Studentski centar Nikola Tesla

Policajac kažnjen zbog smještanja zdravih građana među zaražene

BANJALUKA - Nakon što je šest građana, umjesto u tadašnji karantin u Srednjoškolskom domu u Banjaluci, greškom prebačeno u Studentski centar "Nikola Tesla", gdje su, inače, bili smješteni pacijenti zaraženi novim virusom korona, jednom policajcu je izrečena novčana kazna.

Iseljavaju se studentski domovi u Banjaluci

Upravni odbor JU Studentski centar "Nikola Tesla" Banjaluka i Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske donijeli su jednoglasnu odluku da se isele banjalučki studentski domovi u cilju suzbijanja pojave i širenja virusa korona.

"Otklonjene sve primjedbe na rad SC Nikola Tesla"

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a Ranka Perić Romić rekla je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da su propusti u radu Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka računovodstvene prirode i da su otklonjene skoro sve primjedbe revizora.

Studentskom centru "Nikola Tesla" negativno revizorsko mišljenje

BANJALUKA - Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske dala je negativno mišljenje Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci, nakon sprovedene finansijske revizije za prošlu godinu.

Počelo useljavanje novoupisanih studenata u SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - U Studentski centar "Nikola Tesla" u Banjaluci danas je počelo useljavanje 250 novoupisanih studenata na osnovu zvanične rang-liste za akademsku 2019/2020. godinu.

Brucošima besplatno stanovanje dva mjeseca u SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Iako su okupljeni studenti ispred paviljona u Banjaluci tražili da budu oslobođeni plaćanja smještaja deset mjeseci ili dva mjeseca sa hranom, Upravni odbor SC "Nikola Tesla" istakao je u petak da su donijeli odluku da brucoši budu dva mjeseca oslobođeni plaćanja smještaja, ali bez hrane.

Brucoši traže da im se vrati po 125 KM

BANJALUKA - Tražimo da se brucošima, za njih 87 koji su dobili smještaj u drugom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a nisu useljeni početkom nove akademske godine, izvrši povrat novaca u visini od 125 KM, kazao je Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata SC, i dodao da će taj zahtjev sutra uputiti Ministarstvu prosvjete i kulture RS.

"Nikola Tesla" dobio novog šefa

BANJALUKA - Vlada RS juče je Dragoslava Topića imenovala za direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka, potvrđeno je juče "Nezavisnim".

Topić ili Bursać novi direktor Studentskog centra "Nikola Tesla"?

BANJALUKA - Dva imena su u igri za mjesto direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a "Nezavisne" nezvanično saznaju da su u pitanju Dragoslav Topić i Goran Bursać.

Studenti se useljavaju u SC "Nikola Tesla, stiže i novi direktor

BANJALUKA - Imenovanje novog direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka trebalo bi da bude u toku ove sedmice, kazao je danas Zoran Babić, još aktuelni direktor ove ustanove, ali koji, čim mu dođe nasljednik, odlazi u fotelju pomoćnika ministra.

Najčitanije