Subaru

Subaru predstavio novi model kupea BRZ

Japanski proizvođač objavio je fotografije i tehničke detalje druge generacije kupea BRZ.

Novi Subaru nosi naziv po jednoj od najpopularnijih psovki

Čini se da marketinški tim japanskog Subarua nije mogao da pronađe prave riječi kojima bi nahvalio svoje novo vozilo, pa su se odlučili da mu daju vrlo slikovito ime.

Legenda relija traži novog vlasnika

Subaru Impreza, pa još sa legendarnom STi oznakom, i to veoma rijetka 22B serija u tradicionalno safir plavoj boji i zlatnim "felnama", jedan je od najtraženijih japanskih sportskih automobila iz '90-ih, a upravo takav primjerak od nedavno se nalazi u oglasima za prodaju.

Problem za Subaru: Hiljade novih modela idu na otpad

Subaru je prinuđen da povuče 2.107 potpuno novih Outback SUV modela i Legacy sedana jer je otkriveno da imaju ozbiljan defekat koji se tiče varova na vozilima.

Auta na struju udružuju Toyotu i Subaru

Dva japanska proizvođača postigli su dogovor da zajednički razviju mehaničku platformu za putnička vozila i SUV modele na struju.

Predstavljen novi Subaru Outback

Subaru je na Sajmu automobila u Njujorku predstavio potpuno novi Outback. Riječ je o šestoj generaciji popularnog krosover/karavan vozila.

Medvjed ušao u auto, pogledajte šta je ostalo

Medvjedi se bude iz zimskog sna i jako su gladni. A to vrlo dobro znaju stanovnici Kolorada, pa čak i Denvera do čijeg predgrađa se u potrazi za hranom znaju uputiti gladni medvjedi.

Subaru BRZ i Toyota GT86 ipak dobijaju nasljednike

Fanove drifta i japanskih sportskih modela će oduševiti informacija da ipak stižu novi Subaru BRZ i Toyota GT86.

Subaru u 2018. prodao više od milion vozila

Japanski proizvođač automobila Subaru je prošlu 2018. godinu završio sa prodajom od 1.062.673 vozila (što je na nivou 2017. godine).

Subaru napravio najmoćniji WRX STI u istoriji

Japanski Subaru napravo je najsnažniju verziju svog sportiste WRX STI u čast 30. godišnjice STI odjeljenja (Subaru Tecnica International).

Najčitanije