Suzavac

Ðelić: Šok i suzavac doprineli smrti moje majke

KOSOVSKA MITROVICA - Brutalna akcija specijalnih jedinica Kosovske policije, u kojoj je hicem iz vatrenog oružja teško povrijeđen Srećko Sofronijević, bitno je uticala i na smrt Verice Ðelić (71) iz Zvečana u čijem su dvorištvu kosovski specijalci ispalili veliku količinu suzavca i šok-bombi, ispričao je sin preminule Verice, Igor Ðelić.

Rosu upotrijebila suzavac, upućene dodatne jedinice

PRIŠTINA - Kosovske policijske snage bacile su suzavac na okupljene građane kod prelaza Brnjak i kod administrativnog punkta Jarinje u opštini Zubin Potok.

Suzavac i kamenice u Bejrutu, poginuo policajac

BEJRUT - U sukobima demonstranata i policije u centru Bejruta poginuo je jedan libanski policajac, rekao je portparol policije danas.

Protesti u Parizu: Bačen suzavac na ljekare

U centru Pariza, nakon manifestacije povodom praznika Pada Bastilje, počeli su protesti medicinskog osoblja, javljaju mediji.

Stefanović: Pronađene patrone suzavca koje MUP ne koristi

BEOGRAD - Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da su na prostoru oko Skupštine Srbije pronađene patrone suzavca koje MUP ne koristi.

Sud u Denveru zabranio policiji upotrebu suzavca

DENVER - Sudija američkog okružnog suda naredio je policiji Denvera da prekine korištenje suzavca, plastičnih i drugih opasnih sredstava protiv demonstranata.

Sukobi, suzavac, požari i pljačke tokom protesta u SAD

MINEAPOLIS - Policija i demonstranti ponovo su se, drugu noć zaredom, sukobili u Mineapolisu tokom protesta zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, koji je preminuo u ponedjeljak za vrijeme policijskog privođenja u tom gradu.

Protesti u Hong Kongu: Policija suzavcem na demonstrante

HONG KONG - Policija Hong Konga upotrijebila je suzavac protiv antivladinih demonstranata nakon što ih se više hiljada okupilo na ulicama protestujući zbog plana Pekinga da direktno nametne zakone o nacionalnoj bezbjednosti u ovom gradu.

Tri osobe uhapšene tokom deblokade puta Berane-Andrijevica

PODGORICA - Nakon višesatne blokade regionalnog puta Berane - Andrijevica, zbog hapšenja vladike Joanikija i sedam sveštenika SPC i intervencije policije, tri osobe su privedene, a saobraćaj je normalizovan.

Razbijena blokada puta kod Andrijevice, policija bacila suzavac

BERANE - Jake policijske snage su oko 14 časova suzavcem i upotrebom sile razbile blokadu magistralnog puta kod Andrijevice.

Najčitanije