Stvari

Stvari koje nikada ne treba stavljati u mašinu za sušenje veša

Mašine za pranje veša smo apsolvirali, ali kakva je situacija sa mašinama za sušenje?

Da li je kupovina novih stvari zamjena za sreću

Pretjerana potreba za kupovinom, prema riječima psihologa, može ipak da preraste u opsesivnu potragu za novim stvarima kako bi se ispunila emotivna praznina. Kupovina novih cipela ili nove krpice najlakši je način da se zamjene loše emocije.

Stvari za koje smo mislili da su vječne, a imaju rok trajanja

Mnogima od nas nije strano, naprotiv, sasvim je uobičajeno da provjeravamo rok trajanja namirnica, lijekova i kozmetičkih proizvoda.

Stvari na koje se treba pripaziti kada se pije voda

Voda pomaže probavi i može olakšati i spriječiti zatvor, ispira toksine, zaustavlja stvaranje bubrežnog kamenca i hidrira kožu.

"Dani Malih stvari": Svijet zla i kriminala iza maske komedije

TREBINJE - Predstavom "Slučajna smrt jednog anarhiste" produkcije "Do daske" iz Novog Beograda u Kulturnom centru u Trebinju je u srijedu veče počeo "InterDiFest" 16. "Dani Malih stvari - Trebinje 2021".

"Izgubljeni u Bruklinu" najbolja predstava na festivalu "Dani malih stvari"

TREBINJE - Predstavom "Edit Pjaf" u izvođenju Đurđe Vukašinović te proglašenjem najboljih u Trebinju završen je 15. INTERDIFest "Dani malih stvari".

"Izgubljeni u Bruklinu" za početak "Malih stvari"

TREBINJE - Predstavom "Izgubljeni u Bruklinu" u izvođenju Narodnog pozorišta Republike Srpske, u Trebinju je počeo 15. INTERDIFest "Dani malih stvari".

Film sedmice: "Razmišljam da okončam stvari"

Čarli Kaufman (Charlie Kaufman) je pisac, scenarista i reditelj kojeg ili volite ili ne volite.

Riješite se nepotrebnih stvari iz ormara

Nova godina je novi početak, koji ne može biti potpun bez čišćenja naših životnih prostora od suvišnih stvari. Od kuhinjskih ormarića, tavana i podruma pa do garderobe, vrijeme da dobro pregledamo šta sve posjedujemo i odlučimo šta od toga svega možemo donirati, pokloniti ili baciti.

Najmlađi Čelinčani izveli predstavu "Naše stvari"

ČELINAC - Najmlađi članovi Dramske sekcije Čelinac premijerno su odigrali predstavu "Naše stvari" u kojoj su publici predstavili njihovo viđenje svakodnevnih situacija u školi.

Najčitanije