Sufinansiranje

Za sufinansiranje naučnoistraživačkog rada 300.000 KM

BANJALUKA - Konkursi za sufinansiranje učešća istraživača na naučnim skupovima u inostranstvu u ovoj godini, za održavanje naučnih skupova, kao i za sufinansiranje programa usavršavanja naučnoistraživačkog kadra raspisalo je danas Ministarstvo nauke i tehnologije RS, za šta je predviđeno 300.000 KM.

Uručena rješenja o sufinansiranju: Za 58 klubova 860.000 KM

BANJALUKA - Rješenja o sufinansiranju programskih aktivnosti sportskih klubova po osnovnom programu Programa razvoja sporta grada dobilo je danas 58 klubova.

Sufinansiranje projekata za mlade do 10.000 KM

BANJALUKA - Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport raspisalo je danas javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz ovogodišnjeg budžeta grada u iznosu do 10.000 KM po projektu.

Za dva sata u osam kantona zatvoren poziv za sufinansiranje zapošljavanja

SARAJEVO - Za samo dva sata, koliko je bio otvoren javni poziv za učešće u Programu za sufinansiranje zapošljavanja u 2018. godini u Federaciji BiH, on je zbog velikog broja prijava i ograničenosti sredstava zatvoren za osam kantona.

Konsultantskim uslugama do uspješnijeg preduzeća

BANJALUKA - Predstavnici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća potpisali su danas ugovor o sufinansiranju konsultantskih usluga sa četiri preduzeća u oblasti prerade tekstila, IT sektora i metaloprerađivačkog sektora.

Za sufinansiranje vantjelesne oplodnje 65.000 KM

BANJALUKA - Grad je raspisao javni konkurs za dodjelu jednokratne novčane pomoći za sufinansiranje troškova jedne procedure asistirane reprodukcije - vantjelesne oplodnje.

Grad sufinansira sanaciju liftova sa 42.735 KM

BANJALUKA – Grad je raspisao javni poziv zajednicama etažnih vlasnika zgrada za sufinansiranje sanacije liftova za ovu godinu, koji će biti otvoren do 15. maja.

Najčitanije