Sudar

Nesreća kod Zaprešića, automobili se zapalili, kolona sedam kilometara

U saobraćajnom udesu na auto-putu A2 Zagreb - Macelj između petlji Jankomir i Zaprešić zapalila su se najmanje tri vozila, saobraćaj je zaustavljen, a kolona je duga sedam kilometara.

Tragedija u Doboju, u sudaru automobila i voza poginula jedna osoba

DOBOJ - Jedno lice je poginulo u sudaru pružnog i motornog vozila na pružnom prelazu u dobojskom naselju Bušletić, potvrđeno je Srni iz "Željeznica Republike Srpske".

Vozači se tokom godine "sudarili" sa 16 stubova javne rasvjete

BIJELJINA - Nesmotrani vozači u Bijeljini uništili su tokom godine 16 stubova javne rasvjete u koje su udarili automobilima i gradu načinili štetu procijenjenu na 11.500 KM, navedeno je u izvještaju gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove.

Sudar 70 vozila u Teksasu, ima poginulih

HJUSTON - Najmanje pet osoba poginulo je danas u lančanom sudaru više od 70 vozila, a povrijeđene su desetine ljudi, na klizavom međudržanom putu u Teksasu, saopštili su lokalni zvaničnici.

Teška saobraćajna nesreća u Rusiji, 11 poginulih

MOSKVA - Jedanaest osoba je poginulo, a 15 je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u ruskom regionu Samara, izjavio je danas regionalni zvaničnik Dmitrij Azarov.

Automobil udario u pješake, šestoro povrijeđenih

Prilikom sudara dva automobila u Beogradu na Miljakovcu povrijeđeno je šest pješaka.

Sudar traktora i auta kod Srpca, vozači povrijeđeni

SRBAC - Traktor i automobil sudarili su se na magistralnom putu Srbac - Razboj, u mjestu Inađol, a oba vozača su zadobila povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Lančani sudar devet vozila

SARAJEVO - Na regionalnom putu kod Visokog dogodio se lančani sudar devet vozila, a povrijeđenih nije bilo.

Njemački jutjuber Lamborginijem udario Škodu i ubio vozača

Na autoputu u blizini Hofenhajma, desila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je vozač Lamborghinija, inače njemački jutjuber Navid Alpha, usmrtio vozača Škode.

Sudar u tunelu, petoro povrijeđeno

MOSTAR - Pet lica lakše je povrijeđeno u sudaru u tunelu u Grabovici kod Mostara, u blizini hidroelektrane, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Najčitanije