Sveštenik

Policija saslušava sveštenika zbog liturgije mitropolitu Amfilohiju

CETINJE - Protojerej Brako Vujačić je na saslušanju u policiji zbog liturgije održane povodom sedmodnevnog pomena preminulom mitropolitu Amfilohiju, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Francuska: Oslobođen osumnjičeni za napad na sveštenika

LION - Francuska policija pustila je u nedjelju na slobodu glavnog osumnjičenog za napad na sveštanika Grčke pravoslavne crkve i proširila potragu za naoružanim muškarcem koji je ranio sveštenika dok je zatvarao vrata crkve u Lionu.

Uhapšen napadač koji je pucao na pravoslavnog sveštenika u Lionu

Policija je, poslije potrage, uhapsila muškarca za koga se sumnja da je iz "krateža" ranio pravoslavnog sveštenika, koji je u Francusku došao iz Grčke.

U Francuskoj pucano na pravoslavnog sveštenika dok je zatvarao crkvu

LION - Pravoslavni svestenik ranjen je danas iz vatrenog oružja ispred grčke crkve u Lionu, a napadač je pobjegao, rekao je policijski izvor.

I svešteniku hrama u Podgorici 72 časa zadržavanja

PODGORICA - Svešteniku Srpske pravoslavne crkve iz sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici Mirčeti Šljivančaninu određeno je zadržavanje do 72 časa nakon saslušanja u podgoričkom Osnovnom državnom tužilaštvu.

Sveštenik prskao vjernike svetom vodicom iz plastičnog pištolja

MIČIGEN - Otac Timoti Pelk, sveštenik iz Mičigena, postao je onlajn senzacija nakon što je odlučio da se malo zabavi na Uskrs, naravno poštujući društveno distanciranje, te je plastičnim pištoljem vjernike prskao svetom vodicom.

Policija u Nikšiću pretukla maloljetnog brata sveštenika SPC

NIKŠIĆ - Pored prebijanja mladića u Pljevljima koje je izazvali zgražavanje u javnosti, na društvenim mrežama u Crnoj Gori se brzo proširila vijest da je "razvaljen" od batina i maloljetni brat sveštenika Srpske praoslavne crkve (SPC) Miloša Cicmila u Nikšiću.

Pop iz BiH uhapšen u Podgorici: Prekršio mjeru zabrane

PODGORICA - Policija u Podgorici uhapsila je sveštenika (38) državljanina Bosne i Hercegovine, sa privremnenim boravkom u Ulcinju, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Katolički sveštenik dio službe posvetio Antiću

Radomir Antić ostavio je dubok trag u španskom fudbalu, njegovo djelo nije samo zeleni pravougaonik, ono prevazilazi okvire sporta, o Srbinu se u "njegovoj drugoj zemlji" govori sa dubokim poštovanjem.

Preminuo sveštenik, odrekao se respiratora da spasi mlađeg pacijenta

Italijanski sveštenik iz mjesta Kasnigo u provinciji Bergamo preminuo je od virusa korona nakon što se žrtvovao za mlađeg pacijenta.

Najčitanije