Suđenje

Nastavljeno suđenje Milanu Kaliniću zbog tuče

BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je pregledom policijskog video-snimka i fotografija nastavljeno suđenje glumcu Milanu Kaliniću, povodom optužbi da je učestovao u tuči pred košarkašku utakmici između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine u hali "Aleksandar Nikolić".

Slučaj "Krunić": "Stručno lice MUP-a" na ročištu postalo vještak

BANJALUKA - Miroslav Ćurković, svjedok tužilaštva, na suđenju u slučaju ubistva biznismena Slaviše Krunića (48) i njegovog pratioca Žarka Pavlovića (38), koji je na prethodnom ročištu svjedočio kao "stručno lice", u petak je na zahtjev suda "prekvalifikovan" u vještaka.

Svjedok viđao Jasmina Keserovića u Siriji

SARAJEVO - Zaštićeni svjedok "N-2" Tužilaštva BiH danas je na suđenju Jasminu Keseroviću zbog ratovanja u Siriji ispričao da je viđao optuženog, za kojeg je čuo da je zbog poznavanja arapskog jezika bio desna ruka Gorana Pavlovića.

Procesi u BiH među najdužima u Evropi, do sudskog epiloga 418 dana

BANJALUKA, BRISEL - Sudski procesi u BiH su među najdužima u Evropi i u prosjeku traju 418 dana, ne računajući postupke za komunalne usluge, podaci su Evropske komisije.

Istorijsko suđenje mafiji u Italiji, optuženo 355 članova Ndrangete

RIM - U Italiji danas počinje suđenje grupi od više stotina navodnih pripadnika najuticajnije mafijaške grupe u zemlji, što je najveći proces protiv organizovanog kriminala u prethodnih nekoliko decenija.

Slučaj "Krunić": Optuženi Gajić komunicirao s jednim od napadača

BANJALUKA - Rodoljub Gajić, koji je optužen u slučaju ubistva Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, u više navrata je komunicirao sa Željkom Kovačevićem, koji je ubijen u razmjeni vatre i označen kao jedan od napadača u zločinu koji se desio 22. aprila 2019. godine.

Na suđenju "Malčanskom berberinu" svjedočio psihijatar

NIŠ - U Višem sudu u Nišu danas je saslušanjem vještaka psihijatra nastavljeno suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao "Malčanski berberin", optuženom za kidnapovanje i zlostavljanje 12-godišnje djevojčice M.K krajem prošle godine.

Osumnjičeni da je prerezao vrat sugrađaninu čeka treću presudu

TREBINJE - Presuda Spasu Milišiću (32), osumnjičenom da je 11. februara 2018. godine na svirep način ubio svoga sugrađanina Nemanju Šupljeglava (31) prerezavši mu vrat ispred "Merlot bara" u Trebinju, treba da bude donesena po treći put, jer je Vrhovni sud RS već dva puta obarao presude Okružnog suda u Trebinju od 20 i 16 godina zatvora.

"Kamere snimile optuženog kod picerije gdje je sjedio Krunić"

BANJALUKA - Emilio Baldo (53), optuženi za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), na dan zločina, u popodnevnim satima, prolazio je pored picerije u Glamočanima, gdje je, prije nego što će biti ubijen, sjedio Krunić.

Nedeljku Dukiću četiri godine robije zbog pokušaja ubistva novinara

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci osudio je danas Nedeljka Dukića, na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva novinara Vladimira Kovačevića 2018. godine.

Najčitanije