Suđenje

Sefić vozio 102 km/h kada je usmrtio studentice

SARAJEVO - U nastavku ponovljenog suđenja Sanjinu Sefiću, optuženom za stravičnu nesreću i smrt studentica Selme Agić i Edite Malkoč oktobra 2016. godine, danas je saslušan vještak saobraćajne struke Nedim Kamenjašević.

Počinje suđenje za pogibiju Šabana Šaulića: Koja kazna prijeti Turčinu?

Njemačkom državljaninu turskog porijekla Alsinu Leventu (36), koji je optužen da je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao srpski kralj folka Šaban Šaulić (67) po njemačkom zakonu prijeti kazna do četiri godine zatvora.

Potrošila hiljade evra na suđenja zbog nevjernog mačka

Džeki Hol, Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-bijelog mačka sklonog skitnji, potrošila je hiljade funti na sudski spor protiv komšinice koju je posjećivao i kod koje se hranio nevjerni Ozi.

Počelo suđenje Trampu

U američkom Senatu počelo je suđenje u procesu opoziva predsjednika SAD Donalda Trampa, što je treći slučaj u američkoj istoriji.

Kozarić na suđenju Slavici Injac: Preduzeto sve da Bobar banka opstane

BANJALUKA - Kemal Kozarić, bivši guverner Centralne banke BiH, rekao je na suđenju Slavici Injac, bivšoj direktorici Agencije za bankarstvo RS, da je, prema njegovom mišljenju, Agencija za bankarstvo preduzela sve zakonom predviđene mjere da Bobar banka opstane u kolosijeku.

Sinu Željka Mitrovića se ponavlja suđenje za saobraćajku

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pink televizije Željka, bio osuđen na godinu dana kućnog zatvora i oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana, jer je 18. jula 2013. godine vozilom udario maloljetnu djevojku Andreu Bojanić koja je tom prilikom premilnila.

Sud u Grčkoj odgodio suđenje državljanima Srbije

​ATINA - Sud u Grčkoj odgodio je danas početak ponovljenog suđenja grupi od sedam muškaraca koji su optuženi da su 2017. godine pretukli na smrt jednog američkog turistu na Zakintosu.

Suđenje za prodaju droge: Svjedoka locirali na 1.100 km od Banjaluke

BANJALUKA - Suđenje Srđanu Boškovu (36), Nailu Kapi (20) i Ameru Isakoviću (20) iz Banjaluke, koje terete da su djeci i maloljetnicima prodavali drogu, na posljednjem ročištu nije moglo biti nastavljeno pošto se nisu pojavila dva svjedoka od kojih je jedan, kako se vjeruje, u švajcarskom gradu Bazelu, udaljenom od Banjaluke oko 1.100 km.

Suđenje za "Veliki park": Svjedok vidio da Herenda ubija vojnike JNA

SARAJEVO, - Svjedok Amir Medžić ispričao je danas, na suđenju komandantu Specijalne jedinice MUP-a RBiH Draganu Vikiću i još trojici optuženih za ubistvo zarobljenih pripadnika JNA 1992. godine u Sarajevu, da je gledao kada je, ispred "Vikićeve baze", Nedžad Herenda pobio osmoricu vojnika.

Suđenje ocu koji je sa balkona bacio djecu: "Ne znam zašto sam to napravio"

Pedesetčetvorogodišnjak koji je u februaru s balkona kuće, visine gotovo pet metara, bacio svoje četvoro djece i koji se tereti za višestruki pokušaj ubistva, iznio je danas svoju odbranu i priznao da je to učinio, kao i da ne zna zašto.

Najčitanije