Sukob

Cvijanović: U Srpskoj na dnevnom redu nisu sukobi

BANJALUKA - Građani Republike Srpske ne treba da strahuju od bilo kakvih sukoba u BiH zbog najavljenih vraćanja nadležnosti Republici Srpskoj, jer nikome na dnevnom redu u Srpskoj nije bilo kakav sukob, rekla je danas predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

Situacija na KiM mirna, uklonjene barikade, ali tenzija i dalje postoji

Situacija je mirna na sjeveru Mitrovice, poslije akcije policije Kosova, a uklonjene su i barikade, javljaju mediji, ali tenzija i dalje postoji.

Marija Petronijević imala sukob sa Stanijom

Glumica Marija Petronijević, koja se u devetom mjesecu trudnoće zarazila virusom korona, već godinama unazad živi u rodnom selu Visibabe gdje se posvetila radu na imanju.

Muškarac preminuo nakon fizičkog sukoba, pas nikome nije dao prići

ZAGREB - U zagrebačkom naselju Trnje policija je juče pronšla tijelo muškarca (66) koji je umro od posljedica fizičkog sukoba.

U Zagrebu pronađeno tijelo muškarca

U zagrebačkom naselju Trnje, u Ulici Cvijete Zuzorić, na parkingu je pronađen mrtav muškarac.

Borelj pozvao na deeskalaciju na sjeveru Kosova

BRISEL - Evropska unija poziva da se smjesta deeskalira situacija na sjeveru Kosova i da se omogući sloboda kretanja ljudi, poručio je visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbjednosnu politiku Žozep Borelj.

EU pozvala na hitnu deeskalaciju situacije na sjeveru KiM

BRISEL - Evropska unija pozvala je večeras na hitnu deeskalaciju situacije na sjeveru Kosova i poručila da se sve provokacije ili jednostrane akcije moraju izbjeći jer bi one bile direktno protiv interesa građana u regionu.

Sastanak sa Šmitom poljuljao bi srpsko jedinstvo

BANJALUKA - Jedinstvo političkih partija iz Republike Srpske nakon što je Valentin Incko, bivši visoki predstavnik u BiH, nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH i zabranio negiranje genocida, bilo je kratkog daha, a sudeći po jučerašnjim stavovima, pitanje je dana kada će početi međusobne partijske optužbe za izdaju dogovora i srpskih nacionalnih interesa.

Detalji tuče kod Gradiške: Kumovi ukrstili pesnice, jedan završio na UKC u Banjaluci

GRADIŠKA - Vaso T. (55) iz Gradiške, osumnjičen je da je teško povrijedio svog kuma Dragana S., a u ovom slučaju policija je ispitala i Nedeljka V. (19) pastorka oštećenog jer se i on prethodno bio sukobio sa oštećenim, potvrđeno je za "Nezavisne".

Izrael glasao za prekid vatre s Hamasom

TEL AVIV - Kabinet izraelskog premijera Benjamina Netanijahua potvrdio je da je bezbjednosni kabinet te države jednoglasno odobrio prekid vatre u pojasu Gaze.

Najčitanije