Subotica

Potop u Subotici, izvlačili automobil iz vode

SUBOTICA - Jako nevrijeme praćeno kišom i gradom pogodilo je oko 14 sati Suboticu, a za kratko vrijeme pala je ogromna količina kiše, pa je veliki broj ulica poplavljen, javlja RTS.

Poginule tri osobe, automobil podletio pod kamion

SUBOTICA – Tri osobe pogunule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na autoputu Novi Sad - Subotica, u blizini Subotice.

Na rođendan pucala sebi u glavu

SUBOTICA - Stravična tragedija dogodila se juče u kada je Subotičanka S. B. oduzela sebi život tako što je sebi pucala u glavu. Ona se na ovaj tragičan korak odlučila na svoj rođendan, samo dva mjeseca nakon što se porodila.

Žena ispala iz automobila i poginula

​BEOGRAD - Jedna osoba je poginula, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Subotica u pravcu Horgoša.

Nevrijeme protutnjalo regionom: Grad u Subotici, obilna kiša i poplave u Istri i Šibeniku

BEOGRAD/ZAGREB - Nevrijeme praćeno gradom pogodilo je ranije danas Suboticu i okolinu, a kasnije se spustilo ka Beogradu, koji su pogodle obilne padavine praćene grmljavinom.

Majka opisala kako je podvodila kćerku (14) starijim muškarcima

SUBOTICA - Eleonora R. (42) iz Subotice, koja se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je podvodila svoju kćerku staru 14 godina muškarcima za novac, priznaje da je svjesno počinila krivično djelo.

Advokatica pokušala da ubije klijenta u svojoj kancelariji

​Advokatica Lidija O. (39) iz Subotice uhapšena je juče zbog sumnje da je pokušala da ubije svog klijenta Darka G. (34).

Nesreća kod Subotice, suvozač preminuo

SUBOTICA - Na Senćanskom putu kod Subotice dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo suvozač.

Žena ubijena ispred kuće

SUBOTICA - Ispred kuće u Dalmatinskoj ulici pronađena je mrtva žena, Jasna M. (41).

Novi snimak nasilja u Subotici: Šutirao vršnjaka u glavu, ostali samo posmatrali

BEOGRAD - Novi snimak vršnjačkog nasilja osvanuo je na društvenim mrežam i još jednom pokazao brutalnost koja je sve prisutnija među mladima.

Najčitanije