Subotica

"Mačak u čizmama" u Subotici

SUBOTICA - Dječije pozorište Republike Srpske otputovalo je u Suboticu, gdje će u okviru takmičarskog programa 25. jubilarnog izdanja Međunarodnog festivala pozorišta za decu izvesti predstavu "Mačak u čizmama".

Preminula trinaestogodišnja odbojkašica

Trinaestogodišnja djevojčica M.M. kojoj je na treningu Ženskog odbojkaškog kluba Subotica pozlilo preminula je u gradskoj bolnici uprkos trosatnim naporima ljekara da joj se spasi život, prenijeli su u utorak subotički mediji.

Djevojčici pozlilo na treningu, preminula u bolnici

SUBOTICA - Djevojčica M. M. (13) preminula je u subotičkoj bolnici pošto joj je iznenada pozlilo na odbojkaškom treningu.

Pavkov iskoristio šansu, Zvezdi "evropski" derbi

Fudbaleri Crvene zvezde zabilježili su i četvrtu pobjedu na startu sezone u Superligi, pošto su u utakmici 4. kola kao domaćini savladali Spartak iz Subotice sa 3:0 (1:0).

U sudaru četiri automobila poginula žena

NOVI SAD- Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na autoputu Subotica - Novi Sad.

Niko ne zna zašto je ovaj srpski sudija svirao penal

Na meču između Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Niša dosuđen je jedanaesterac kakav se rijetko viđa na fudbalskim terenima ne samo na ovim prostorima, nego u svijetu.

Ispravna voda za piće sa izvorišta Subotica

Izvorište Subotica počelo je sa radom, nakon što je bilo isključeno zbog mutnoće i voda je sada ispravna za piće, saopštili su iz "Vodovoda".

Zamućena voda na izvorištu Subotica

BANJALUKA - Izvorište Subotica isključeno je iz rada zbog mutnoće vode, a biće uključeno kada mutnoća izvora bude u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopštili su iz "Vodovoda".

Pokrajinski sekretar usmrtio pješaka kod Subotice

SUBOTICA - Pokrajinski sekretar za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Mihalj Njilaš učestvovao je večeras u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo jedan čovjek.

Odbila da joj vakcinišu dijete i zamalo završila u zatvoru

SUBOTICA - I pored apela doktora o obaveznoj imunizaciji djece, kao i odluke brojnih vrtića da prilikom upisa traže uvjerenje o primljenoj vakcini, mnogi roditelji i dalje ne žele da vakcinišu svoje dijete.

Najčitanije