Studentski dom

Studenti bili bez tople vode, kvar otklonjen

BANJALUKA - Nakon što su nekoliko dana studenti u paviljonima jedan i dva Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci bili bez tople vode, danas je kvar na postrojenjima riješen, a najavljeno je da bi studenti vodu trebali dobiti u toku dana.

Brucošima besplatno stanovanje dva mjeseca u SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Iako su okupljeni studenti ispred paviljona u Banjaluci tražili da budu oslobođeni plaćanja smještaja deset mjeseci ili dva mjeseca sa hranom, Upravni odbor SC "Nikola Tesla" istakao je u petak da su donijeli odluku da brucoši budu dva mjeseca oslobođeni plaćanja smještaja, ali bez hrane.

Brucoši traže da im se vrati po 125 KM

BANJALUKA - Tražimo da se brucošima, za njih 87 koji su dobili smještaj u drugom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a nisu useljeni početkom nove akademske godine, izvrši povrat novaca u visini od 125 KM, kazao je Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata SC, i dodao da će taj zahtjev sutra uputiti Ministarstvu prosvjete i kulture RS.

Brucoši će biti oslobođeni plaćanja soba?

BANJALUKA - Brucoši koji su dobili smještaj u drugom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci mogli bi biti oslobođeni plaćanja smještaja nekoliko mjeseci, kazao je Savan Vujin, potpredsjednik Unije studenata RS, ali to još nije ozvaničeno.

Počinje useljavanje brucoša u studentske sobe

BANJALUKA - Agonija u vezi s useljavanjem u drugi paviljon najviše je pogodila novoupisane studente, a posebno nas brucoše koji smo došli iz dalekih opština, jer smo bili prinuđeni da tražimo privatni smještaj, kazala je juče Gordana Miličević iz Bileće, studentkinja prve godine mašinskog fakulteta.

Drugi paviljon "Nikole Tesle" do kraja sedmice na raspolaganju studentima

BANJALUKA - Drugi paviljon banjalučkog Studentskog centra "Nikola Tesla" do kraja sedmice konačno bi trebao biti na raspolaganju studentima.

Dragoslav Topić još nije obaviješten da je novi direktor SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Vlada RS u prošli četvrtak je imenovala Dragoslava Topića za v.d. direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, potvrdili su iz Ministarstva prosvjete i kulture RS, međutim Topić je za "Nezavisne" kazao da se on trenutno nalazi na poziciji savjetnika generalnog direktora "Lutrije RS".

Obnovljene sobe drugog paviljona SC "Nikola Tesla" i dalje prazne, direktor napušta dom?

BANJALUKA - Iako je nova akademska godina na Banjalučkom univerzitetu počela juče, a i završena je obnova drugog paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla", studenti se ipak još nisu uselili u nove sobe jer nisu namještene.

Položen kamen temeljac za policijsku stanicu i studentski dom u Vlasenici

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Srpske Željka Cvijanović i načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević danas su u ovoj opštini položili kamen temeljac za izgradnju policijske stanice, te studentskog i đačkog doma "Srbija".

Unija studenata RS strahuje da svi studenti neće imati smještaj

BANJALUKA - Unija studenata RS tvrdi da rekonstrukcija prvog i drugog paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka nije ni približno gotova, a nastava za studente prvog ciklusa studija počinje 8. oktobra, pa strahuju da svi studenti neće imati adekvatan smještaj.

Najčitanije