Svesrpski kup

Rukometaši Vojvodine u dramatičnom finalu savladali Borac M:tel

Rukometaši novosadske Vojvodine osvojili su četvrti Svesrpski kup te su i dalje jedini pobjednci ovog takmičenja.

Vojvodina u borbi za trofej Svesrpskog kupa

Rukometaši Vojvodine igraće protiv Borac m:tela u finalu Svesrpskog kupa. Novosađani su u drugom polufinalu dobili Metaloplastiku sa 31:24 (17:13).

Rukometaši Borca u finalu Svesrpskog kupa

Rukometaši Borac m:tela prvi su finalisti Svesrpskog kupa koji se igra u Palama. Banjalučani su u polufinalu pobijedili domaću Slaviji sa 28:23 (15:7).

Svesrpski kup važna manifestacija

Staša Košarac, predsjednik Rukometnog kluba Slavija iz Istočnog Sarajeva naglasio je na konferenciji za medije da je održavanje Svesrpskog kupa značajno za Republiku Srpsku kao i za Srbiju.

Ovog vikenda u Palama 4. Svesrpski kup u rukometu

Sve je spremno za početak 4. Svesrpskog kupa u rukometu, koji će 21. i 22. decembra biti održan u dvorani "Peki" u Palama, a na kojem će učestvovati šabačka Metaloplastika, branilac titule novosadska Vojvodina (osvojila sva tri prethodna turnira), banjalučki Borac M:tel i Slavija iz Istočnog Sarajeva.

"Nezavisne" i RK Borac dijele ulaznice za Svesrpski kup

"Nezavisne novine" i Rukometni klub Borac m:tel dijele četiri ulaznice za treći Svesrpski kup za rukometaše, koji će u subotu i nedjelju biti održan u dvorani "Borik" u Banjaluci.

Praznik rukometa u Banjaluci

Pra­znik ru­ko­me­ta bi­će u Ba­nja­lu­ci 29. i 30. apri­la, ka­da će bi­ti održan tre­ći Sve­srpski kup, obe­ća­va­ju or­ga­ni­za­to­ri tur­ni­ra - Ru­ko­me­tni sa­vez RS i RK Bo­rac M:tel.

Najčitanije