Suzavac

Policija suzavcem na demonstrante u Nantu

NANT - Policija je upotrijebila suzavac tokom protesta pristalica "žutih prsluka" u Lionu i Nantu, saopštila je policija.

Bugarski policajci "sami na sebe" bacili suzavac i nasmijali svijet

SOFIJA - Građani Bugarske su tokom vikenda izašli na ulice tražeći, između ostalog, referendum za promjenu sistema vlasti i nov ustav.

Turska policija suzavcem rastjerala žene sa marša povodom 8. marta

ISTANBUL - Turska policija ispalila je suzavac kako bi rastjerala nekoliko hiljada žena, koje su se okupile u centru Istanbula kako bi učestvovale na maršu povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, javlja Reuters pozivajući se na očevice.

Suzavac ispaljen na stotine nastavnika

ATINA - Grčka policija ispalila je danas suzavac da bi rastjerala nekoliko stotina nastavnika tokom protesta povodom Vladinog plana o promjeni procedure zapošljavanja u javnom sektoru.

Žena tokom protesta u Marseju zatvarala prozore, pogodio je suzavac i ubio

MARSEJ - Osamdesetogodišnja žena preminula je nakon što je u lice pogođena spremnikom (kanisterom) suzavca dok je bila na prozoru svog doma u subotu tokom protesta zbog visokih cijena goriva u Marseju u Francuskoj, javlja BBC.

Suzavac i protesti na 'Tour the France'

Četvorostruki šampion Kris Frum jedan je od učesnika trke Tur de Frans kome je takođe bila potrebna pomoć nakon što je policija upotrijebila suzavac kako bi rasterala farmere koji su blokirali trasu trke.

Bačen suzavac u Skupštini Kosova

PRIŠTINA - U Skupštini Kosova danas je bačen suzavac, pa je predsjednik Skupštine Kadri Veselji odredio petominutnu pauzu.

Razbojnik sa suzavcem ubijen tokom pljačke

BROD - Policija je 15 godina nakon razbojništva u Brodu, gdje su 2003. napadnuti i opljačkani mještanin i njegov sin, utvrdila da iza tog brutalnog čina stoje dvojica muškaraca, uključujući i Andriju Kljajića (47), koji je 12. maja 2011. godine ranjen tokom pljačke banke u Slavonskom Brodu, nakon čega je i preminuo!

Poprskao radnika benzinske pumpe suzavcem i ukrao novac

DOBOJ - Niti je razbojnik koji je opljačkao benzinsku pumpu "Dragstes" u Doboju imao oružje, niti se maskirao fantomkom, ali mu je pljačkaški pohod uspio zahvaljujući spreju, najvjerovatnije suzavcu, kojim je po očima poprskao radnika, a zatim mu ukrao novac.

Kod sedamnaestogodišnjaka iz Prijedora pronađeni pištolj i suzavac

PRIJEDOR - Policija u Prijedoru oduzela je od maloljetnika iz tog grada pištolj i municiju te sprej suzavac.

Najčitanije