Suđenje

Suđenje Dudakoviću: Jeličić svjedočila o ubistvu supruga

SARAJEVO - Na suđenju generalu Atifu Dudakoviću i još 15 pripadnika i komandanata Petog korpusa takozvane Armije BiH za zločine nad Srbima na području Krajine 1995. godine, svjedok Tužilaštva BiH Mara Jeličić rekla je da joj je suprug Čedo ubijen 15. septembra te godine kada je iz Sanskog Mosta krenuo u selo Vrtače po invalidska kolica za djecu.

Nastavak suđenja Draganu Cerovcu: Klimalo imao osam povreda, izbijen mu i zub

BANJALUKA - Nenad Jakovljević zadobio je najmanje osam mehaničkih povreda, dok je na osnovu stomatološkog nalaza utvrđeno da je imao izbijen treći zub u gornjoj vilici i prelom krunice na lijevom očnjaku.

Opljačkani Milaković na suđenju: Polomili su me i ukrali oko 50.000 evra

BANJALUKA - Opljačkani starac Ostoja Milaković (81) iz Kmećana, kod Banjaluke, rekao je u banjalučkom Okružnom sudu da su mu razbojnici odnijeli oko 50.000 evra, kao i pet miliona starih jugoslovenskih dinara kada su ga krajem prošle godine napali u snu, vezali telefonskim kablom i polomili mu vilicu.

Suđenje optuženom za premlaćivanje novinara: Svjedoče tužilac i krim-inspektori

BANJALUKA - U nastavku suđenja banjalučkom bokseru Marku Čoliću (32), optuženom za premlaćivanje novinara RTV BN Vladimira Kovačevića (37), svjedočiće tužilac Dragana Lipovčić, koja je u vrijeme uviđaja bila dežurna, ali i krim-inspektori Željko Rodić i Radojica Dabić.

Suđenje bokseru Marku Čoliću: Čistačica umalo bacila ključni dokaz u smeće

BANJALUKA - Falila je sekunda da to bacim u smeće, ispričala je danas Banjalučanka Snježana Macanović, čistačica i komšinica pretučenog novinara RTV BN Vladimira Kovačevića (37), prisjećajući se dana kada je pronađena palica kojom je tridesetsedmogodišnjak brutalno premlaćen.

Ruskim fudbalerima prijeti pozamašna zatvorska kazna

Rusko tužilaštvo je pokrenulo postupak u kojem se zahtjeva kazna zatvora za ruske fudbalere Pavela Mamaeva i Aleksandera Kokorina.

Francuski Oranž završio na sudu; Ubilo im se 19 radnika, još 12 pokušalo

PARIZ - Danas na sudu u Parizu počinje dugo iščekivano suđenje Oranžu i sedmorici sadašnjih ili bivših menadžera zbog psihičkog zlostavljanja i sličnih optužbi.

Navijač Alkatraza oslobođen optužbi za ubistvo suparnika

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je zbog nedostatka dokaza oslobodio Milana Krasića (31) iz navijačke grupe "Alkatraz" od optužbi za ubistvo Ivana Perovića (20), pripadnika navijačke grupe "Zabranjeni", 22. oktobra 2011. godine na Novom Beogradu.

Svjedok na suđenju Mahmuljinu: "El mudžahedin" zarobio i medicinsko osoblje na Ozrenu

SARAJEVO - Bivši pripadnik odreda "El mudžahedin" rekao je na suđenju komandantu Armije RBiH Sakibu Mahmuljinu za zločine nad zarobljenim srpskim civilima i vojnicima na području Zavidovića i Vozuće 1995. godine, da je odred u julu te godine na Ozrenu imao desetak zarobljenih pripadnika srpske vojske, među kojima je bilo medicinsko osoblje.

Suđenje bivšim banjalučkim inspektorima: Optuženi dokazima ubio stršljena

BANALUKA - Na suđenju bivšim policijskim inspektorima Srđanu Raduloviću (34) i Ognjenu Stijaku (34) u Okružnom sudu u Banjaluci danas se pojavio stršljen, koji je puna dva sata pokušavao da pronađe izlaz iz sudnice, nakon čega je načinio pogrešan potez sletjevši do klupe Stijaka, koji ga je usmrtio dokaznim materijalima.

Najčitanije