Sveti Nikola

Sveti Nikola dijeli slatkiše u autobusu 17. decembra

BANJALUKA - I ove godine će već tradicionalno Sveti Nikola uveseljavati mališane na linijama javnog saobraćaja "Autoprevoza" i dijeliti im slatkiše u četvrtak, 17. decembra, potvrdio je za "Nezavisne" Dejan Mijić, direktor ove kompanije.

Sveti Nikola obradovao mališane u gradskim autobusima u Banjaluci

​BANJALUKA - Nikoljdan je već tradicionalno, desetu godinu za redom, stigao u okićen "Autoprevozov" autobus, gdje sam Sveti Nikola daruje najmlađe putnike slatkišima, a starije građane poklonima i besplatnom vožnjom do 12 časova danas.

Sveti Nikola dijelio poklone putnicima u Banjaluci

BANJALUKA - Dječje pjesme pjevali su danas zajedno i mali i veliki putnici dok su se vozili u autobusu sa Svetim Nikolom, koji je dijelio poklone, i Djedom Mrazom, koji je vozio autobus.

Danas vožnja sa Svetim Nikolom

BANJALUKA - "Autoprevoz" danas povodom praznika i krsne slave organizuje "Novogodišnju vožnju sa Svetim Nikolom" na terminalu gradsko-prigradskog saobraćaja između Autobuske i Željezničke stanice.

"Nezavisne" u vrtiću "Dora": Budite dobri i pjevajte pjesmice

BANJALUKA - Raznobojne čizmice, zidovi koje krase najljepši crteži, kostimi, uvježbane glumačke tačke i praznične pjesmice dio su programa povodom proslave Svetog Nikole - krsne slave Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Dom "Rada Vranješević" obilježio dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola

BANJALUKA - Zanimljivom dječjom priredbom štićenici Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u petak su pred mnogim uzvanicima i prijateljima ove ustanove na prigodan način obilježili dan Doma i krsnu slavu Sveti Nikola.

U Banjaluci vožnja sa svetim Nikolom 18. decembra

BANJALUKA – Banjalučki "Autoprevoz", kao i prošlih, i ove godine povodom praznika i krsne slave organizuje novogodišnju vožnju sa svetim Nikolom 18. decembra na terminalu gradsko-prigradskog saobraćaja između autobuske i željezničke stanice.

Sveti Nikola dijelio poklone putnicima u autobusu

BANJALUKA - Praznični duh i dobro raspoloženje danas su vladali među mnogobrojnim putnicama koji su se slučajno ili namjerno vozili autobuskim linijama 10, 17 i 13A preduzeća "Autoprevoz".

Djeca iz banjalučkog vrtića "Neven" u čizmici žele drveni voz i sestru

Nadolazećoj nedjelji najviše se vesele djeca, jer je 19. decembra Sveti Nikola, jedan od najobožavanijih svetaca, a kako i ne bi bio kada svima koji su tokom godine bili dobri ostavi poklon u čizmici.

Naučnici sa Oksforda vjeruju da su pronašli kost Svetog Nikole

Naučnici sa Univerziteta u Oksfordu smatraju da su pronašli kost Svetog Nikole.

Najčitanije