Sveti apostol Luka

U ambulanti Sveti apostol i evanđelist Luka lijekovi za najsiromašnije

Humanitarna pravoslavna ambulanta "Sveti apostol i evanđelist Luka" počela je s radom 1. decembra i trenutno na stanju imaju velike količine lijekova, koje besplatno dijele svim pacijentima koji nemaju sredstava da ih kupe.

U JZU "Sveti apostol Luka" utrošak kiseonika 20 puta veći nego lani

DOBOJ - Na kiseonik, jedan od najvažnijih saveznika u borbi sa virusom korona, u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju su u novembru potrošili 20 puta više novca nego u istom mjesecu prošle godine.

Bolnica "Sveti apostol Luka" u Doboju dobila dva moderna aparata

DOBOJ - Dijagnostika sumnjivih i pacijenata pozitivnih na virus korona od četvrtka će u Bolnici "Sveti apostol Luka" biti olakšana jer su u ovu zdravstvenu ustanovu stigla dva aparata, digitalni mobilni rendgen-aparat i mobilni ultrazvučni aparat, donacija Vlade RS i Instituta za javno zdravlje RS.

"Lindner" gradi dobojsku bolnicu

DOBOJ - "Lindner" Crna Gora i "Lindner Aktiengesellschaft" Njemačka izabrani su za najpovoljnijeg ponuđača projekta "Projektovanje, izgradnja i opremanje nove bolnice 'Sveti apostol Luka' Doboj".

Kinezi i Nijemci bi da grade bolnicu u Doboju

DOBOJ - Ako ne bude žalbenog postupka nakon otvaranja pristiglih ponuda i izbora najboljeg ponuđača, kamen temeljac za izgradnju nove bolnice u Doboju mogao bi da bude položen krajem ovog mjeseca ili početkom septembra, nadaju se u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite RS i Upravi bolnice "Sveti apostol Luka".

Bogdanić: Sredstva iz Fonda za deblokadu računa bolnice u Doboju

DOBOJ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Dragan Bogdanić najavio da bi već sutra Fond zdravstvenog osiguranja mogao prebaciti sredstva kako bi bio odblokiran račun Bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Bolnici "Sveti apostol Luka" prijeti katanac

DOBOJ - Sav repromaterijal i lijekovi su na izmaku, radnici su na ivici da započnu štrajk, pa svoje usluge pacijentima uskoro više nećemo moći pružati, upozoreno je iz dobojske bolnice "Sveti apostol Luka", čiji račun je ponovo blokiran zbog neplaćenih računa za vodu.

Najčitanije