Suđenje

Dispečerku davio kablom, spasio je panik taster

​BANJALUKA - Jesam li ti rekao da ću te naći, rekao je Dejan Knežević iz Prijedora Aleksandri Perović, dispečerki "Banjalučkog taksija", kada joj je upao u kancelariju i odmah počeo da je davi i udara, koja je ovaj događaj opisala u Okružnom sudu u Banjaluci na početku suđenja.

Optuženom ni traga ni glasa

BANJALUKA - Ognjen Ćutković, koji je bio osuđen na šest i po godina zatvora zbog šverca drogom, već drugi put se nije pojavio na ponovljenom suđenju u Okružnom sudu u Banjaluci.

Marjanović se izjasnio da nije kriv, suđenje počinje 5. novembra

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu zakazao je za 5. novembar početak suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, pošto je danas okončano pripremno ročište.

Bebe odgodile suđenje za milionske malverzacije

BANJALUKA - Suđenje radnicima Republičke uprave za geodetske i imovinsko - pravne poslove (RUGIP), koje terete za milionske malverzacije na štetu grada Banjaluka, odgodio je porođaj dvije optužene.

Za ranjavanje tri osobe dobio godinu i devet mjeseci zatvora

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta BiH okončalo je postupak po optužnici protiv Đanija Osmanovića (35) optuženog da je početkom godine u brčanskom naselju Novo Brčko ispred stambene zgrade u Željezničkoj ulici upotrebom vatrenog oružja počinio više krivičnih djela

Suđenje Mahmuljinu: Moguće da su u "El mudžahedinu" zagovarali ubijanja zarobljenika

SARAJEVO - Halil Mehtić, svjedok odbrane bivšeg komandanta Trećeg korpusa Armije RBiH Sakiba Mahmuljina, optuženog za zločine nad zarobljenim srpskim civilima i vojnicima na području Zavidovića i Vozuće 1995. godine, u nastavku suđenja nije isključio mogućnost da su određeni pripadnici odreda "El mudžahedin" zagovarali da treba ubijati ratne zarobljenike.

Bivšim specijalcima i Bandi 40 godina za pljačku 617.000 KM

BANJALUKA - Trojica nekadašnjih specijalaca i civil Oleg Banda (35), koji im je, po optužnici, bio saučesnik, osuđeni su na ukupno 40 godina robije za filmsku pljačku na autoputu Banjaluka - Gradiška, tokom koje je ukradeno oko 617.000 KM!

Počelo suđenje muškarcu koji je ubio petomjesečnog sina

BANJALUKA - U Okružnom sudu u Bijeljini počelo je suđenje Zoranu Miloševiću (30) iz Zagona kod Bratunca koji je svirepo ubio svog petomjesečnog sina.

"Nezavisne" saznaju: Odbačena Čolićeva žalba, ostaje iza brave

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske odbacio je žalbu odbrane Marka Čolića (32), a koja se odnosi na produženje pritvora, tako da banjalučki bokser ostaje iza brave, nakon što je u petak osuđen na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Udruženje novinara RS o presudi Čoliću: Obrazloženje suda pritisak na rad medija

BANJALUKA - Udruženje novinara Republike Srpske današnje obrazloženje "posebnih pritvorskih razloga", koji su se čuli prilikom izricanja presude Marku Čoliću, u slučaju pokušaja ubistva novinara Vladimira Kovačevića, smatra potpuno bespredmetnim, te svojevrsnim pritiskom na rad medija i izražava zabrinutost.

Najčitanije