Suzana Gašić

Gašić: Biće nastavljen razvoj Andrićgrada

VIŠEGRAD - Ministar trgovine i turizma Republika Srpske Suzana Gašić rekla je danas da je počeo postupak verifikacije svih ulaganja u Andrićgradu od sva tri suvlasnika.

Izdata 7.224 vaučera, najveće interesovanje za banje

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić rekla je da su građanima do danas izdata 7.224 turistička vaučera, koja će biti iskorištena za boravak na turističkim destinacijama u Srpskoj.

Gašić: Gradiška će biti u turističkim spotovima Srpske

GRADIŠKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je danas, nakon sastanka sa gradonačelnikom Gradiške Zoranom Adžićem, da turistički potencijali ovog grada moraju da budu zastupljeni u svim budućim promotivnim spotovima Srpske.

Gašić: Vaučeri će moći da se koriste na dvije destinacije

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić rekla je da će za aranžmane koji podrazumijevaju četiri i više noćenja biti omogućeno da vaučeri, koji će biti emitovani o trošku Srpske s ciljem podsticaja oporavka domaćih turističkih kapaciteta, budu iskorišteni na dvije destinacije.

Gašić: Nema razloga za veću zabrinutost, biće još izazova

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić ocijenila je da građani Srpske nemaju razloga za veću zabrinutost u narednom periodu kada je riječ o izazovima koje nosi epidemija virusa korona, te da je neophodno da građani prilagode život i potrebe epidemiološkoj stuaciji u Srpskoj i mjerama kojih treba da se pridržavaju kako bi se spriječilo širenje virusa.

Gašić: Neće biti poskupljenja namirnica

BANJALUKA - Ministarka trgovine i turizma RS Suzana Gašić istakla je da neće biti povećanja cijena namirnica, ponovivši da nema potrebe za pravljenjem zaliha.

Gašić: Građani ne treba da paniče, na tržištu nema nestašica

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić smatra da je situacija u vezi sa pojavom sedam novih slučajeva virusa korona u Srpskoj ozbiljna, ali da građani ne treba da paniče i da stvaraju zalihe životnih namirnica jer na tržištu nema nestašica.

Gašić: Banjski turizam potencijal za razvoj

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić ocijenila je da se povećao broj turista koji dolaze u Srpsku, koja ima mnogo prostora za razvoj banjskog turizma, jer mnogo termalnih izvora nije iskorišteno.

"Banja Vrućica" primjer uspješnog poslovanja

TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" odličan je primjer dobrog poslovanja i zalaganja, ocijenila je Suzana Gašić, ministarka trgovine i turizma u Vladi RS, koja je u petak bila u svojoj prvoj zvaničnoj posjeti ovom zdravstveno-turističkom biseru.

Gašićeva zvanično ministar u Vladi RS

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske izabrala je danas Suzanu Gašić za ministra trgovine i turizma Srpske, nakon što je konstatovana ostavka dosadašnjeg ministra Dragice Kovač.

Najčitanije