Sukob

Ukrajina poziva Rusiju da obezbijedi prekid vatre u Donbasu

BEOGRAD - Ukrajina je danas pozvala Rusiju da ispuni bezbjednosne obaveze prema Minskim sporazumima i obezbijedi trajni prekid vatre u Donbasu.

U Budvi povrijeđen policajac, privedeno 25 navijača Partizana

​BUDVA - Jedan policajac je povrijeđen, a 25 navijača vaterpolo kluba Partizan privedeno je u Cenar bezbjednosti Budva nakon incidenata prije početka meča između "Primorca" iz Kotora i beogradskog tima.

Sukobi na grčko-turskoj granici, suzavac i vodeni topovi

ATINA - Sukobi su izbili rano jutros na grčko-turskoj granici, kada su grčke snage ispalile suzavac i vodene topove kako bi zaustavile migrante, dok su turski graničari ispalili velike količine suzavca na grčku stranu granice, javlja AP.

Tuča u turskom parlamentu zbog Erdoana, objavljen snimak

ANKARA - Poslanici turskog parlamenta potukli su se tokom obraćanja predstavnika opozicije Engina Ozkoča.

Komšije nastradalog Banjalučanina: Tukli ga više od pola sata

BANJALUKA – Milorada su napadači tukli više od pola sata, prije nego što je došla policija, a njegovi jauci su bili toliko snažni da su se čuli kroz zatvorene prozore.

Migranti provalili u kuću u Zenici pa se potukli

Dva migranta su povrijeđena u međusobnom sukobu više osoba koji se dogodio sinoć u privatnoj napuštenoj kući u zeničkom naselju Broda.

Majka i kćerka pijane izazvale masovnu tuču u avionu

Pijane majka i kćerka, Karin Parkes (56) i Keri (34), optužene su za krivično djelo izazivanja nereda u avionu, na letu za Agadir u Maroku.

Abidal: Problemi u ekipi se rješavaju u svlačionici, a ne u medijima

Napadač Barselone Lionel Mesi je ove sedmice u intervjuu za "Mundo Deportivo", između ostalog, govorio o problemima i svađama u katalonskoj ekipi.

EU poziva na prekid sukoba u Siriji

BRISEL - Evropska unija pozvala je sve strane u sirijskom sukobu na neodložno obustavljanje neprijateljstava u provinciji Idlib.

Del Pjero: Mesi neće napustiti Barselonu

Legendarni italijanski fudbaler Alesandro del Pjero smatra da Lionel Mesi neće napustiti Barselonu zbog polemika sa sportskim direktorom Erikom Abidalom.

Najčitanije