Sudar

Lančani sudar u Banjaluci

U blizini auto-salona "Kramar" u Banjaluci dogodio se lančani sudar u kojem je učestvovalo pet vozila.

Sudar u Banjaluci, gužva na zapadnom tranzitu

BANJALUKA - Dva automobila sudarila su se na zapadnom tranzitu u Banjaluci.

Teško povrijeđen motociklista u Zenici

ZENICA - U zeničkom naselju Broda u poslijepodnevnim satima došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je teško povrijeđen motociklista.

U sudaru škode i motocikla povrijeđeni otac i dvoje djece

BANJALUKA - Motociklista M.T. iz Banjaluke i dvoje djece koja su se nalazili na motociklu povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru Stepe Stepanovića u Banjaluci.

Udes kod crkve na Rebrovcu, saobraćaj otežan

BANJALUKA - Zbog udesa koji se dogodio oko 19 sati u blizini Crkve Rođenja Presvete Bogorodice saobraćaj se odvija otežano na ovom dijelu puta u banjalučkom naselju Rebrovac.

U sudaru auta i kamiona četvoro povrijeđenih, dvoje teže

ISTOČNO SARAJEVO - Vozač čiji su inicijali L.L. zadobio je teške tjelesne povrede opasne po život, a maloljetno lice koje se nalazilo u automobilu teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo-Trnovo, u mjestu Krupačke Stijene.

Sudar kod Prijedora, povrijeđeno pet lica

PRIJEDOR - Svih petoro povrijeđenih u jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi u Omarskoj zadobilo je lake tjelesne povrede i zbrinuto u Opštoj bolnici Prijedor.

Sudar u Prijedoru

PRIJEDOR - Saobraćajna nezgoda dogodila se u centru Prijedora.

MMA borac poginuo u udesu koji je izazvao pijani unuk poznatog biznismena

MMA borac, 22-godišnji Bajli Kurbanmedov, smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći prije nekoliko dana, prenosi "Net.hr".

Sudar autobusa i tramvaja u centru Sarajeva

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Marijin Dvor danas nešto poslije 11 sati došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su se sudarili autobus i tramvaj.

Najčitanije