Suđenje

Nastavljeno ponovljeno suđenje Branimiru Glavašu

ZAGREB - Na zagrebačkom Županijskom sudu danas je nastavljeno ponovno suđenje Braimiru Glavašu za ratni zločin nad osiječkim Srbima tokom posljednjeg rata.

Suđenje Šariću odloženo za 25. decembar

BEOGRAD - Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za pranje novca, koje je pred završetkom, odloženo je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu za 25. decembar pošto se dvojica optuženih nisu pojavila u sudnici.

Zatraženo najmanje 15 godina zatvora optuženima u slučaju Beko

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je danas sudu da optužene za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, Aleksandra Zdravkovića i Maju Adrovac, osudi na kazne od po minimum 15 godina zatvora.

Svjedok na suđenju Mahmuljinu bez informacija o zarobljenim iz "El mudžahedin"

SARAJEVO U nastavku suđenja bivšem komandantu Trećeg korpusa Armije RBiH Sakibu Mahmuljinu za zločine nad srpskim civilima i vojnicima na području Zavidovića i Vozuće, svjedok odbrane Fadil Imamović izjavio je da su organi u vojsci mogli imati informacije o zarobljenicima odreda "El mudžahedin", ali da o tome nije znao ništa.

Zbog Mitrovića "letio" sa Mundijala, sada sudi Dinamu

Utakmicu između Dinama i Šahtara u 4. kolu grupne faze Lige šampiona sudiće iskusni njemački sudija Feliks Brih (44) koji do sada nije nikada sudio hrvatskim klubovima.

Marjanović: Nisam ubio svoju suprugu

BEOGRAD - Zoran Marjanović ponovo je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu negirao da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.

Suđenje Banjalučaninu Aleksandru Bubnjeviću zatvoreno za javnost

BANJALUKA - Sudski proces protiv Banjalučanina Aleksandra Bubnjevića (28), opuženog za ubistvo sugrađanina Miroslava Tatića (52) biće zatvoren za javnost, radi zaštite svjedoka, maloljetne N.Ć.

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo pjevačice počinje u utorak

BEOGRAD - U renoviranoj Palati pravde, pred Višim sudom u Beogradu, u utorak, 5. novembra, trebalo bi da počne suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.

Svjedok na suđenju Mahmuljinu: "El mudžahedin" nije htio predati zarobljenike

SARAJEVO - Na suđenju bivšem komandantu Trećeg korpusa Armije RBiH Sakibu Mahmuljinu za zločine nad zarobljenim srpskim civilima i vojnicima na području Zavidovića i Vozuće, svjedok odbrane Fadil Imamović rekao je da odred "El mudžahedin" nije htio da mu preda ratne zarobljenike u julu 1995. godine.

Ponovo odgođeno suđenje optuženom za ubistvo Bajčetića

BANJALUKA - Bilećaninu Miljanu Vujoviću (35) optuženom za ubistvo sugrađanina Petra Bajčetića ponovo je odgođeno suđenje u banjalučkom Okružnom sudu, jer se nije pojavio njegov advokat Midhat Kočo, koji je bolestan.

Najčitanije