Suđenje

Amber Herd nastavlja pravnu bitku sa Džonijem Depom

Amber Herd i dalje ne odustaje od žalbe povodom presude u slučaju klevete koji je vodila protiv bivšeg supruga Džonija Depa, te je odlučila da sa potpuno novim pravnim timom nastavi borbu.

Suđenje Rajanu Gigsu: Istovremeno bio u vezi sa devet žena

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs istovremeno je bio u vezi sa devet žena, otkrila je danas na sudu Kejt Grevil, koja ga je optužila za napad i nanošenje tjelesnih povreda u novembru 2020. godine, prenio je Independent.

Gajić: Rekao sam Kovačeviću kada će Krunić biti u vikendici

BANJALUKA - U istražnom postupku, Rodoljub Gajić, bivši radnik Agencije "Sektor Sekjuriti", rekao je da Željku Kovačeviću, rekao kada će njegov gazda Slaviša Krunić biti kod svoje vikendice u Glamočanima, u kom periodu i kakvo će njegovo obezbjeđenje biti.

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću zbog dojave o bombi

​BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je poslije jednog sata, zbog dojave o bombi, prekinuto suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole.

Amber Herd opet prozvala Džonija Depa, pa priznala da ga još uvijek voli

Amber Herd je izazvala svog bivšeg muža Džonija Depa da snimi sopstveni TV intervju "ako ima problema" sa njom ponavljajući svoje klevetničke navode da ju je tukao tokom u intervju koji je ona dala za emisiju "Today" prije nekoliko dana.

Džoni Dep na novom suđenju

Američki glumac Džoni Dep ponovo će se naći pred sudom sljedećeg mjeseca, ovog puta zbog optužbe za napad, što vjerovatno neće postati medijski spektakl nalik na njegovo nedavno suđenje za klevetu, pošto je zahtjev da se postupak prenosi uživo na televiziji odbijen, izvijestio je Njuzvik.

Oglasila se Amber Herd prvi put nakon suđenja

Glumica Amber Herd oglasila se prvi put nakon završenog suđenja za klevetu protiv bivšeg muža Džonija Depa uz tvrdnje da je presuda "nepravedno" donesena.

Advokat: Džombić zakasnio na ročište mojom greškom

BANJALUKA - Zoran Bubić, advokat Aleksandra Džombića, bivšeg premijera Republike Srpske, optuženog za zloupotrebu položaja a koji se jutros nije pojavio na ročištu, rekao je da se zbog njegove nenamjerne greške u vezi sa satnicom njegov branjenik i on jutros nisu pojavili u sudnici.

Aleksandra Džombića prinudno će dovesti na suđenje

BANJALUKA - U banjalučkom Okružnom sudu jutros se na zakazanom ročištu nije pojavio Aleksandar Džombić, bivši premijer Republike Srpske, optužen za zloupotrebu položaja, zbog čega će biti prinudno doveden na naredno ročište.

Šta će se desiti ako Džoni Dep izgubi parnicu protiv bivše supruge

Porotnici koji učestvuju u sudskoj parnici između Džonija Depa i Amber Herd bili su na trodnevnoj pauzi zbog obilježavanja Dana sjećanja, a nastavak je očekivan danas.

Odloženo suđenje Miroslavu Aleksiću

BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je za 23. jun odloženo suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za vise silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole.

Bekamovi na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove kćerke

Viktorija i Dejvid Bekam uskoro će se naći na sudu sa Šeron Bel, koja je poznati par optužila da joj je ukrao jajne ćelije, kojom je začeta njihova nasljednica Harper Seven.

Saslušanje o NLO-ima, prvo poslije više od 50 godina

VAŠINGTON - Prvo javno saslušanje u američkom Kongresu o slučajevima opažanja neidentifikovanih letećih objekata (NLO) u SAD, biće, poslije više od 50 godina, održano danas.

Agent otkrio koliko je Džoni Dep izgubio zbog optužbi bivše supruge

U toku je i dalje suđenje između bivših supružnika, Amber Herd i Džonija Depa, a u novom svjedočenju glumčev dugogodišnji agent otkrio je koliko je miliona izgubljeno zbog optužbe za porodično nasilje.

Suđenje Džombiću: Pavlović otkrio zašto je dao ostavku na mjesto direktora IRB RS

BANJALUKA - Milenko Pavlović, nekadašnji direktor Investiciono razvojne banke Republike Srpske (IRB RS), koja je odobrila sporni kredit od 19,4 miliona KM zvorničkoj kompaniji "Energolinija", rekao je da je ostavku na tu funkciju dao zbog ovog slučaja.

Najčitanije