Subotica

Majka opisala kako je podvodila kćerku (14) starijim muškarcima

SUBOTICA - Eleonora R. (42) iz Subotice, koja se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je podvodila svoju kćerku staru 14 godina muškarcima za novac, priznaje da je svjesno počinila krivično djelo.

Advokatica pokušala da ubije klijenta u svojoj kancelariji

​Advokatica Lidija O. (39) iz Subotice uhapšena je juče zbog sumnje da je pokušala da ubije svog klijenta Darka G. (34).

Nesreća kod Subotice, suvozač preminuo

SUBOTICA - Na Senćanskom putu kod Subotice dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo suvozač.

Žena ubijena ispred kuće

SUBOTICA - Ispred kuće u Dalmatinskoj ulici pronađena je mrtva žena, Jasna M. (41).

Novi snimak nasilja u Subotici: Šutirao vršnjaka u glavu, ostali samo posmatrali

BEOGRAD - Novi snimak vršnjačkog nasilja osvanuo je na društvenim mrežam i još jednom pokazao brutalnost koja je sve prisutnija među mladima.

Izvučena sedmica na Lotou

Sedmica vrijedna čak 6,05 miliona evra izvučena je večeras u četvrtom kolu igre na sreću "Loto".

Uhapšen direktor Spartaka iz Subotice

Direktor subotičkog fudbalskog kluba Spartak D.Ð. (53) uhapšen je danas zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

"Mačak u čizmama" u Subotici

SUBOTICA - Dječije pozorište Republike Srpske otputovalo je u Suboticu, gdje će u okviru takmičarskog programa 25. jubilarnog izdanja Međunarodnog festivala pozorišta za decu izvesti predstavu "Mačak u čizmama".

Preminula trinaestogodišnja odbojkašica

Trinaestogodišnja djevojčica M.M. kojoj je na treningu Ženskog odbojkaškog kluba Subotica pozlilo preminula je u gradskoj bolnici uprkos trosatnim naporima ljekara da joj se spasi život, prenijeli su u utorak subotički mediji.

Djevojčici pozlilo na treningu, preminula u bolnici

SUBOTICA - Djevojčica M. M. (13) preminula je u subotičkoj bolnici pošto joj je iznenada pozlilo na odbojkaškom treningu.

Najčitanije