Suzana Gašić

Gašić: Nema nestašice osnovnih životnih namirnica

​BANJALUKA - U Republici Srpskoj nema nestašice osnovnih životnih namirnica i neće biti prekida u lancu snabdijevanja, rekla je ministarka trgovine i turizma Srpske Suzana Gašić.

Gašić: Tržište stabilno, nadležni prate stanje

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je da je tržište u Srpskoj trenutno stabilno i da nema straha od nestašice robe, te istakla da nadležne službe konstantno prate stanje s ciljem pravovremene intervencije.

Gašić: Turistički pokazatelji više nego ohrabrujući

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je Srni da su turistički pokazatelji za početak ove godine više nego ohrabrujući, jer je broj dolazaka turista u prva dva mjeseca znatno veći nego u istom periodu prošle godine.

Gašić: Pokazatelji govore o oporavku turističkog sektora

​BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Suzana Gašić izajvila je Srni da pokazatelji za prošlu godinu za sektor turizma govore da će, sa poboljšanjem epidemiološke situacije, taj sektor među prvima oporaviti.

Gašić: Ako dozvole uslovi, posvetiti se razvojnim projektima

BANJALUKA - Za razvoj turizma u 2022. godini u Republici Srpskoj budžetom je određen grant od milion KM, izjavila je ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić, te izrazila nadu da će postojati uslovi da bi se mogli posvetiti unapređenju i razvojim projektima u djelatnostima turizma i ugostiteljstva.

Gašić: Brendirati domaće proizvode i učiniti ih vidljivim

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske želi da pomogne i obuči domaće proivođače kako da na najbolji način promovišu svoje proizvode i brendiraju ih, s obzirom da su na stržištu Srpske strani proizvodi mnogo bolje marketiški predstavljeni i vidljiviji potrošačima, rekla je danas resorni ministar Suzana Gašić.

Gašićeva i Košarac o spoljnotrgovinskoj razmjeni RS i EU

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić razgovarala je danas u Banjaluci sa ministrom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Stašom Košarcem.

Gašić: Sektor turizma najviše pogođen pandemijom virusa korona

BANJALUKA - Sektor turizma je najviše pogođen situacijom izazvanom pandemijom virusa korona, izjavila je ministarka trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić, gostujući u Јutarnjem programu naše televizije.

Suzana Gašić za "Nezavisne": Svako mjesto u Srpskoj je turistički biser

Turizam u Republici Srpskoj, ali i u svijetu stagnira u ovom trenutku. Ministarstvo je razradilo planove za prevazilaženje posljedica virusa korona, a imamo i rezervne planove ukoliko pandemija bude u ovolikoj snazi kao što je sada ili kao što je bila tokom godine.

Gašić: Opredijeljeni smo da projekat turističkih vaučera zaživi

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je Srni da se projekat izdavanja turističkih vaučera pokazao uspješnim, te da je značajno doprinio i boljem pozicioniranju domaćih turističkih potencijala i ponude na domaćem tržištu.

Gašić: Pandemija nije uticala na viziju, ideje i realizaciju projekata

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić ocijenila je danas na sastanku sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva Ljubišom Ćosićem da pandemija virusa korona nije uticala na viziju, ideje i brojne projekte koji su realizovani u ovom gradu.

Gašić: Vlada Srpske pomaže privrednim subjektima

BANJALUKA - Ministarka trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić rekla je za RTRS da su turizam i ugostiteljstvo zbog pandemije virusa korona ugroženi na globalnom nivou.

Ministar trgovine i turizma RS: Slijedi period pun izazova

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić rekla je da je kriza izazvana pandemijom virusa korona pogodila cjelokupnu privredu Srpske, pa tako i sektor turizma i ugostiteljstva, te da i period koji slijedi nosi brojne izazove.

Gašić: Biće nastavljen razvoj Andrićgrada

VIŠEGRAD - Ministar trgovine i turizma Republika Srpske Suzana Gašić rekla je danas da je počeo postupak verifikacije svih ulaganja u Andrićgradu od sva tri suvlasnika.

Izdata 7.224 vaučera, najveće interesovanje za banje

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić rekla je da su građanima do danas izdata 7.224 turistička vaučera, koja će biti iskorištena za boravak na turističkim destinacijama u Srpskoj.

Najčitanije