Sukob

Masovna tuča u Mostaru, osam uhapšenih

MOSTAR - Osam mlađih osoba uhapšeno je zbog masovne tuče u kojoj su učestvovali sinoć u mostarskom naselju Zalik.

Jednomjesečni pritvor za navijače Zvezde zbog ubistva u Dvorovima

BIJELJINA - Osnovni sud u Bijeljini odredio je pritvor za 12 navijača Fudbalskog kluba Crvena zvezda koji su učestvovali u tuči od čijih posljedica je preminuo Aleksandar Pantić iz Bijeljine, saopšteno je iz bijeljinskog Okružnog tužilaštva.

Tuča i pucnjava: Jedno povrijeđeno, troje uhapšenih

SARAJEVO - Jedna osoba je teško povrijeđena, a tri su uhapšene u tuči i pucnjavi koja se dogodila mjestu Gornja Luka u općini Ilijaš.

Banjalučanin umro nakon premlaćivanja

​BANJALUKA - Milan Lukić (19) i Marko Bajić (28), obojica iz Banjaluke, uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli sugrađanina Dragana Gajića (61), a koji je umro dva dana nakon što je premlaćen.

Sarajlija pretučen u Neumu: Vlasnik kafića trčao za njim 150 metara i udarao ga?

Pedesetčetvorogodišnjeg Sarajliju Bahrudina Handžića brutalno je pretukao je gazda jednog neumskog lokala, tvrdi Handžićeva supruga.

Politika ispunila cilj, nema ko da utvrdi sukob interesa

SARAJEVO, BANJALUKA - Iako je bilo pokušaja da iz Komisije za sprečavanje sukoba interesa budu izbačeni poslanici parlamenta BiH, na kraju to nije uspjelo, tako da nakon opštih izbora 7. oktobra u Bosni i Hercegovini neće imati ko da utvrdi eventualni sukob interesa u institucijama BiH.

Šestorica pretukla vojnika, upućen na VMA u Beograd

BOR - Nepoznate osobe pretukle su Boranina N. S. (29), koji je zaposlen u Vojsci Srbije, ispred radnje za prodaju brze hrane u Boru.

Prijavljene dvije tuče u banjalučkom kafiću

​BANJALUKA – Policiji je prijavljeno da su se u banjalučkom kafiću "Sky", u naselju Starčevica, juče odigrale dvije tuče.

Tuča putnika i revizora u sarajevskom tramvaju

SARAJEVO - Tramvajski saobraćaj GRAS-a jutros je obustavljen nakon što je došlo do sukoba revizora sa jednim od putnika na terminalu na Ilidži.

Bilećanin policajcu pocijepao košulju

BILEĆE - Bilećanin S.N. nakon verbale svađe sa policijom jednog je policajca uhvatilo za rever košulje, pocijepalo mu rajfešlus i otkinulo natpis sa imenom.

Najčitanije