Sunita Hindić

Tužilaštvo HNK nezadovoljno kaznom Suniti, najavilo žalbu

Nakon presude koja je danas, nepravosnažno, izrečena u Kantonalnom sudu Mostar, a kojom je Sunita Hindić (21) osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 3,5 godine za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika "Villa Ivanković", iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona najavili su žalbu.

Suđenje fatalnoj Suniti: U noći prije ubistva zajedno pili i konzumirali kokain

MOSTAR - U Kantonalnom sudu Mostar danas je nastavljeno suđenje Suniti Hindić (21) optuženoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković", koje se dogodilo 4. oktobra prošle godine.

Potvrđena optužnica protiv Sunite Hindić

​MOSTAR - Županijski/Kantonalni sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva HNŽ/K Mostar protiv Sunite Hindić (22) iz Travnika, trenutno nastanjena u Mostaru, zbog postojanja osnovane sumnje da je ubila Ninu Ivankovića.

Sunita divljala u ćeliji, razbila staklo i posjekla ruke

MOSTAR - Zbog povrede Pravilnika o kućnom redu Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Suniti Hindić (21), osumnjičenoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u mjestu Buna, kod Mostara, Kantonalni sud u Mostaru, koji je nadležan za postupanje, izrekao je disciplinsku mjeru zabrane posjeta na period od 30 dana.

Sunitu Hindić ponovo vode u bolnicu radi dodatnih vještačenja

MOSTAR - U Kantonalnom sudu u Mostaru danas je, po prijedlogu Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, održano ročište za produženje pritvora Suniti Hindić (21).

Sunita Hindić-Bošnjaković ostaje u pritvoru

MOSTAR - Vrhovni sud Federacije BiH je potvrdio odluku Kantonalnog suda Mostar prema kojoj je Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u mjestu Buna kod Mostara, produžen pritvor, i to do 31. decembra ove godine.

Sunita stigla u bolnicu pod jakom policijskom pratnjom

Bivša mis BiH Sunita Hindić-Bošnjaković stigla je s jakim policijskim obezbjeđenjem i obje noge u gipsu na kontrolni pregled u Županijsku bolnicu "Safet Mujić" u Mostaru.

Odbijena žalba Sunite Hindić, ostaje u pritvoru

MOSTAR – Županijski sud u Mostaru odbio je kao neutemeljenu žalbu osumnjičene Sunite Hindić, te potvrdio rješenje o određivanju pritvora od 6.10.2019. godine.

Fatalna Sunita mora da operiše obje noge

​Sunita Hindić-Bošnjaković predata je Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanjskog kantona, na iznenađenje mnogih, s obje polomljene noge.

Fatalna Sunita završila u Tužilaštvu

MOSTAR - Sunita Hindić-Bošnjaković predata je danas poslijepodne Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona nakon što je jutros ispitana u mostarskoj policiji pod sumnjom da se može dovesti u vezu s ubistvom hercegovačkog biznismena Nine Ivankovića.

Najčitanije