Subotica

Pozvali maturante da studiraju u Subotici

TREBINJE - Članovi Zavičajnog udruženja "Hercegovina" iz Subotice boravili su u Bileći i Trebinju, gdje su Udruženju "Sunce nam je zajedničko" koje okuplja roditelje i djecu sa posebnim potrebama uručili određenu materijalnu pomoć.

Protestni skup protiv migranata u Subotici

SUBOTICA - U Subotici je održan protestni skup više stotina građana zabrinutih, kako su istaknuli, za bezbjednost svojih porodica zbog ilegalnih migranata.

Medicinska sestra osuđena: Mužu ubrizgala cijanid, tvrdila da je voda

Vijeće Višeg suda u Subotici, poslije ponovljenog suđenja, donijelo je odluku da je medicinska sestra Irena Šarkanj kriva za ubistvo muža Ištvana Šarkanja, koje se dogodilo u februaru 2018. godine u prostorijama bolnice u Subotici.

"Vodovod" apeluje: Štedite vodu, izvorište Subotica presušuje

Praznici su stigli, ali nažalost mještani koji gravitiraju izvorištu Subotica, posebno oni u naseljima Pavlovac, Šibovi i Koprivnjak, mogli bi ostati bez vode, jer je ovaj izvor gotovo presušio.

Sudar tri vozila kod Subotice, dvije osobe poginule

​SUBOTICA - Dvije osobe jutros su poginule u sudaru tri vozila na putu Subotica-Bajmok, javio je RTS.

U Subotici uklonjen predizborni plakat Kolinde Grabar-Kitarović

SUBOTICA - Plakat kandidatkinje za predsjednicu Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović uklonjen je s panoa u Subotici dva dana nakon što je tokom vikenda postavljen, čemu su prethodili negativni napisi i komentari u pojedinim srpskim tabloidima.

U Domu obilježili 60 godina braka: Neka diše pored mene i zadovoljna sam

Proslave u Gerontološkom centru u Subotici nisu rijetkost. U njemu se tradicionalno obilježavaju rođendani korisnika i veći praznici, ali je jedna proslava izazvala posebnu pažnju - stanari Doma u Dudovoj šumi Ana (82) i Živan Vasiljević (89) svečano su obilježili 6 decenija braka.

Detalji obračuna u Subotici: Izboli se zbog propalog ugovorenog braka

Nezapamćen krvavi obračun više zavađenih porodice koji se u srijedu odigrao na subotičkoj buvljoj pijaci šokirao je i uznemirio građane.

Muškarac ubijen na subotičkoj pijaci

SUBOTICA - Jedan muškarac je ubijen na pijaci u Subotici, nakon što je u tuči izboden nožem, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Pogledajte kako su razbojnici ukrali milion evra u Subotici

Mirno jutro u srijedu, u centru Subotice, u trenu se pretvorilo u scenu iz krimi filmova.

Najčitanije