Sudar

U sudaru teretnog vozila i motocikla jedno povrijeđeno, saobraćaj obustavljen

ROGATICA - Saobraćaj na dionici puta Rogatica - Mesići obustavljen je zbog saobraćajne nezgode, u kojoj je jedno lice povrijeđeno.

Poginulo četvoro djece u sudaru sa vozom

AMSTERDAM - Četvoro djece je poginulo, a najmanje jedna žena je povrijeđena kada je voz udario "teretni" bicikl u holandskom gradu Os, nedaleko od granice sa Njemačkom, javio je holandski list "Telegraf".

Sudar dva kamiona u Americi, poginula dvojica Srba

Mladen Petrović (32) i Aleksandar Sokolski (31), obojica iz Kraljeva, poginuli su u saobraćajnoj nesreći u američkoj državi Ilinois.

Motociklista povrijeđen u sudaru s hjundaijem

SARAJEVO - Motociklista H.A. povrijeđen je u sudaru sa hjundaijem koji se dogodio jutros ispred hotela "Sarajevo" u ovom gradu, saopšteno je iz MUP-a KS.

Sudar voza i autobusa u Gracu, najmanje jedna osoba poginula, 11 povrijeđeno

GRAC - Najmanje jedna osoba je poginula a 11 povrijeđeno u sudaru voza i autobusa u drugom po veličini austrijskom gradu, Gracu, saopštila je policija.

Sudar automobila i tramvaja na Baščaršiji

SARAJEVO - Zbog sudara tramvaja i putničkog automobila na Baščaršiji tramvajski saobraćaj nije u funkciji od 12:20 sati, dok je u isto vrijeme saobraćaj bio u prekidu na Marijin Dvoru prema Baščaršiji zbog kvara na tramvaju, ali je nakon 20 minuta profunkcionisao.

Sudar na Čađavici, ima povrijeđenih

​RIBNIK - Dva vozila su se sudarila u mjestu Čađavica, opština Ribnik, a tri žene odvezla je Hitna pomoć, saznaju "Nezavisne".

Vozač četvorocikla povrijeđen u sudaru s golfom

DOBOJ - Vozač četvorocikla M.V. (20) iz Doboja povrijeđen je u sudaru sa vozilom na magistralnom putu Doboj-Modriča, potvrđeno je iz dobojske Policijske uprave.

Teška saobraćajka u Njemačkoj: Povrijeđeni državljani BiH i Turske

Tridesetšestogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na autoputu A3 u njemačkom Vurtu na Dunavu.

Objavljen snimak sudara u kojem je zamalo poginuo moldavski predsjednik

Predsjednik Moldavije Igor Dodon povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koji se prije dva dana dogodio sjeverozapadno od glavnog grada Čisinaua.

Najčitanije