Sudar

Automobil udario u pješake, šestoro povrijeđenih

Prilikom sudara dva automobila u Beogradu na Miljakovcu povrijeđeno je šest pješaka.

Sudar traktora i auta kod Srpca, vozači povrijeđeni

SRBAC - Traktor i automobil sudarili su se na magistralnom putu Srbac - Razboj, u mjestu Inađol, a oba vozača su zadobila povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Lančani sudar devet vozila

SARAJEVO - Na regionalnom putu kod Visokog dogodio se lančani sudar devet vozila, a povrijeđenih nije bilo.

Njemački jutjuber Lamborginijem udario Škodu i ubio vozača

Na autoputu u blizini Hofenhajma, desila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je vozač Lamborghinija, inače njemački jutjuber Navid Alpha, usmrtio vozača Škode.

Sudar u tunelu, petoro povrijeđeno

MOSTAR - Pet lica lakše je povrijeđeno u sudaru u tunelu u Grabovici kod Mostara, u blizini hidroelektrane, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Dvojica motociklista nakon sudara sa automobilom prebačeni u UKC RS

PRNJAVOR - Dvojica motociklista povrijeđena su danas u sudaru sa automobilom na magistralnom putu u Hrvaćanima, potvrđeno je Srni u Policijskoj stanici Prnjavor.

U višestrukom sudaru 18 mrtvih na sjeveroistoku Kine

PEKING - Osamanest ljudi poginulo je u saobraćajnoj nesreći na sjeveroistoku Kine, u kojoj je učestvovalo više vozila, javlja "Skaj njuz". Jedan kombi prvo je udario u traktor ispred njega, a zatim se sudario sa automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Bliski kontakt Golfa i Škode na auto-putu pri 240 na sat

Golf GTI kretao se preticajnom trakom Autobana brzinom od 240 km/h, kada ga je "isekla" Škoda Rapid. Zahvaljujući srećnom spletu oklonosti, ali i pribranoj reakciji vozača Golfa i elektronskim sistemima kojima je opremljen ovaj automobil, bliski kontakt dva vozila na auto-putu pri ovako velikoj brzini nije se tragično završio.

Petoro povrijeđenih u sudaru saniteta i automobila

TUZLA - Pet lica povrijeđeno je večeras u sudaru saniteta i automobila u Tuzli, potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U lančanom sudaru u Banjaluci potpuno izgorio automobil

BANJALUKA - U Banjaluci se danas dogodio lančani sudar u kojem je učestvovalo pet automobila, od kojih je jedan potpuno izgorio, rečeno je Srni u banjalučkoj Policijskoj upravi.

Najčitanije