Suknja

Duge suknje za dozu glamura

Duge suknje su apsolutni hit ovog ljeta. Lepršave, plisirane ili sa cvjetnim motivima, suknje mogu da budu kakve god želite. One prekrivaju nedostatke i naglašavaju i izdužuju vašu figuru.

Teksas suknja uvijek je dobar izbor

Kao i crne farmerke, tako su i crne teksas suknje obavezne u ormaru svake dame od stila. Teksas je materijal čija popularnost iz godine u godinu ponovo raste, a ovog ljeta potpuno dominira, a čini se da će i na jesen zasjeniti sve druge modne trendove i postati sastavni dio svakog stajlinga dama koje prate trendove.

Bijela suknja: Idealan odjevni komad za ljetnje dane

Suknje su obavezni "stanovnik" ženskog garderobera i gotovo da ne postoji žena koja u svom ormaru nema nekoliko različitih modela...

Rodna jednakost izbacila suknje iz engleskih škola

Učenice u Engleskoj će se uskoro morati oprostiti od tradicionalnih školskih uniformi i suknje zamijeniti hlačama, jer uprave obrazovnih institucija u ovoj državi nastoje odabrati rodno neutralan oblik odijevanja, koji će biti prihvatljiv i transrodnim studentima.

Dužina suknje zapalila parlament grada Doboja

DOBOJ - Dužinu suknje u kojoj odbornice dobojskog parlamenta dolaze na sjednice i izjavu koja je na tu temu "prišivena" predsjedniku Skupštine grada iskoristila je jedna od ukupno četiri izabrane predstavnice da se razračuna s prvim lokalnim parlamentarcem.

Plisirane suknje opet dominiraju

Zbog trendova stvorenih na modnim pistama, street style sceni i na kraju u velikim prodavnicama, plisirana suknja je nezaobilazni hit komad hladnije sezone.

Oslobođena djevojka uhapšena zbog mini suknje u Saudijskoj Arabiji

RIJAD - Saudijska Arabija saopštila je da je oslobodila bez optužnice djevojku koja je snimila video na kome se vidi kako nosi mini suknju.

Najčitanije