Sudar

Sudar u Banjaluci, dvoje povrijeđenih

BANJALUKA - Dvije osobe povrijeđene su jutros u sudaru putničkih vozila polo i hjundai u banjalučkom naselju Ada, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Osmoro povrijeđenih u sudaru kod Novog Vinodolskog

NOVI VINODOLSKI - Dva putnička automobila sudarila su se u Povilama, na ulazu u Novi Vinodolski. Osmoro ljudi je povrijeđeno te im se pruža ljekarska pomoć.

U sudaru dva automobila povrijeđena četiri lica

ZVORNIK - Četiri lica su povrijeđena u sudaru dva automobila na magistralnom putu u Zvorniku, potvrđeno je večeras Srni u zvoričkoj Policijskoj upravi.

Sudar aviona na aerodromu u Frankfurtu

SEUL - Avion južnokorejske avio kompanije Korean Er sudario se sa avionom Er Namibije nakon slijetanja na frankfurtski aerodrom.

Detalji užasne nesreće u Sloveniji: Za malo izbjegnuta još veća tragedija

Na ljubljanskoj obilaznici ispred tunela Gotovec došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo mađarski vozač kamiona, a stručnjaci kažu da je ovaj užas mogao da prođe još gore.

Direktan sudar dva brza voza, poginulo najmanje 15 osoba

DAKA - Najmanje 15 osoba poginulo u sudaru dva brza voza u istočnom Bangladešu. Šef lokalne policije rekao je da se sudar dogodio rano jutros.

Sudar na putu Modriča - Doboj: Jedna osoba poginula, povrijeđeno dvoje djece

MODRIČA - Jedna osoba je poginula , a dvoje djece je povrijeđeno u direknom sudaru dva vozila koji se dogodio sinoć na magistralnom putu Modriča - Doboj, javlja Srna.

Troje povrijeđeno u sudaru, saobraćaj prema Kneževu bio obustavljen

BANJALUKA - Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Ljubačevo na putu Banjaluka - Kneževo, javlja Srna.

Sudar tri automobila na zapadnom tranzitu u Banjaluci

BANJALUKA - Sudar tri automobila desio se na zapadnom tranzitu u Banjaluci, a prema nezvaničnim informacijama u ovoj nezgodi nije bilo povrijeđenih.

Sudar dva bicikla: Starac poginuo, dječak povrijeđen

SENTA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, oko 11 časova, u Ulici Maksima Gorkog u Senti, u sudaru dva bicikla poginuo je Laslo T.K. (70) iz Sente.

Najčitanije