Sveštenik

Francuski sveštenik utrčao u katedralu i spasio "Hristovu krunu"

Francuski sveštenik i kapelan pariske vatrogasne brigade Žan Mark Furnije jedan je od heroja sinoćnjeg spasavanja Notr Dama.

Sveštenik izboden tokom mise u Montrealu

Sveštenik je izboden tokom jutarnje mise u oratoriju sv. Josipa u Montrealu, javila je gradska policija. Odveden je u bolnicu dok je osumnjičeni napadač uhapšen.

382 sveštenika zlostavljala maloljetnike

​VARŠAVA - Predstavnici poljske katoličke crkve otkrili su danas da su od 90-ih godina do danas 382 sveštenika zlostavljala maloljetnike.

Napao sveštenika pa završio u zatvoru poslije DNK analize pljuvačke

​Bredli Valas iz Glazgova osuđen je na 10 mjeseci zatvora jer je pljunuo sveštenika Tomasa Vajta tokom prošlogodišnjeg marša Oranžista.

Glumio sveštenika 18 godina: Ženio parove i ispovijedao ljude

Čovjeka koji se 18 godina pretvarao da je sveštenika razriješila je Katolička crkva u Španiji, objavio je BBC.

Sveštenika u poršeu djeca vukla konopcem dok on maše

Malteški sveštenik Džon Sultan (47) izazvao je negodovanje jer je ulicama u mjestu Zebug "paradirao" u poršeu, dok je automobil konopcem vuklo oko 50 djece.

Uhapšen sveštenik koji je 26 godina bio u bjekstvu zbog pedofilije

MAROKO - Američki katolički sveštenik Arthur Perrault, koji je prije 26 godina optužen za seksualno uznemiravanje nad djecom u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), lociran je i uhapšen u Maroku te izručen SAD-u.

Hrvatski sveštenik: Ne dajte migrantima ni hrane ni vode

Sveštenik Josip Tomić, upravnik župa iz Kupske doline - Turke, Kuželj, Brod na Kupi pozvao je na Facebooku vjernike da migrantima ne daju vodu ni hranu.

Uhapšena dva sveštenika zbog seksa u autu

Dvojica katoličkih sveštenika u SAD-u uhapšena su zbog seksa u javnosti.

Sveštenik SPC udario flašom u glavu Budvanina

BUDVA -- Budvanska policija traga za srpskim državljaninom J. B., sveštenikom Srpske pravoslavne crkve koji je u srijedu flašom udario Budvanina R. Đ. (75), pišu Vijesti.

Najčitanije