

Kazna za one koji su smjestili zdrave sa zaraženima u Studentski centar

BANJALUKA - Biće kažnjeni svi koji su neodgovorno postupili u slučaju prebacivanja šest građana u Studentski centar "Nikola Tesla", gdje su, inače, smješteni pacijenti zaraženi novim virusom korona, umjesto u karantin u Srednjoškolskom domu u Banjaluci.

Iseljavaju se studentski domovi u Banjaluci

Upravni odbor JU Studentski centar "Nikola Tesla" Banjaluka i Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske donijeli su jednoglasnu odluku da se isele banjalučki studentski domovi u cilju suzbijanja pojave i širenja virusa korona.

Ekonom Studentskog centra u Sarajevu osumnjičen da je ubio šefa

SARAJEVO - Radnik Studentskog centra u Nedžarićima S. T. je nakon svađe nožem ubio svog nadređenog A. Š., saznaje iz više izvora Klix.ba.

"Otklonjene sve primjedbe na rad SC Nikola Tesla"

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a Ranka Perić Romić rekla je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da su propusti u radu Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka računovodstvene prirode i da su otklonjene skoro sve primjedbe revizora.

Studentskom centru "Nikola Tesla" negativno revizorsko mišljenje

BANJALUKA - Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske dala je negativno mišljenje Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci, nakon sprovedene finansijske revizije za prošlu godinu.

"Nuđeno 30.000 KM za trovanje studenata u Studentskom centru Sarajevo"

SARAJEVO - Policija je pokrenula istragu nakon tvrdnji da je kuvar u Studentskom centru Sarajevo pričao da ima saznanja da nepoznato lice drugom licu nudi 30.000 maraka da se podmetne "nešto" kako bi se izazvalo masovno trovanje studenata u studentskoj ishrani.

Počelo useljavanje novoupisanih studenata u SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - U Studentski centar "Nikola Tesla" u Banjaluci danas je počelo useljavanje 250 novoupisanih studenata na osnovu zvanične rang-liste za akademsku 2019/2020. godinu.

Najčitanije