Sudar

Petoro povrijeđenih u sudaru saniteta i automobila

TUZLA - Pet lica povrijeđeno je večeras u sudaru saniteta i automobila u Tuzli, potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U lančanom sudaru u Banjaluci potpuno izgorio automobil

BANJALUKA - U Banjaluci se danas dogodio lančani sudar u kojem je učestvovalo pet automobila, od kojih je jedan potpuno izgorio, rečeno je Srni u banjalučkoj Policijskoj upravi.

Jedna osoba poginula u teškom sudaru kamiona i auta kod Foče

Jedna osoba smrtno je stradala u teškoj saobraćajno nesreći koja se jutros u 7.45 desila na realciji Foča - Sarajevo, u mjestu Vranovske stijene.

Niz sudara u Berlinu, tužilaštvo tvrdi "ekstremistički napad"

BERLIN - Šest osoba je povrijeđeno u nizu sudara, koje je izazvao jedan 30-godišnji Iračanin na putu u Berlinu, a tužilaštvo tvrdi da je riječ o "islamskom ekstremističkom napadu".

"Sudar virusa na jesen, novo opterećenje za zdravstveni sistem"

BEOGRAD - Šef Kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša kaže da se na jesen i zimu može očekivati u cirkulaciji više različitih virusa, da će biti pacijenata i s kovidom i sa gripom, što će predstavljati veliko opterećenje za zdravstveni sistem.

Nissanom se zakucao u Teslu

Saobraćajne nesreće se dešavaju svuda u svijetu, momenat nepažnje je dovoljan da se ugrozi nečiji život, a sada nam dolazi interesantna i nimalo prijatna situacija iz Sjedinjenih Američkih Država.

Povrijeđen motociklista u Bijeljini

BIJELJINA - Motociklista je povrijeđen večeras u sudaru sa automobilom u Bijeljini, ali nije u životnoj opasnosti, rečeno je u Policijskoj upravi u ovom gradu.

Šta se dešava kada stari FIAT Uno udari u novi BMW

Iako su mnogim vozačima sa malim budžetom privlačni zbog niske cijene, stari automobili imaju jednu veliku manu - lošu bezbjednost. To najbolje pokazuje ovaj video.

Teška nesreća na Ibarskoj magistrali: Jedna osoba poginula, sedam povrijeđenih

BEOGRAD - Jedna osoba je poginula, a sedam je povrijeđeno u lančanom sudaru četiri vozila na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Sremčicu, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

U sudaru povrijeđene tri osobe, među njima i dijete

GRAČANICA - Dijete i dvije odrasle osobe povrijeđeni su u sudaru na regionalnom putu Gračanica-Srnice u naselju Soko, saopšteno je iz Policijske stanice Gračanica.

Najčitanije