Svadba

Kadirov obezbijedio mladoženjama novac da plate mlade

GROZNI - Čečenski lider Ramzan Kadirov nudi pomoć mladoženjama koji ne mogu da prikupe novac kojim bi tradicionalno platili mlade zbog pandemije kovid-19.

Pucao na svadbi pa policiji rekao da je od njih sakrio pištolj

DOBOJ - Tridesetčetvorogodišnji Adnan H. iz Tešnja, koji je bio gost na svadbi u naselju Donji Šušnjari, zanio se tokom veselja, te ispalio nekoliko hitaca iz gasnog pištolja, a kada je ugledao patrolu policije koja je čula pucnjeve i došla da provjeri o čemu je riječ, dao se u bijeg kroz komšijsko dvorište.

Pucao na svadbi pa bježao od policije

DOBOJ - Patrola Policijske stanice Doboj 1 juče oko 10.45 uhapsila je A.H. koji je pucao na svadbi iz vatrenog oružja, a potom bježao od policije, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pucali na svadbi u Vogošći pa uhapšeni

SARAJEVO - Tri osobe su uhapšene nakon što je danas oko 14.20 sati obaviještena policija Kantona Sarajevo da je došlo da upotrebe oružja na lokalitetu ulice Miholjići, Opština Vogošća.

Mlada poručila: Ko zbog virusa ne dođe na svadbu, za mene ne postoji

Svi znaju kakvo 'ludilo' može žene uhvatiti kad im se bliži dan vjenčanja (nemaju Amerikanci uzalud i naziv 'bridezilla'), ali jedna mlada u svom "ludilu" otišla i korak dalje pa je zaprijetila prijateljima da "za nju više ne postoje" ako zbog straha od virusa korona propuste njeno vjenčanje.

Darko Lazić o planovima za svadbu

Folk pjevač Darko Lazić u toku godine će se zakleti na vječnu ljubav svojoj vjerenici Marini Gagić, a taj trenutak željno iščekuje.

Obuća, posebno napravljena za cjelonoćno đuskanje na svadbi

​Svaka mlada će vam potvrditi da se na dan vjenčanja susrela sa jednim ozbiljnim problemom a to je bol, koji u stopalima uzrokuju cipele sa visokom petom. Na sreću – ima lijeka.

Udala se nekada velika nada srpskog tenisa Jovana Jakšić

Jovana Jakšić, nekada perspektivna teniserka Srbije, udala se u nedjelju u Americi za 23 godine starijeg Vujadina Jovića.

Svadba na tuzlanski način: Po mladu došao u kamionu

U Tuzli se juče dogodilo neobično vjenčanje, koje je postalo hit na društvenim mrežama.

Oženio se, nije platio svadbu pa pobjegao u Njemačku

Alen Kraina iz Kiseljaka napravio je veliku svadbu u svadbenom salonu "Shamballa" u kiseljačkom naselju Brnjaci, a potom s mladom pobjegao za Njemačku, ne plativši račun vlasniku salona

Najčitanije