Suđenje

Suđenje Mahmuljinu zatvoreno za javnost

SARAJEVO - Pred Apelacionim vijećem Suda BiH danas je bez prisustva javnosti nastavljeno obnovljeno suđenje nekadašnjem komandantu Trećeg korpusa Armije RBiH Sakibu Mahmuljinu, jer nije spriječio zločine koje su počinili pripadnici odreda "El mudžahedin" na području Vozuće i Zavidovića.

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Nakon tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu.

Počelo suđenje Turčinu za nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

Skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, danas, 20. januara, počelo je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu, koji se tereti za dvostruko ubostvo iz nehata.

Korona odgodila suđenje optuženom za smrt supružnika Hršum

ISTOČNO SARAJEVO - Sarajliji Amiru Kujoviću (37), optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli supružnici Hršum, Danijela (42) i Dario (50), odgođeno je suđenje jer su dva člana Sudskog vijeća zaraženi virusom korona, saznaju "Nezavisne novine".

"Orvelovski je ovo što se dešava Đokoviću"

MELBURN - Alijansa advokata Australije stala je na stranu Novaka Đokovića u njegovoj borbi da ostane u zemlji i takmiči se na Australijan openu.

Promijenjen termin Novakovog suđenja

MELBURN - Federalni sud je donio promjenu od 15 minuta, pa će umjesto u 23.30 po srpskom vremenu, kompletan rasplet početi u 23.15.

Korona odgodila suđenje u slučaju "Krunić"

BANJALUKA - Suđenje optuženima za ubistvo biznismena Slaviše Krunića (48) i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, odgođeno je u banjalučkom Okružnom sudu zbog virusa korona kojim je zaražen član sudskog vijeća.

Ivanka i Donald Tramp Džunior odbili svjedočiti o poslovanju svog oca

Donald Trump Džunior i Ivanka Tramp, djeca bivšeg američkog predsjednika, odbila su svjedočiti u istrazi o navodnoj prevari u vezi s poslovanjem kompanije njihovog oca.

Odloženo suđenje Miki Aleksiću zbog štrajka advokata

​Vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, danas je za 2. februar odloženo suđenje u Višem sudu u Beogradu.

Nastavak suđenja Šakiću: Hlače motocikliste nisu iste kao one koje su oduzete u istrazi

BANJALUKA - Osobe koje su, prema optužnici, pobjegle motociklom nakon ubistva Slaviše Ćuluma (36) nisu imale iste maskirne hlače kao one koje su izuzete tokom istrage ubistva.

Najčitanije