Sutomore

Požar u Sutomoru pod kontrolom

BAR - Požar koji je izbio u sutomorskom naselju Brca je pod kontrolom, a kuće i ljudi nisu ugroženi, rekao je načelnik Službe zaštite opštine Bar Amir Muslić.

Kanaderi gase požar u Sutomoru

BAR - U gašenje požara koji je izbio na nepristupačnom terenu na lokaciji kod Brca u Sutomoru uključeni su kanaderi, prenose crnogorski mediji.

Ženu u Sutomoru ujeo konj

U Sutomoru, srednjovječnu ženu ujeo je konj dok se vraćala sa plaže Štrbina, javlja portal Jedro.

Putnica ispala iz voza u Sutomoru

PODGORICA - Državljanka Srbije M. P. iz Beograda zadobila je teške tjelesne povrede frakturu lobanje kada je ispala iz voza na stanici u Sutomoru.

Sutomore: Morski biser koji čuvaju tvrđave

Čisto more i duge prelijepe uređene plaže, od kojih su neke izolovane i kao stvorene za turiste koji se vole kupati daleko od buke, a poslije kupanja uživati u hladu, glavni su aduti crnogorskog gradića Sutomora, smještenog nedaleko od Bara.

Stravičan zločin u Sutomoru: Majka zadavila šestomjesečnu bebu

Stravičan i nezapamćen zločin dogodio se u Sutomoru. Baranka M.Š. uhapšena je zbog sumnje da je zadavila šestomjesečno muško dijete.

U Sutomoru pucano na bivšeg pripadnika elitnih jedinica Vojske Jugoslavije

SUTOMORE - Nepoznati napadač ispalio je sedam metaka na Sutomoranina Čedomira Čabrkapu (55), na vratima njegovog stana u naselju Haj Nehaj.

Požar i u Sutomoru, vatrogasci brane kuće i crkvu

SUTOMORE - U Sutomoru, na jugu Crne Gore, bukti veliki požar koji se širi velikom brzinom uz pomoć jakog vetra, a vatra je zahvatila borovu šumu na Golom brdu, i prijeti da zahvati crkvu Svete Petke i obližnje kuće.

Najčitanije