Sudar

Autobus se u Londonu zabio u trgovinu, najmanje 19 povrijeđenih

Nakon što se autobus u istočnom dijelu Londona zabio u trgovinu, 19 osoba je zatražilo ljekarsku pomoć. Povrede je zadobio i vozač kojeg su vatrogasci morali osloboditi iz sjedišta pomoću specijalne opreme.

Velika eksplozija nakon sudara motocikla i kamiona u Gani

​AKRA - Velika eksplozija dogodila se danas na zapadu Gane kada su se sudarili motocikl i vozilo za prevoz rudarskog eksploziva, a broj žrtava među lokalnim stanovnicima nije poznat, prenose agencije.

Osoba povrijeđena u sudaru kod željezničke stanice u Sarajevu

​SARAJEVO - Jedna osoba povrijeđena je večeras u sudaru dva automobila kod Željezničke stanice u Sarajevu, potvrdio je Srni dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.

Umalo sudar kineske stanice i Maskovih satelita

Kina je saopštila danas da su se dva satelita kompanije "Spejs eks", čiji je vlasnik Ilon Mask, opasno približila kineskoj svemirskoj stanici "Tijangong".

U sudaru kod Zagreba troje povrijeđeno

​ZAGREB - Tri osobe su povrijeđene u sudaru dva automobila na auto-putu Bregana-Lipovac.

Sudar 100 vozila u Viskonsinu, više kamiona u plamenu

DŽEKSON - U američkoj državi Viskonsin došlo je do lančanog sudara u kome je učestvovalo 100 vozila duž saobraćajnice I94.

Sudar kamiona i vojnog vozila u Berlinu

BERLIN - U sudaru građevinskog kamiona i američkog vojnog vozila na auto-putu u njemačkoj pokrajini Bavarskoj, nije bilo povrijeđenih ali je osam vojnika prevezeno u bolnicu iz predostrožnosti.

Sudar kamiona i autobusa kod Beograda, deset osoba povrijeđeno

BEOGRAD - Deset osoba je lakše povrijeđeno u sudaru kamiona i autobusa javnog prevoza na Obrenovačkom putu između Umke i Bariča.

Jedna osoba povrijeđena u sudaru auta i teretnog vozila

ZVORNIK - Jedno lice povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Vlasenica-Zvornik u mjestu Johovac, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Admiral Popov: Kursk potonuo nakon sudara s NATO podmornicom

MOSKVA - Admiral Vjačeslav Popov, bivši komandant ruske Sjeverne flote, tvrdi da je ruska nuklearna podmornica Kursk 2000. godine potonula nakon sudara s NATO podmornicom.

Najčitanije