Subotica

Detalji obračuna u Subotici: Izboli se zbog propalog ugovorenog braka

Nezapamćen krvavi obračun više zavađenih porodice koji se u srijedu odigrao na subotičkoj buvljoj pijaci šokirao je i uznemirio građane.

Muškarac ubijen na subotičkoj pijaci

SUBOTICA - Jedan muškarac je ubijen na pijaci u Subotici, nakon što je u tuči izboden nožem, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Pogledajte kako su razbojnici ukrali milion evra u Subotici

Mirno jutro u srijedu, u centru Subotice, u trenu se pretvorilo u scenu iz krimi filmova.

Oružana pljačka banke u Subotici, odneseno oko milion evra

U centru Subotice, u Ulici Dimitrija Tucovića, oko devet sati došlo je do oružane pljačke Banke Poštanske štedionice. Nema povrijeđenih, a odnesen je džak novca.

Potop u Subotici, izvlačili automobil iz vode

SUBOTICA - Jako nevrijeme praćeno kišom i gradom pogodilo je oko 14 sati Suboticu, a za kratko vrijeme pala je ogromna količina kiše, pa je veliki broj ulica poplavljen, javlja RTS.

Poginule tri osobe, automobil podletio pod kamion

SUBOTICA – Tri osobe pogunule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na autoputu Novi Sad - Subotica, u blizini Subotice.

Na rođendan pucala sebi u glavu

SUBOTICA - Stravična tragedija dogodila se juče u kada je Subotičanka S. B. oduzela sebi život tako što je sebi pucala u glavu. Ona se na ovaj tragičan korak odlučila na svoj rođendan, samo dva mjeseca nakon što se porodila.

Žena ispala iz automobila i poginula

​BEOGRAD - Jedna osoba je poginula, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Subotica u pravcu Horgoša.

Nevrijeme protutnjalo regionom: Grad u Subotici, obilna kiša i poplave u Istri i Šibeniku

BEOGRAD/ZAGREB - Nevrijeme praćeno gradom pogodilo je ranije danas Suboticu i okolinu, a kasnije se spustilo ka Beogradu, koji su pogodle obilne padavine praćene grmljavinom.

Majka opisala kako je podvodila kćerku (14) starijim muškarcima

SUBOTICA - Eleonora R. (42) iz Subotice, koja se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je podvodila svoju kćerku staru 14 godina muškarcima za novac, priznaje da je svjesno počinila krivično djelo.

Najčitanije