Sudija

Žalio se da obruč nije ravan, sudija provjeravao vaservagom

Rasel Vestbruk žalio se sudijama u meču njegovog Hjustona protiv LA Klipersa da koš nije rav, zbog čega je arbitar ovog meča morao donijeti vaservagu i sam se uvjeriti u ispravnost obruča.

Sudija pijan došao na utakmicu pa se srušio

Posao fudbalskog sudije nije nimalo lagan. Uvijek postoji strana koja se osjeća oštećenom i, naravno, sve svoje nezadovoljstvo usmjerava na arbitre i onda kada jesu, ali i onda kada nisu nizašta krivi.

Đokić ostaje u pritvoru zbog prijetnji sudiji

BANJALUKA - Draženu Đokiću iz Brčkog, koji je sredinom prošlog mjeseca uhapšen i pritvoren zbog prijetnji banjalučkom sudiji Olgi Pantić, Okružni sud u Banjaluci produžio je pritvor.

Prnjavorčanin ispitan zbog prijetnji sudiji

PRNJAVOR - Policajci Policijske stanice Prnjavor, ispitali su N.G. iz ovog grada, zbog sumnje da je prijetio sudiji.

Fali 25% sudija za efikasan rad

​SARAJEVO - Prema podacima iz odgovora na upitnik Evropske komisije u BiH, kašnjenje u rješavanju sudskih predmeta najviše je prouzrokovao nedostatak tužilaca i sudija, a prema procjenama Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH za ažuran rad sudova je potrebno 25% redovnih sudijskih pozicija više od trenutne popunjenosti u sudovima.

Sudija koji je sudio Đokoviću i Federeru u finalu Vimbldona izbačen iz ATP-a

Argentinac Damijan Štajner, koji je bio glavni sudija ovogodišnjeg legendarnog finala u Vimbldonu između Rodžera Federera i Novaka Ðokovića, izbačen je iz ATP zato što je, bez traženja dozvole, dao intervju.

Poslala ga u zatvor pa joj prijetio smrću

DOBOJ - Dražen Đokić iz Brčkog uhapšen je u Doboju nakon što je policija utvrdila da je on poslao pismo Olgi Pantić, sudiji Okuržnog suda u Banjaluci, u kojem je prijetio da će ubiti nju i njenu porodicu.

Sulejmanoviću pritvor zbog napada na sudiju

​TUZLA - Opštinski sud u Gračanici odredio je jednomjesečni pritvor Suadu Sulejmanoviću /37/ iz ovog mjesta zbog sumnje da je verbalno, a zatim fizički napao sudiju ovog suda, koji je ranije sudio u više krivičnih predmeta protiv njega.

Đokić predat u nadležnost tužilaštva, prijetio sudiji Olgi Pantić

BANJALUKA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske lišili su slobode D.Đ. iz Brčkog na području Doboja zbog sumnje da je napao sudiju i javnog tužioca.

Sudije i tužioci moraju opravdati visoke plate

BANJALUKA, SARAJEVO - Plate sudija i tužilaca u BiH, prema podacima iz odgovora BiH na upitnik Evropske komisije, dosežu i više od 4.500 maraka, a dio javnosti smatra da bi nosioci pravosudnih funkcija trebalo da opravdaju tako visoka primanja te da ubrzaju reforme.

Najčitanije