Suđenje

Neuropsihijatrijsko vještačenje Čambera radiće specijalisti iz Sokoca

BANJALUKA- Odlukom Sudskog vijeća banjalučkog Okružnog suda, neuropsihijatrijsko vještačenje Dalibora Čambera (47) iz Laktaša, optuženog za ubistvo Duška Savanovića (24) i ranjavanje Alekse Babića, uradiće specijalisti Psihijatrijske klinike iz Sokoca.

Predstavnik Telekoma svjedočio na suđenju Zoranu Marjanoviću

BEOGRAD - Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem predstavnika Telekoma Ðorđa Marovića.

Na suđenju Siniši Šakiću pušteni snimci motocikla

BANJALUKA – Na suđenju Siniši Šakiću koji je optužen za ubistvo Slaviše Ćuluma u banjalučkom Okružnom sudu tužilaštvo je prikazalo snimke motocikla za koje tvrdi da su snimljeni prije i poslije zločina.

Počelo suđenje braći Vranješ: Stojan negirao krivicu, Ognjen se nije pojavio

​BANJALUKA - Stojan Vranješ, kapiten FK "Borac", negirao je krivicu u Osnovnom sudu u Banjaluci za nanošenje teških povreda mladiću i djevojci u Banjaluci, dok se njegov brat Ognjen Vranješ nalazi u inostranstvu zbog čega se nije izjasnio, što će učiniti 18. oktobra.

Policajci svjedočili o napadu na Kapitol: "Ovako ću umrijeti"

VAŠINGTON - Četiri američka policajca danas su svjedočila u Kongresu o tome da su prebijani, vređani na rasnoj osnovi, da im je prijećeno smrću i da su bili zabrinuti za svoje živote dok su 6. januara pokušavali da odbrane Kapitol od pristalica tadašnjeg predsjednika Donalda Trampa.

Nastavlja se suđenje Novaliću i ostalima u aferi "Respiratori"

SARAJEVO - U Sudu BiH danas će biti nastavljeno suđenje federalnom premijeru Fadilu Novaliću i drugima u vezi sa nabavkom 100 respiratora vrijednosti 10.530.000 KM.

Bivši policijski inspektori osuđeni na 13 godina i devet mjeseci zatvora

BANJALUKA – Srđan Radulović (36) i Ognjen Stijak (36) bivši policijski inspektori osuđeni su danas na ukupno 13 godina i devet mjeseci zatvora zbog organizovane prodaje narkotika, falsifikovanja i iznude iskaza.

Suđenje Glavašu za ubistva osječkih Srba počinje ispočetka

ZAGREB - Suđenje Branimiru Glavašu i ostalim optuženima za ratni zločin nad Srbima u Osijeku 1991. godine, u ponedjeljak, 5. jula, na zagrebačkom Županijskom sudu formalno će krenuti ispočetka zbog izmjene sudskog vijeća.

Iskaz svjedoka na suđenju Mektiću: Bilo odstupanja u veličini naručene opreme

SARAJEVO - Na suđenju bivšem ministru bezbjednosti u Savjetu ministara Draganu Mektiću i drugima za zloupotrebu položaja, pročitan je iskaz svjedoka Zorane Ivanović, koja je ispričala kako je postavljena za menadžera projekta prekogranične saradnje i kako je došlo do izmjene ugovora o nabavci vatrogasne opreme.

Suđenje Ramzi Karajčić: Majku udarala sjekirom po čelu

BIJELJINA - U Okružnom sudu u Bijeljini juče je nastavljeno suđenje Ramzi Karajčić (63) iz Kozluka kod Zvornika koju optužnica tereti za svirepo ubistvo majke Namke Hokić (83), a koje se dogodilo 25. avgusta 2020. godine u porodičnoj kući u Kozluku.

Najčitanije