Sukob

Novi snimak tuče: "Radile" motke i šipke, dva policajca na 20 migranata

VELIKA KLADUŠA - U privremenom migrantskom centru "Miral" u Velikoj Kladuši tokom protekle noći izbili su neredi između migranata, koji su vrlo brzo prerasli u masovnu tuču u kojoj je učestvovalo oko stotinu osoba.

Objavljen snimak masovne tuče migranata u Velikoj Kladuši

VELIKA KLADUŠA - U noći sa utorka na srijedu u prihvatnom centru za migrante "Miral" vladao je opšti haos kada se sukobilo više od 100 migranata. Iako su incidenti smireni jutros oko 5 sati, nekoliko sati kasnije ponovo je došlo do problema.

Najmanje sto migranata se tuklo u Velikoj Kladuši, povrijeđeni policajci

Jedan sat poslije ponoći u prihvatnom centru Miral u Velikoj Kladuši došlo je do velikog sukoba migranata. Najmanje 100 osoba je učestvovalo u tuči nakon čega je intervenisala policija čiji službenici su takođe napadnuti.

Sukob predstavnica dva udruženja, razdvajao ih ministar

SARAJEVO - U Sarajevu je danas, tokom polaganja cvijeća u ulici Ferhadija u znak sjećanja na 26 stradalih građana, došlo do verbalnog sukoba predstavnika udruženja Civilne žrtve rata i Unija civilnih žrtava rata.

Domaćin se potukao sa gostom na slavi pa mu zapalio auto

Proslava slave ljjetnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S. B. (47) završila se svađom i tučom domaćina i gostiju, saznaje agencija "Beta" u niškoj policiji.

Političarima slobodan put za sukob interesa

BANJALUKA, SARAJEVO - Na nivou Bosne i Hercegovine u ovom trenutku niko ne utvrđuje eventualno postojanje sukoba interesa, tako da imenovani i izabrani zvaničnici u institucijama BiH ne treba da strahuju da će biti sankcionisani i ukoliko donesu neku odluku koja je suprotna Zakonu o sukobu interesa u institucijama vlasti Bosne i Hercegovine.

Muškarac životno ugrožen nakon masovne tuče na Ilidži

SARAJEVO - Jedna osoba zadobila je povrede opasne po život u masovnoj tuči koja se dogodila sinoć u ulici Bajrama Hasanović na Ilidži.

Tuča građana i policije u Gruziji, "prvu liniju" držale bake

PANKISI - Stanovnici gruzijskog gradića Pankisi Gorge sukobili su se s policijom ovog vikenda zbog izgradnje Khadori-3 hidrocentrale.

Opšta tuča na utakmici kod Milića, gledalac snimio incident

Policijskoj stanici Milići, juče oko 17 sati i 30 minuta, prijavljeno je da je tokom održavanja fudbalske utakmice u mjestu Nova Kasaba, opština Milići, između fudbalskog kluba Jadar iz Nove Kasabe i fudbalskog kluba Branjevo iz Branjeva, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između učesnika utakmice kao i navijača oba kluba.

Tuča na treningu Bajerna

Prema izvještaju "Bilda" tokom treninga fudbalera Bajerna u četvrtak ujutro došlo je do tuče.

Najčitanije