Sudar

Sudar pasata i motora u centru Trebinja

TREBINJE - U trebinjskoj glavnoj Ulici kralja Petra prvog oslobodioca, jutros u 8.15 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili motocikl i pasat, ali srećom povrijeđenih nije bilo.

Kamion udario u auto u zaustavnoj traci na "9. Januaru"

DOBOJ - Saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno vozilo man i parkirano teretno vozilo citroen u zaustavnoj traci, dogodila se danas na dionici auto-puta "9. Januar" između Johovca i Prnjavora.

Sudar pet auta kod Travnika

TRAVNIK - Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-5 Vitez - Travnik u potpunosti je obustavljeno odvijanje saobraćaja, a prema prvim informacijama nema povrijeđenih osoba.

Među povrijeđenima na tranzitu i beba, svi pušteni na kućno liječenje

BANJALUKA - Među povrijeđenima u saobraćajnoj nezgodi na banjalučkom zapadnom tranzitu bila je i beba koja nije navršila ni godinu dana, a koja je zajedno sa još petoro povrijeđenih nakon zbrinjavanja u Hitnoj pomoći upućena je na UKC RS.

Povrijeđeni u sudaru pet vozila na tranzitu upućeni na Hirurgiju

BANJALUKA - Svih šest osoba povrijeđenih jutros u saobraćajnoj nezgodi na banjalučkom zapadnom tranzitu nakon zbrinjavanja u Hitnoj pomoći upućeno je na odjel Klinike za hirurgiju UKC RS, potvrđeno je za "Nezavisne" u Domu zdravlja Banjaluka.

Težak sudar četiri auta i kamiona na banjalučkom tranzitu, ima povrijeđenih

BANJALUKA - Četiri lica povrijeđena su jutros u udesu na zapadnom tranzitu u Banjaluci i najvjerovatnije je riječ o lakšim povredama, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Sudar dva aviona iznad Otave

OTAVA - Dva aviona su se sudarila iznad Otave, jedan od njih se srušio, javila je televizija STV news, pozivajući se na policiju kanadske prestonice.

Najmanje 14 osoba poginulo u lančanom sudaru

PEKING - Najmanje 14 osoba je poginulo, a 27 je povrijeđeno u lančanom sudaru na auto-putu u provinciji Gansu na sjeverozapadu Kine, saopštile su danas kineske vlasti.

Vozač golfa teško povrijeđen u sudaru sa škodom

Vozač golfa A.H. (35) iz Lukavca teško je povrijeđen, dok je nje gov suvozač E.K. i vozač škode Z.D. (23) iz Gračanice zadobili lakše povrede u sudaru koji se juče dogodio u naselju lukavačkom naselju Puračić.

Sudar pet auta u Cazinu

CAZIN – Lančani sudar pet auta dogodio se danas na regionalnom putu u naselju Gnjilavac u Cazinu.

Najčitanije